Идеална романтична украса у дома за Свети Валентин

Идеална романтична украса у дома за Свети Валентин
Интересно

Идеална романтична украса у дома за Свети Валентин

Ако искате да изненадате приятно половинката си за празника на влюбените – Свети Валентин, може да украсите дома си, създавайки романтична атмосфера в ежедневието си.

Декорацията ви за Свети Валентин трябва да показва, че е деня на романтиката и любовта, но това не означава, че трябва да заливате дома си със сърца и балони. Всичко трябва да е подредено с вкус и мярка. Чудили ли сте се как да създадете романтична атмосфера за Свети Валентин? Докато големите жестове и скъпите подаръци са хубави, някои от най-значимите моменти се случват в уюта на дома. Независимо дали планирате романтична вечеря за двама, уютна филмова вечер или просто искате да добавите нотка любов към вашето пространство, ние имаме креативни идеи за декорация за Свети Валентин, които отговарят на всеки вкус и бюджет.

Искате да излезете с него? Поканете го

За качествен ремонт на вашето жилище потърсете нашите партньори от Диас Билд!

Идеи как да изненадате любимата си на Свети Валентин

Как да изберем подарък за Свети Валентин според зодията: съвети само за влюбени

 

Идеална романтична украса у дома за Свети Валентин

Идея за декор в бяло и розово

Свети Валентин
Идеална романтична украса у дома за Свети Валентин снимка: pinterest

Комбинацията от розово и бяло често връща спомени за по-щастливи и по-приятни времена. За тези, които не разбират, подреждането на розово до червено и бяло създава хармонична и сплотена атмосфера поради близостта им до цветното колело. Изпълнението на тези идеи за декорация за Свети Валентин е лесно, изисква включването на розови балони, бяло спално бельо и възглавници и разпръскване на розови сърца по пода, за да подсилите специалното усещане за вашия партньор.

Вземете неонови сърца

Свети Валентин
Идеална романтична украса у дома за Свети Валентин снимка: pinterest

Вашият партньор несъмнено ще се почувства по-специален, заобиколен от нежния блясък на внимателно подбраното осветление. Закачливите неонови сърца или топлата простота на волфрамовите крушки ще добавят очарователна атмосфера към вашия празник на Свети Валентин. Мекото осветление не само създава романтична обстановка, но също така подчертава внимателността зад вашия избор на декор. Това е красив начин да изразите любовта си, правейки споделените ви моменти още по-интимни и необикновени.

Поставете ароматни свещи в стаята

Изберете сложни свещи (направи си сам ароматизирани свещи), украсени със сложен дизайн или изберете простотата на чаените свещи, и двата варианта вършат чудеса в създаването на приятна атмосфера. Подредете стълбовидни свещи с различни размери в стъклени държачи. Изберете комбинация от червено, розово и бяло за класическо докосване или въведете метални тонове като злато или сребро за съвременна атмосфера.

За очарователен централен елемент напълнете голяма купа или ваза с вода и разпръснете розови листенца. Поставете чаени свещи или плаващи свещи на повърхността на водата. Подобрете атмосферата с няколко капки етерично масло с аромат на роза за допълнителен аромат. Вашият обмислен избор на свещи не само ще създаде перфектното настроение за Свети Валентин, но и ще създаде топла и приветлива атмосфера за всеки повод.

Идея за декорация за Свети Валентин от приказките

Свети Валентин
Идеална романтична украса у дома за Свети Валентин снимка: pinterest

Представете си очарованието на меките божури и вишневите цветове, красящи нощното ви шкафче, напомнящи сцени от романтичен роман. Този декор за Свети Валентин създава идеална обстановка за ден, изпълнен с любов и сладост. За да подчертаете естествената красота, помислете за включване на зеленина като евкалипт или папрати в аранжировката. Повишете още повече атмосферата, като добавите няколко капки етерично масло към водата във вазата, вдъхвайки въздуха с приятен аромат. В случай, че свежите цветя не са лесно достъпни, изберете коприна или изкуствени цветя, за да поддържате естетиката, без да компрометирате чара на вашия романтичен декор.

Стена от спомени с вашия партньор

Свети Валентин
Идеална романтична украса у дома за Свети Валентин снимка: pinterest

Изберете персонализирано докосване до вашето изкуство за стена за Свети Валентин, като създадете фотогалерия или въведете неонов знак за любов. Украсете стената си с колекция от скъпи спомени, заснети с партньора ви. Това не само им позволява да преживеят тези специални моменти, но също така добавя уникален и сантиментален щрих към вашето пространство.

Друга искрена идея е да напишете любовно писмо до партньора си и да го превърнете в произведение на стената. Независимо дали изберете да го напишете на ръка върху голям лист хартия или да го отпечатате професионално с изискан шрифт, резултатът ще бъде визуално привлекателен. Този персонализиран декор за стена несъмнено ще накара партньора ви да се почувства наистина специален и оценен, добавяйки допълнителен слой топлина и романтика към празника ви за Свети Валентин.

Tagged , ,
на горе