Идеи как да изненадате любимата си на Свети Валентин
Любов и партньорство

Идеи как да изненадате любимата си на Свети Валентин

Денят на Свети Валентин е много близо, което означава, че рафтовете скоро ще бъдат отрупани с кутии за бонбони във формата на сърце, розови и червени цветя и купчини плюшени мечета. Вярно е, че трябва да показваме любов и признателност през цялата година, но има нещо толкова забавно и романтично в този ден и романтичните цветя и подаръци, които придружават празника.

Това е чудесна възможност да развиете креативността си и да й покажете как се чувствате. Има различни идеи за Свети Валентин за всеки етап от връзката и някои жени се интересуват повече от празника от други, така че имайте това предвид, когато избирате подаръци или планирате дати. Независимо дали търсите спокойна идея или нещо по-екстравагантно, ние имаме всички идеи, от които се нуждаете, за да я удивите този Свети Валентин.

Приятелката ви със сигурност ще бъде впечатлена, ако й планирате специално излизане на Свети Валентин. Има много романтични възможности за среща на закрито и на открито в зависимост от нейните вкусове и интереси. За допълнително вдъхновение вижте най-добрите идеи за Свети Валентин във вашия град. Ето съвет: Пренесете изненадващата си среща на следващото ниво и й завържете очите, докато шофирате натам, така че тя да няма представа какво да очаква. Само не забравяйте да правите планове и резервации предварително, тъй като всичко се резервира бързо на и около Свети Валентин.

Искате да излезете с него? Поканете го

Как да изберем подарък за Свети Валентин според зодията: съвети само за влюбени

5 начина да съчетаем червено в облеклото

Идеи как да изненадате любимата си на Свети Валентин

1. Планирайте приключение на открито

Свети Валентин
Идеи как да изненадате любимата си на Свети Валентин снимка: pinterest

Ако приятелката ви обича да излиза и да изследва, погрижете се за нейната приключенска страна и планирайте романтична среща на открито в деня на Свети Валентин. В зависимост от времето и мястото, където живеете, някои опции включват туризъм, къмпинг, каране на лодка, каране на пистите и каяк. Страхотен подарък за тази среща може да бъде някакво оборудване за открито, което е в нейния списък с желания като спален чувал или бутилка с термална вода.

2. Дегустация на вино или бира

Свети Валентин
Идеи как да изненадате любимата си на Свети Валентин снимка: pinterest

Независимо дали обича пино ноар или светли ейлове, дегустацията е скромна и забавна идея, която може да бъде сама по себе си дата или предшественик на вечеря. Отидете на място във винарна или пивоварна или просто посетете местни места, за да си направите приключение. Професионален съвет: Следете коя напитка е любимата й, за да можете да й купите бутилка или гърло като подарък – или за Свети Валентин, или за бъдещ повод.

3. Заведете я на шоу или събитие

Ако нейният любим артист или спортен отбор случайно е в града на или около Свети Валентин, изненадайте я с билети. Ако събитието е извън града, направете си малка ваканция, като вземете хотел и разгледате района. Тя ще хареса шоуто и ще бъде впечатлена от усилията, които влагате в изживяването.

4. Отидете заедно на клас

Прекарайте време един с друг на Свети Валентин, като научите заедно ново умение. Има всякакви класове, които отговарят на интересите на всеки – като готвене, печене, масаж, рисуване, скулптура, танци, миксология и много други. Като бонус, ако и двамата харесвате курса, направете го обикновена вечерна среща или ново хоби, на което и двамата да се наслаждавате.

5. Разходете се извън града

Свети Валентин
Идеи как да изненадате любимата си на Свети Валентин снимка: pinterest

Вземете приятелката си на почивка на Свети Валентин, за да прекарате качествено време заедно, да изследвате нов район и да бъдете туристи за уикенда. Ако не сте на нивото на връзката си за разходка през уикенда, едно забавно еднодневно пътуване до близкия град е добър вариант.

6. Преживейте отново първата си среща

Свети Валентин
Идеи как да изненадате любимата си на Свети Валентин снимка: pinterest

Ако сте били заедно от известно време, пресъздаването на начина, по който се запознахте за първи път или първата ви среща е забавен и романтичен начин за празнуване. Първата ви среща е сантиментален взрив от миналото, който тя ще хареса – плюс това е страхотна възможност за предложение, ако сте в този момент от връзката ви. Направете го на Свети Валентин и ще я впечатлите.

Tagged , ,
на горе