Топ комбинации с жълти дрехи

Топ комбинации с жълти дрехи
Мода

Топ комбинации с жълти дрехи

Има комбинации с жълти дрехи, с които ще изглеждате зашеметяващо. Не толкова отдавна жълтото не беше точно любим цвят за носене. Той става популярен през последните няколко години и ако не сте сигурни как да стилизирате този жив цвят, продължете да четете, за да разберете всичко за него.

Има толкова много прекрасни комбинации, от които можете да избирате! Мнозина смятат, че носенето на жълто е смел ход. Това вероятно се дължи на факта, че този цвят не беше на мода дълго време, но за щастие нещата се променят. Ето нашите любими цветове, които да носите с жълто, както и някои съвети за стилизиране, които да ви помогнат да блеснете ярко.

Искате да излезете с него? Поканете го

Знаехте ли, че дамската чанта има свой собствен кодекс на добрите маниери?

7 признака, че той не е готов за връзка

Топ идеи за прическа с плитка

infomax-logo-50-15-HW  Неделя Щонова: Яник Синер е новият крал на Мелбърн. В съзнанието ми изплува спомен….

Топ комбинации с жълти дрехи

Жълто и бяло

жълти дрехи
Топ комбинации с жълти дрехи снимка: pinterest

Както науката ни е научила, бялото технически не е цвят, но важното е, че се съчетава перфектно с жълти дрехи! Изчистено е и балансира чудесно излъчването на жълтото. По-хубавото е, че можете да го носите с всякакви нюанси на жълто, защото е неутрално.

Ако имате бяла рокля в гардероба си, съчетайте я с жълти обувки и жълта чанта, за да й придадете цвят и ще бъдете изумени от резултатите.

Можете да направите същото за всяко бяло облекло – независимо дали е риза и пола, костюм или панталон и пуловер. Можете също така да допълвате с жълти обеци, сенки за очи или лента за глава.

Това работи, стига да не е обратното – опитайте се да не носите напълно жълто облекло само с няколко бели нюанса. В такъв случай е по-добре да комбинирате жълто с други, по-живи цветове.

Жълто и синьо

Казват, че противоположностите се привличат и докато това е спорно, когато става въпрос за взаимоотношения, определено е вярно, когато става дума за цветове. Обратното на жълтото е синьото и това е една от най-атрактивните комбинации на дрехи.

В случай на целия жълт тоалет, няколко детайла в тъмносиньо и вашият тоалет е завършен! Можете да носите изцяло жълти дрехи и да обуете тъмносини обувки и чанта. Същото е и обратното – ако имате син тоалет, можете да го освежите с няколко жълти аксесоара. Резултатите спират дъха.

Не забравяйте опцията за дънки. Комбинирайте любимите си дънки с всяка своя жълта дреха и най-вероятно ще останете доволни от това, което виждате.

Жълто и червено

жълти дрехи
Топ комбинации с жълти дрехи снимка: pinterest

И червените и жълти дрехи са силни, топли цветове. Носенето на комбинация от тези две може да има мощен ефект. Тази цветова комбинация изглежда особено добре през есента, когато листата са също толкова цветни.

Можете също така да изберете да носите червена рокля и жълта жилетка, комбинирани с някои червени аксесоари като гривна или червило. Работи страхотно и обратното, освен може би частта с жълтото червило, но това също може да изглежда страхотно, ако се чувствате готови!

Внимавайте да съчетаете и нюансите. Например горчично жълтото няма да върви добре с ярко червено, а червеното на сьомга не би било най-добрият вариант за съчетаване със златно или медальонно жълто.

Жълто и оранжево

жълти дрехи
Топ комбинации с жълти дрехи снимка: pinterest

Друг топъл цвят, който може да върви доста добре с жълтото, е оранжевото. Това е необичайна комбинация, но със сигурност интересна. Жълтата рокля се съчетава перфектно с оранжеви обувки и чанта, както и обратното. Можете също така да носите оранжева рокля и да я украсите с жълт колан и обувки.

Същото важи и за панталоните и ризата – жълтите панталони и ризата могат да направят страхотно впечатление, ако ги комбинирате с оранжев колан и други аксесоари, като гривна или обеци. Не се страхувайте да извадите старите си оранжеви и жълти дрехи и да експериментирате; може да се изненадате от резултатите!

Жълто и лилаво

жълти дрехи
Топ комбинации с жълти дрехи снимка: pinterest

Друга жива комбинация, която може би все още не сте опитвали, е жълти дрехи с лилаво. Можете да комбинирате жълто както с по-светли, така и с по-тъмни нюанси на лилаво и то със сигурност ще изглежда зашеметяващо. Можете да изберете да носите по-светли нюанси на жълто и лилаво на сватби, на плаж или през летните месеци като цяло, тъй като и двете са много нежни и меки. По-тъмните нюанси са по-подходящи за ежедневието, тъй като са малко по-агресивни.

Tagged , , ,
на горе