Как да изберем подарък за Свети Валентин според зодията: съвети само за влюбени

подарък за Свети Валентин
Астрология

Как да изберем подарък за Свети Валентин според зодията: съвети само за влюбени

Как да изберем подарък за Свети Валентин според зодията.Свети Валентин е чудесна възможност да изразите чувствата си към любимия човек. На този празник хората обикновено искат да зарадват половинката си с нещо специално, но не винаги имат идеи за добър подарък.
Характерът и предпочитанията на човека зависят от много фактори, по-специално от неговия зодиакален знак. Например, определено няма да изненадате Телец с това, което сте намерили чрез първата връзка в интернет. Затова екип от астролози на списание HappyWoman споделиха какви подаръци за Свети Валентин определено ще удивят определена зодия.

HappyWoman_Astrology_1200x300

Как домашните любимци ни помагат да бъдем щастливи

5 начина да съчетаем червено в облеклото

Домашна торта Гараш

 

Ето с какъв подарък за Свети Валентин да изненадате вашият любим човек според зодията му:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Овните са активни, бързи и енергични хора със страст към изследователската дейност. Те ще оценят подарък за Свети Валентин, които им позволява да освободят енергията си. Това може да е пътуване до ново място или сертификат за интересно събитие или майсторски клас. Лесно може да ги спечелите с откровен разговор, но избягвайте гръмките, ефектни фрази с представителите на зодия Овен.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Телецът цени практичност и комфорт. Те често имат силна привързаност към материалния свят и богатството. Телецът няма да хареса банален и евтин подарък за Свети Валентин, в който не сте вложили смисъл. Астролозите от списание HappyWoman, предлагат да покажете оригиналност и да изберете някакво необичайно колие или висулка за Телец. Освен това не се страхувайте да попитате Телците за техните желания, те знаят по-добре какво ще им хареса.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Тези общителни и любознателни хора винаги търсят нови преживявания. Подарете им подарък за Свети Валентин, като билети за концерт, представление, музей или интересна книга. Често Близнаците могат да страдат от промени в настроението, така че покажете своето разбиране, любов и организирайте нещо неочаквано за тях, така че Близнаците да забравят всякакви проблеми и трудности.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Раците са чувствителни и емоционални хора. Те обичат усещането за спокойствие, топлина и носталгия, така че избягвайте подарък за Свети Валентин, който е твърде ярък. Те ще се радват да получат подарък за Свети Валентин, който ще подчертае вашата грижа и внимание. Това може да бъде романтична вечеря, фотоалбум със снимки на вас заедно или мека играчка. Основното е, че вашият подарък осветява вашите чувства.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Лъвовете искат половинката им да забелязва всеки нюанс и всеки намек. Затова трябва да внимавате да намерите подарък за Свети Валентин, който напълно отговаря на изискванията на тази зодия. Обърнете внимание на произволни фрази и погледи. Също така имайте предвид огнения темперамент на Лъва и факта, че те не могат да останат спокойни, когато нещата не вървят по план.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Девите са известни със своята практичност и внимание към детайла, но изискват специален подход. Няма да ги удивите с интелигентността и изяществото си, но лекомислието може да свърши работа. Когато избирате подарък за Свети Валентин, не забравяйте да вземете предвид интересите и вкусовете на Девите. Ще бъде идеално, ако го представите на уединено място, например по време на романтична вечеря у дома.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Везните са истински романтици, така че очакват празненствата за Свети Валентин да бъдат големи, с цветя, свещи, розови листенца и романтична вечеря. Те имат високи стандарти и няма да се задоволят с по-малко, отколкото заслужават. Когато става въпрос за подарък за Свети Валентин, помислете дали да не включите предмети, които отразяват тяхната личност и предпочитания. Независимо дали сте избрали бижута, меки играчки или абонамент за SPA процедури, персонализирайте подаръка.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Задоволяването на Скорпионите не е лесно, защото те са склонни към крайности. Те или наистина ще харесат подаръка, или изобщо няма да се интересуват от него. Затова ще трябва да опитате и да използвате нестандартен подход. Забравете за банална романтична вечеря или ходене на кино, а по-добре помнете интересите и предпочитанията на партньора си и планирайте нещо необичайно и уникално. Така не само ще заинтересувате Скорпиона със своя подарък за Свети Валентин, но и ще покажете, че разбирате и цените индивидуалността му.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Представите на Стрелците за връзките значително се различават от тези на повечето хора. Ако не им предложите достатъчно пространство и свобода, чувствата им могат бързо да охладнеят. Проявете малко търпение, защото Стрелците обикновено не са напълно откровени и са малко срамежливи в любовните въпроси. Когато избирате подарък за Свети Валентин за Стрелец, потърсете нещо, което отговаря на неговата личност, защото всичко, което ги кара да се чувстват уникални и свободни, вероятно ще им хареса.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Козирозите са амбициозни, прагматични и доста упорити хора. Те се радват да бъдат признати за най-добрите си качества, ценят своето наследство и се стремят към съвършенство. Подаръкът за Свети Валентин трябва да бъде искрен и със специално значение за Козирозите. Подходете към своя избор на подарък с искреност, внимателност и нотка елегантност.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Водолеите са известни с непредсказуемия си характер, който изисква специален подход, когато става въпрос за любов. Когато планирате подарък за Свети Валентин за Водолей, помислете за любимите му места, било то уютно кафене или шумен ресторант. Водолеите ще се радват особено на подарък за Свети Валентин, който отговаря на техните уникални вкусове и интереси. Помислете също за цветя и музика на живо за вечеря, за да добавите романтична нотка към вашата среща.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Рибите са мечтателни, леко срамежливи и романтични хора. Всичко, което е необходимо, за да направите добро впечатление на Риби, е меко осветена стая, успокояваща фонова музика, примамлива миризма на готвена храна и няколко искрени думи. Те ще се радват да получат подарък за Свети Валентин, който подчертава вашата любов и грижа, като стихотворение, написано от вас, или писмо.

Tagged ,
на горе