Знаци, които показват, че той не ви обича вече
Любов и партньорство

Знаци, които показват, че той не ви обича вече

 

 

Любовта е сложна материя. Може би най-сложната. Тя е нелогична, неочаквана, непредсказуема. Любовта е като хамелеона. Днес е една, утре – съвсем друга. Тя е като дъгата – пъстра, цветна, красива. Кара те да се чувстваш така, сякаш летиш високо в небесата. Да сияеш. Да бъдеш щастлив. Но в повечето случаи любовта не е „завинаги заедно“.  И следва раздяла. Но тя не е най-болезнената част. Истински тъжното е да живееш с човек, който преди те е карал да се чувстваш  желана, обичана, а днес просто е отдръпнат от теб. Не те целува както преди, нито докосва по същия начин. Е, тогава наистина боли. Може би най-много, най-силно. И в главата ти започват да те измъчват мисли, да се обвиняваш, да не се чувстваш достатъчно добра за този човек. И да се питаш каква грешка си допуснала. Но повярвай, мила – причината никога не е само в теб. Мъжете са странни по природа. Тяхното „винаги ще съм до теб“ трае до следващата „по-интересна“. Е, да – има и изключения. Но трябва да си страшна късметлийка, за да срещнеш в днешно време истинския мъж. Или да се омъжиш за ученическата си любов. И „завинаги заедно“ наистина да трае докато смъртта ви раздели. Но тази любов е на изчезване… Любов, за която всяка жена тайно си мечтае. Но не всяка я изпитва. В повечето случаи след бурна връзка последва раздяла. Тя не винаги е неочаквана. Понякога знаеш, че това ще се случи. Една жена знае кога вече не я обичаш. Усеща го. Усеща и теб, че вече не си  същият. Нито пък тя някога ще бъде. След теб.

 

Подготвили сме ви някои от най-важните знаци,  които показват, че той вече няма чувства към вас.

 

Чувстваш се разтревожена около него и не знаеш защо.

 

Когато половинката ти вече не те обича има странно излъчване, което предава и на теб и ти го усещаш. Той е по-объркан отколкото ти и придава цялата тази несигурност и те кара да се чувстваш разтревожена и притеснена, когато си покрай него.

 

Не влага никакви усилия за връзката ви.

 

Не се старае, както преди. Не се вълнува от взаимното ви щастие, връзката ви е едностранчива. Очевидно е, че любовта ви е към своя край, но той не прави нищо, за да промени това. Не полага усилия да те задържи. Липсва комуникация помежду ви и не влага никакво време във вашата връзка.

 

Изглежда така, сякаш не се интересува от теб вече.

 

Независимо какви проблеми има или с колко работа е затрупан, дали е навън с приятели или решава сделката на живота си, когато един човек те обича истински, го е грижа за начина по който се чувстваш и никога не те пренебрегва.

 

Той е отдалечен емоционално.

 

Сексът не е най-важното условие за успешна връзка. Истински значимото е емоционалната обвързаност и близост. Точно това показва дали той те обича. Споделя ли с теб неща, които го тревожат или е отдалечен от теб?

 

Казва, че се нуждае от пространство

 

Нищо хубаво не следва след това. Все повече се отдръпва от теб. В повечето случаи, когато двама души си дадат пространство един от друг, последва раздяла. Но няма нищо. Забавлявай се и излизай с приятелки. Животът продължава. Въпреки всичко. Въпреки него. Напук.

 

 

 

Tagged , , , , , ,
на горе