свалки през лятото
Любов и партньорство

Златни правила за свалки през лятото

Днес ще ви представим няколко златни правила за свалки през лятото. Това е сезонът на любовта и често тогава задръжките падат. Вероятно повечето от вас обаче са чували, че краткотрайните романси по време на почивка са грешни, несериозни и най-вече неморални. Не обаче да бъдем честни. Прекарването на лятото без любовен интерес понякога може да е доста скучно. Има огромни разлики между сериозните връзки и мимолетният летен флирт и е много важно да ги знаете. Летният романс не може да ви навреди, ако го направите по правилния начин.

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Събрахме някои важни правила за свалки през лятото, които трябва да спазвате, за да постигнете това, което искате и да направите вашето романтично лято забележително и незабравимо.

 

Кратките увлечения НЕ са за обвързани

Първото и най-важното правило при свалките през лятото по време на почивка е, че те са напълно забранени за обвързани. Ако семейният ви живот не ви удовлетворява, една лятна забежка няма да реши проблемите ви, а ще ги задълбочи още повече. Опитайте се да оправите всичките си неща у дома, вместо да направите грешка, за която после да съжалявате.

Не ви трябва компания

Ако лятната свалка е основната цел на ваканцията ви, по-добре отидете там сами. Приятели, роднини и познати може да имат различни планове за вашата почивка. Не забравяйте, че самотата е вашата свобода в този специален случай, така че се възползвайте от нея.

Не мислете твърде много

Когато търсите партньор за сериозна връзка, вие избирате внимателно, докато намерите най-добрия, привлекателен и надежден мъж, с когото евентуално да прекарате остатъка от живота си. Ето защо ваканционният флирт се развива по-бързо и върви толкова добре от сериозните връзки. При него не трябва да търсите прекалено дълго и да мислите за общото ви бъдеще заедно. Не забравяйте също, че почивката ви обикновено е само няколко дни, така че нямате излишно време за губене.

Покажете вътрешната си красота

Не е нужно да носите дебели и неудобни дрехи в горещото време или да бъдете прекалено разголени, за да съблазните някого. Обърнете внимание на начина, по който се движите и се държите и няма да останете незабелязани. Просто бъдете себе си.

Не се хващайте с първия срещнат

Макар летните забавления да звучат привлекателно, внимавайте да не попаднете на неподходящ човек. Не се съгласявайте да ходите сами на отдалечени места, ако току-що сте го срещнали, а ако той с нещо буди подозренията ви, прекратете отношенията си незабавно.

Бъдете честни с човека отсреща

Преди да се впуснете в романтични отношения с човек, когото ви е допаднал на плажа, в бара или сте срещнали, докато се разхождате например, бъдете честни с него. Той може да търси по-сериозно отношения и това, че ще си тръгнете след няколко дни, да го нарани. Изяснете си какво искате от тези отношения и едва тогава пристъпвайте към нещо повече.

Отпуснете се

Забравете за всичките си романтични провали и бивши. Само тогава ще се насладите напълно на ваканцията и ще получите ценното преживяване. Летният романс често не е лек за скуката, а начин да откриете нещо ново за себе си. Насладете се на процеса, но е хубаво преди това да сте си поставили някакви граници и да знаете докъде може да стигнете. Ако все пак решите да прекарате няколко горещи нощи заедно, задължително използвайте предпазни средства. Всъщност, това правило е толкова важно, колкото и първото, така че не го забравяйте.

Останете реалисти

И въпреки всичко казано дотук, една от най-често допусканите грешки при летните флиртове е да се надявате, че отношенията ви може да продължат и след това. Разбира се, има и такива случаи, но шансът да останете разочаровани е по-голям. Ако сте твърде сериозни, ще съжалявате. Просто приемете нещата такива, каквито са и се забавлявайте. В противен случай, вместо приятно преживяване, лятната ви почивка може да се превърне в кошмарен спомен, за който няма и да искате да се сещате.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе