9 неща, които правят жената атрактивна за мъжа
Любов и партньорство

9 неща, които правят жената атрактивна за мъжа

Всяка една жена може да бъде различно преживяване за мъжа. Различните представители на мъжкия пол приемат една дама по различен начин. Всичко опира до лични предпочитания. Какво е необходимо, за да бъдете жената, която обръща главите и разтуптява сърцата?

9 неща, които правят жената атрактивна за мъжа

Какво всъщност прави една жена привлекателна за мъжа?

Това е вечният въпрос и ако смятате, че всичко се крие в опушените очи и убийствената усмивка, добре, закопчайте коланите! Привлекателността е сложна задача, тя е коктейл, в който се смесват не само физическа външност, но и психологически, емоционални и дори еволюционни съставки. Да, това е като личен научен експеримент, но много по-забавен.

Преди да започнем, е важно да отбележим, че макар фокусът тук да е върху това какво прави една жена привлекателна за мъжете, крайната цел е да обогатите собствения си живот.

infomax-logo-50-15-HW Най-малко вредните закуски са препечените филийки

infomax-logo-50-15-HW Мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“ се радват на сериозен успех

Но ако имате предвид специален човек или просто сте любопитни, прочетете нататък, за да разберете очарователните пластове, които допринасят за това да бъдете привлекателна жена за мъжа, който искате да ви забележи.

Културни влияния

В различните култури това, което прави една жена привлекателна, може да се различава драстично. В някои общества силно се цени силната, независима личност, докато в други семейните или общностните качества са в центъра на вниманието. И дори да не започваме със стандартите за красота, които могат да варират от най-бледата кожа до най-дълбокия меланин.

Лични предпочитания

Индивидуалните предпочитания играят огромна роля при определянето на привличането. Личните предпочитания могат да надделеят над общите норми – от любовта към татуировките до признателността към интелектуалните шеги. Така че, ако се стремите конкретно към това как да бъдете привлекателни за мъжа, не забравяйте, че това, което работи за един, може да не работи за друг.

Възраст и опит

Маркерите за привлекателност могат да се променят с напредването на възрастта или придобиването на житейски опит. Например това, което 18-годишният младеж намира за привлекателно, може да не резонира по същия начин с 36-годишния.

за мъжа
9 неща, които правят жената атрактивна за мъжа

Контекстът има значение

Социалната среда също допринася за динамиката на привличането. Това, което се смята за привлекателно на технологична конференция, може да не е същото като това, което привлича погледите на музикален концерт.

Емоционална интелигентност

И така, вие сте на среща и вместо да се хвалите със себе си, активно слушате, съчувствате и показвате малко уязвимост. Това е не просто зряло, а направо неустоимо за мъжа! Емоционалната интелигентност не е просто модна дума, а същността на междуличностните отношения.

Хумор

Кой не обича добрия смях? Ако можете да го накарате да се засмее или – още по-добре – да се залива от смях, вече сте на половината път към това да бъдете по-привлекателна жена за мъжа срещу вас!

Увереност: Защото, ако вие сте влюбени във вас, той също ще бъде!

Забелязвали ли сте как хората са привлечени от тези, които се чувстват комфортно в собствената си кожа? Това е магията на увереността в себе си. Според психологическата концепция за самоефикасността, вярата в собствените ви способности може да ви направи безспорно привлекателни за другите. Не вярвайте само на думите ни, „Самоутвърждаването в романтичните отношения“ го разглежда научно.

„Неуловимият“ фактор

Вие сте отворена книга за мъжа, но може би си заслужава да оставите няколко залепени страници. Една нотка непредсказуемост може да накара някого да се върне за още. В края на краищата, ако му дадете всичко, което сте, още на първата среща, тогава той няма за какво да мисли.

Но ако умишлено задържате едно-две неща, оставяйки тук-там трохи, водещи към неуловимата ви личност, тогава за мъжа ще мъде трудно да спре да мисли за вас.

9 неща, които правят жената атрактивна за мъжа
9 неща, които правят жената атрактивна за мъжа

Съвместимост: Черешката на тортата

Да поговорим за съвместимостта. Не говорим само за това, че и двамата обичате пикантна храна или едни и същи сериали. Става дума за споделени ценности, взаимно уважение и допълващи се черти. Това се връща към идеята за допълване на живота на партньора ви и обратното – концепция, в която можете да се задълбочите.

Вижте още:

Открий с лекота пътят към щастието

Целувките на коя зодия са най-сладострастни?

Силата на думата „БЛАГОДАРЯ“

5-ТЕ ЖИТЕЙСКИ УРОКА от легендарният Джет Ли

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Tagged , ,
на горе