Ако искате да го накарате да ви желае като луд, изпратете му ТЕЗИ съобщения

Ако искате да го накарате да ви желае като луд, изпратете му ТЕЗИ съобщения
Любов и партньорство

Ако искате да го накарате да ви желае като луд, изпратете му ТЕЗИ съобщения

 

 

Сигурни сме, че всяка жена, която чете това, ще се съгласи с нас по този въпрос: Когато наистина харесваме един мъж, искаме той да ни желае през цялото време и да не спира да мисли за нас. Искаме да бъдем онази една жена, която ще обърне света му с главата надолу и ще направи живота му по -пъстър.

Искаме да правим всички онези малки неща, които го карат да се чувства добре (но в същото време не искаме да прекаляваме, така че той да ни приема за даденост).

Искаме да се отнасяме с него като с крал и в замяна да бъдем третирани като с кралица. Но как да направим всичко това?

Трябва ли да посещавате курсове за да научите как да накарате мъжа да мисли нонстоп за вас и да ви иска силно? Е, това всъщност не е лоша идея, но няма нужда. Защо?

Защото мъжете са просто устроени същества. Не е нужно да правите кой знае колко сложни неща, за да влезете под кожата и в главата му.

 

Всичко, което трябва да направите, е да му изпратите правилните съобщения, които ще привлекат вниманието му и ще го накарат да мисли за вас, когато не сте наоколо!

 

Мъжът се влюбва, когато му липсваш

 

Това е вярно. Общоизвестно е, че мъжете живеят за ЛОВА. Те обичат предизвикателствата обожават да се чувстват победители. Така че, ако една жена е готова да направи всичко за един мъж (особено от самото начало на връзката), той няма да се интересува да я преследва още дълго.

Ако непрекъснато се опитвате да правите неща вместо него, няма да му дадете място да върши работата си, която ви преследва, и затова той може да загуби интерес към вас.

 

Мъжът се влюбва, когато види, че трябва да положи усилия да те спечели във всеки смисъл на на думата.

 

Мъжът се влюбва, когато му дадете малко пространство и време, за да му долипсвате!

 

Така че, ако сте една от онези жени, които смятат, че да са винаги на разположение и да правят всичко, което той иска от вас (или това, което си мислите вие, че иска от вас), е рецептата да го накарате да ви иска много…имаме лоша новина. Това е най-сигурната рецепта за бедствие, което ще го накара да ви забрави, вместо да жадува за вашето присъствие.

 

Истината е, че мъжът ви оценява най-истински във вашето отсъствие, а не в присъствието ви. В твоето отсъствие той осъзнава колко му липсваш и колко те иска. Ако се чудите защо е така, ще се опитаме да го обясним по възможно най -простия начин.

 

Забелязали ли сте, че всички редки неща в света (като диаманти) са толкова по -ценни от другите неща? Причината да е така е, че тези редки неща изискват много усилия.

 

Същото се отнася и за вас. Ако винаги сте на разположение и сте готови да направите всичко за един мъж, вече няма да сте рядкост и той ще спре да полага усилия, когато става въпрос за преследване.

Но ако изведнъж станете недостъпни, той отново ще ви види като диамант (нещо рядко) и ще осъзнае, че трябва да засили играта си, за да ви спечели отново.

Ще започнат да му липсват вашите странности, сладки навици, ухание, докосване, външен вид и всички онези малки неща, които обикновено правите за него. Той ще иска обратно своето малко съкровище и ще бъде готов на всичко, за да го постигне.

Така че, да, на мъжа ти липсваш в твоето отсъствие, защото страхът да те загуби го кара да действа. Страхът от загуба на някого е най -силната емоция от всички.

 

И когато сте се постарали той да усети липсата ви, ето какво още трябва да направите!

 

Разбира се, най -лесното нещо, което можете да направите, е просто да изключите телефона си за няколко дни и да „забравите“ за него. За съжаление (или за щастие), нещата не работят по този начин.

Трябва да го направите по правилния начин. Трябва да го накарате да жадува за вашето присъствие!

И така, как ще го направите? Изпращайки му текстови съобщения, които ще го накарат да иска и да му липсваш още повече, разбира се.

Вярно е, че мъжете са визуални създания, но това не означава, че трябва да присъствате 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да жадуват за вашето присъствие.

 

За да почувстват липсата  ви, всичко, което трябва да направите, е да им помогнете да визуализират нещата и да ги накарате да почувстват нещо.

 

Опитайте да му изпратите тези съобщения:

 

„Надявам се, че си си починал, защото ще имаш нужда от всеки грам енергия, която можеш да намериш тази вечер.“

„Кажи ми 3 неща, които те правят най -развълнуван … Ще се погрижа да получиш поне 2 от 3 … Сделка?“

„Бих те поканила да дойдеш този уикенд, но не съм сигурна, че мога да запазя ръцете си далеч от теб.“

„Караш ме да се изчервявам и дори не си тук!“

 

 

 

Тези горещи текстове със сигурност ще му помогнат да си представи, как бихте се почувствали, ако сте там с него.

Не ни разбирайте погрешно. Това не означава, че трябва да изпращате само горещи текстове, за да го накарате да ви иска и да ви липсва. Ключът е в изпращането на различни съобщения, които ще го задействат както физически , така и емоционално.

Ако вече сте във връзка, ето няколко очарователни и сладки любовни съобщения, които да изпратите на приятеля си:

 

„Когато ми каза, че ме обичаш, сърцето ми подскочи. Просто усети, че е дошъл денят, в който никога не бих могла да бъда по -щастлива. “

„Просто исках да ти напомня, че те обичам. Това вече го знаеш, но просто исках да го спомена.“

„Ако знаеш само колко радост се събужда в мен всеки път, когато те погледна…“

„Само ти можеш да ме целуваш хиляди пъти на ден и всеки един от тях да го почувствам като първата целувка, която съм имала в живота си.”

„В твоите ръце открих перфектното си скривалище. Мога да избегна останалия свят и все пак да се чувствам сякаш имам всичко тук, точно в твоите ръце. “

 

Когато му изпратите някои от горните текстове, той веднага ще започне да жадува за вашето присъствие и ще се чувства специален, че ви има в живота си.

Ще го накарате да се почувства, че върши чудесна работа, когато трябва да ви спечели, като го накарате да ви иска още повече.

Ще го накарате да се почувства така, сякаш може да ви направи щастлива, което е най -голямото постижение за всеки мъж!

Също така, не забравяйте силата на сладките текстове за добро утро, които ще озарят деня му!

Ако искате да се уверите, че сте първото нещо, за което той мисли сутрин, изпратете му сладки текстове за добро утро.

Ето няколко сладки текста за добро утро за него, които ще го накарат да се усмихне:

 

„Никога не съм била сутрешен човек, докато не намерих мъжа, който наистина си заслужава!“

„Изпращам ти това съобщение не само за да кажа добро утро, но и за да си представя широката ти усмивка.“

„Прекарах цялата нощ в мечти за теб, а сега искам да прекарам целия ден с теб.“

 

Нека му липсвате повече, отколкото той на вас!

Баба ми казваше, че един мъж винаги трябва да желае жената малко повече и също така да я обича малко повече, отколкото тя обича него. И в това има огромна доза истина. Така че – научете се на това любовно танго – след две крачки напред, се отдръпвайте една назад…. Бъдете уверена, поддържана и му показвайте чувствата си, но и бъдете мистериозна, имайте свой собствен, само ваш живот. Така ще бъдете винаги интересна „плячка“, дори и след години съвместен живот.

 

 

 

 

Tagged , , , , , , , , ,
на горе