Как да задържим интереса на мъжа? Запомнете, вие сте жена, но не сте ловец!

Как да задържим интереса на мъжа? Запомнете, вие сте жена, но не сте ловец!
Любов и партньорство

Как да задържим интереса на мъжа? Запомнете, вие сте жена, но не сте ловец!

 

Как да задържим интереса на мъжа, след като се влюби?

Често една жена е толкова щастлива, че най-накрая има дългоочакваната връзка и желан мъж, че започва буквално да го „затрупва“ с подаръци, да го глези с жестове на внимание и по всякакъв начин да насърчава бездействието му с прекалено активните си действия. Според психоложката Анастасия Гай така жената се опитва да покаже колко „силна и всемогъща“ е и „колко е имал късмет с нея“.

Това е често срещано поведение, което обаче е погрешно.

Ще попитате – какво лошо има в това, когато една жена иска да купи на мъжа подаръци и да го поглези? Оказва се, че има много лоши неща и преди всичко за самата жена. Тя буквално става ловец, поема контролираща функция, вместо да се грижи за живота си, за себе си и за своите дела. По този начин тя превръща мъжа си в плячка, принуждава го да играе ролята на жена. Подобна роля е неприятна за мъжа и той просто спира да прави каквото и да е за жената.

 

Такива взаимоотношения стават безинтересни за него, вълнението от играта и желанието да завладява изчезва. За мъжа основното е възхищението, което той иска да получи от своята жена. Когато една жена спре да му дава възможност да покаже своите героични качества, интересът избледнява и мъжът остава без нищо. Той остава разочарован и се опитва да задоволи нуждите си или отстрани, или просто се оттегля в себе си, като всъщност не разбира какво всъщност се случва и в крайна сметка престава да се интересува от вас като жена.

Ако осъзнаете, че мъжът по природа е ловец и трябва да остане в тази роля, а не да го принуждавате да действа като ваша плячка – считайте, че сте направили 90% от необходимото,  за да имате наистина добра връзка.

 

Запитайте се:

До каква степен ние като жени насърчаваме мъжете си да станат по -силни и да станат истински мъже?

Колко крехки и беззащитни ставаме ние самите в тяхно присъствие, така че те моментално да искат да ни защитят, да ни зарадват, завладеят и изненадат?

Колко често се държим като истинска жена, а не като нов ловец?

 

Насладете се на това да бъдете жена! Знайте как да се наслаждавате и да получавате  удоволствие и радост от живота. Отпуснете се и се радвайте на живота, не се ограничавайте спрете да се опитвате да контролирате всичко, да решавате, да наблюдавате. Веднага щом спрете да се държите като някакъв истински воин-завоевател и дадете тази роля на мъжа, веднага ще започнете да получавате от живота!

 

Научете се да се наслаждавате на себе си и на женската си същност. Бъдете спокойни, малко объркани и една идея по-безразсъдни. В това състояние най -добре можем да се доверим на партньора си. И именно в това състояние всичко в живота ни се случва по най -добрия начин. И всичко само „изведнъж“ се разрешава. И изведнъж всичко се случва. Точно тогава сте най -спокойни и радостни.

 

Това е, когато сте спокойна жена, къпеща се в нейната нежност и безгрижие, лекота и радост.

Как да задържим интереса на мъжа? Запомнете, вие сте жена, но не сте ловец!

Грижете се за себе си и правете това, което ви доставя най -голямо удоволствие. Най -хубавото е да получите максимално удовлетворение и радост от живота и случващото се. С удоволствие да попиете, опитате всеки момент от вашето същество и да се насладите на всичко, което се случва точно тук и сега. Нека това да бъде дори „най -важното събитие в живота ви“.

 

Само такова леко флиртуващо и спокойно състояние на ума ще позволи на вашия мъж да се държи по най -смелия, отговорен и уверен начин.

 

В същото време, бъдете в състояние постоянно да флиртувате с мъжа си. Вие сте отпуснати, напълно се доверявате на съпруга си и получавате радост от това да се закачите малко с него и да бъдете толкова нежни, женствени и в същото време напълно „беззащитни“, обичани и единствени. О, вашият мъж ще го види и ще го оцени. И едва по -късно, когато останете сами, повярвайте, той ще ви благодари за поведението ви, което го кара да се чувства като успешен и смел човек – истински силен мъж и глава на семейството.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе