Емоции и разум. Kaк зодиакалните знаци ги проявяват

Емоции и разум. Kaк зодиакалните знаци ги проявяват
Астрология

Емоции и разум. Kaк зодиакалните знаци ги проявяват

 

 

Емоциите и интелигентността са двете страни на една и съща монета.

Много често вземаме ирационални и прибързани решения, подчинявайки се на силни емоции, много често не можем да позволим на ума да се освободи от ситуацията и от това губим емоционалната красота на живота.

Разумът е източникът на развитието на цивилизацията, но колко велики произведения на изкуството са направили този свят по-добро място.

И така, емоциите и разумът – как ги проявяват различните знаци на зодиака

 

 

 

Овен 21.03 – 20.04

Бебето на зодиака. Упорит, амбициозен, самодостатъчен. Най-често той контролира емоциите си, като се опитва да изглежда „по-възрастен“ и по-почтен.

Обаче е страшно ревнив, емоционално невъздържан. Но с него никога няма да ви е скучно. Доста логично и обмислено.

 

Телец 21.04 – 20.05

Зодиакалният знак е много интересен от тази гледна точка. От една страна, всичките му мисли, решения, действия са абсолютно материални – явно преобладаване на разума и логиката.

От друга страна, Телец без емоции не е Телец. И не се срамува от тях и не ги крие от близките и обкръжението.

 

Близнаци 21 .05- 20.06

Те имат достатъчно развит интелект. Всичко, дори емоциите на Близнаците, са информативни, смислени и логични. Има много нестандартно мислене.

До известна степен може да се твърди, че Близнаците мислят с емоции – толкова много процесът на мислене им носи удоволствие.

 

Рак 21.06 – 22.07

На лицата им е изписано всичко. Много мил, грижовен и обичан. Вероятно именно емоциите са в основата на живота на Рака. Никой не се грижи по-добре за ближния си, не може да го обгради с повече грижи от Рака.

Логиката и разумът за Раците обикновено свирят „втора цигулка“ в симфонията на живота им.

Емоции и разум. Kaк зодиакалните знаци ги проявяват

Каква ще бъде вашата 2022 г според зодията 

Годишен хороскоп за зодия Овен 

Годишен хороскоп за зодия Телец 

Лъв 23.07 – 22.08

Всички емоции на Лъва са видими, Лъвът изразява всички емоции изключително театрално.

Но те са ясно контролирани и насочени към постигане на една единствена цел – да повишат статута на техния собственик.

С Лъвовете е изключително просто – ако Лъвът е в отлично настроение, всички наоколо ще бъдат добре и комфортно. Ако обаче Лъвът не е в настроение, той щедро ще сподели негативизма си с всички близки до него.

Неговото стадо ще понесе покорно всички възходи и падения на настроението на техния бог. Доста логичен и умен знак на Зодиака – става по-мъдър с годините.

 

Дева 23 .08 – 23.09

Изключително рационален, обмислен, логичен. Всичко е подчинено на списъци, планове и графици. Дори емоциите на Девата са внимателно обмислени и планирани. Това, което наистина може да докара Дева до емоции, е глупостта и несправедливостта.

 

Везни 24.09 – 23.10

Везните рядко показват емоции, особено на публично място. Те са много балансирани и дипломатични. Може би можем да говорим за емоции, контролирани от ума. Много пълноценен и самодостатъчен знак, усещащ фино красотата и естетиката.

Влюбчив и много емоционален в показването на любов.

От време на време логиката им изиграва лоша шега – претегляйки две противоположни, но изгодни от гледна точка на логиката, варианти за решаване на проблем, Везните от време на време „замръзват“ и не могат да изберат едно нещо.

 

Скорпион 24.10 – 21.11

Удивително емоционален и страстен знак. Въпреки това, във всяка, най-екстремна и екстремна ситуация, той контролира емоциите си. В ситуация на явна безизходица, те се превръщат в експлозивна смес, нагрявайки максимално характера на Скорпиона.

Емоции и разум. Kaк зодиакалните знаци ги проявяват

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

 

Стрелец 22 .11- 21.12

Безплатно и разумно. Възприема света с емоции, като най-често ги схваща и пренася в сферата на разума. Само очевидната несправедливост и изкривената истина могат да доведат до сериозни и неконтролируеми (което е доста рядко) емоции на Стрелеца.

 

 

Козирог 22.12 – 19.01

Доста балансиран, търпелив и стабилен знак. Трудно е да се видят емоциите му по лицето, в израженията на лицето, действията.В обществения му живот преобладават разумът и логиката.

Въпреки това, с любим човек, той е много романтичен, изключително чувствителен и нежен.

 

Водолей 22.01 – 18.02

Бунтар, ексцентричен и свободен. Трудно е да се определи какво точно движи Водолея в момента – емоции или разум.

Основното е, че нито едното, нито другото не се поддават на никакъв контрол и управление отвън. Изключително противоречив знак, преминаващ от една крайност в друга.

 

 

Риби 19.02 – 20.03

Те живеят и се ръководят от емоциите. Освен това, понякога измислени и нереални. Изключително полезни хора, които са готови да помогнат дори на напълно непознат. Умът несъмнено присъства в главите на Риби, но това е някакъв фантастичен и нереален ум.

За Рибите е доста трудно в реалния свят – емоциите не помагат на този ум.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе