4 зодии със склонност да се извиняват на бившия след години

4 зодии със склонност да се извиняват на бившия след години
Астрология Любов и партньорство

4 зодии със склонност да се извиняват на бившия след години

Нормално е след края на една връзка да сте сърдити на бившия си. За да стигнете до раздялата, със сигурност сте имали трудни моменти, но понякога е хубаво да си дадете прошка един на друг. Когато видим, че сме сгрешили в живота си, е обичайно да се обадим или поне да изпратим текстово съобщение на човека, когото сме наранили, и да компенсираме действията си.

Е, хората, родени под някои зодиакални знаци, често схващат сериозността на ситуацията години, след като са допуснали грешка. В романтичните отношения те остават неубедени, че са виновни за определени ситуации и дължат извинение на бившия. Но години по-късно, когато осъзнаването ги връхлети, те признават грешката си. В резултат на това са склонни да се обадят на бившия си партньор и да преразкажат миналото, за да се уверят, че всички са на една и съща вълна. По този начин те успокояват вината си и в крайна сметка се извиняват.

4 зодии със склонност да се извиняват на бившия след години

infomax-logo-50-15-HW Селин Дион отмени всичките си концерти за 2023 г. и за 2024 г.

infomax-logo-50-15-HW Мария Илиева: Обичам те, Миро

Вижте кои са тези зодиакални знаци, които могат да изрекат тези думи на бившия си:

Овен

на бившия

Винаги, когато между двама влюбени възникне страстно разногласие, на този темпераментен огнен знак може да му е трудно да запази спокойствие. Те често вярват, че имат валидна гледна точка в обстоятелствата, независимо от това какво мисли другият човек. Тъй като се управляват от Марс, Овните може да се изкушат да заемат отбранителна позиция, вместо веднага да се извинят на бившия си. Това понякога води до дистанция във връзката и дори може да сложи край на съюза.

В такива случаи Овните също са склонни бързо да продължат напред, тъй като не са склонни да таят обида. Но щом им хрумне, че грешката е била тяхна, те приемат последствията от действията си. Тогава е вероятно да се обадят на бившия си, дори да са минали години след разправията, за да се извинят кратко, мило и по същество.

Рак

на бившия

Много хора вярват, че тъй като водните знаци имат силна емпатична жилка, те могат веднага да разберат кога са сбъркали. Това обаче не винаги е така. Когато възникне някакъв спор между двойката, Раците вероятно ще се почувстват наранени заради острите думи, които е изрекъл техният партньор. Затова е вероятно да се оттеглят в черупката си, за да се успокоят.

Тяхната затвореност може дори да ги накара да прекратят връзката си. Но те са добри комуникатори през цялото време и това си личи по начина, по който в крайна сметка се изправят и се извиняват на бившия си. Раците биха искали да изпратят на бившия си приятел предложение за мир.

Лъв

на бившия

За Лъвовете се създава стереотип, че са горди, и макар че понякога това е преувеличено, те често избягват конфликти с половинката си. Това е така, защото те предпочитат да запазят мълчание и да прекратят връзката, вместо да признаят глупостите си. С течение на времето обаче те бавно съзряват. И ако осъзнаят, че са наранили някогашната си изгора, бързо протягат ръка на бившия си, за да се извинят по искрен, емоционален начин.

Извинението може да отнеме няколко месеца или дори години, но крайната им цел е всички да имат пълна яснота за ситуацията и да продължат напред. Въпреки че често е твърде късно да се поправят щетите, нанесени на техния романс, Лъвът все пак е смирен и желае да се поправи. Това потвърждава факта, че Лъвовете са отдадени и грижовни хора, които ще се постараят да не наранят някого по същия начин два пъти.

Дева

4 зодии със склонност да се извиняват на бившия след години

Този земен знак е умел в работата си и състрадателен в личния си живот. Въпреки това на Девите понякога им е трудно да видят нещата от гледната точка на партньора си. Те могат да възприемат нещастна любовна ситуация като грешка на половинката си, вместо да я обяснят с лошото време или лошия късмет, който е сложил край на връзката им. Те ще продължат весело живота си, без да осъзнават, че са загубили някого, който ги е обожавал.

И все пак преминаването през различни житейски възходи и падения често променя Девата, като ѝ дава повече контекст за нещата. Когато получат тази яснота, Девите биха побързали да се обадят на бившия си, дори да е полунощ, за да споделят цялата история на случилото се от тяхна гледна точка.

Всички гореспоменати зодиакални знаци ценят твърде много запазването на мира, за да позволят на една кавга да се проточи завинаги. Така че почти сигурно ще решат да се държат по-добре с бившия си в бъдеще, веднага щом признаят, че не са били прави за нещо.

Вижте още:

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

6 грешни зодии, които могат само да мечтаят за рая

7 начина да скъсате с някого чрез съобщение

Мъжката гледна точка: Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Тайна техника за изпълнение на желания

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе