8 прости начина да накарате мъжа си да ревнува
Любов и партньорство

8 прости начина да накарате мъжа си да ревнува

Понякога, за да поддържате искрата жива в една връзка, трябва да знаете как да накарате половинката си да ревнува. Разбира се, съвсем безобидно и без да го наранявате по никакъв начин.

Във връзките понякога започваме да се приемаме един друг за даденост. В такива случаи да накарате половинката си да изпита малко ревност, може да ви помогне да върнете отношенията си в правия път.

8 прости начина да накарате мъжа си да ревнува

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

infomax-logo-50-15-HW Индиана Джоунс, Мартин Скорсезе и Джони Деп са „гвоздеите“ на фестивала в Кан

Ето няколко съвета за това как да накарате мъжа си да ревнува:

Правете комплименти на други мъже

Когато сте навън с него, наблюдавайте другите мъже и се уверете, че мъжът ви забелязва това. Правете това, ако искате да го накарате да ревнува. Ако това не е достатъчно и искате повече, тогава можете дори да рискувате да правите комплименти на други мъже пред нея. Не прекалявайте обаче с това, тъй като целта ви е само да привлечете вниманието на приятеля си.

Обличайте се разкошно, когато отивате на среща с приятели

Ако напоследък не сте поддържали връзка с училищната си банда или с някой приятел, значи е време да им се обадите и да се срещнете. Кажете на мъжа си, че ще се срещнете с тях, а след това се погрижете да се нагласите в негово присъствие. Пуснете си музика, когато се приготвяте, дръжте се небрежно и се облечете привлекателно. За да направите нещата малко по-подозрителни, го питайте как изглеждате. Това несъмнено ще го накара да ревнува.

да ревнува

Организирайте си забавен ден без него

Един от най-добрите съвети как да накарате мъжа си да ревнува е да прекарате един прекрасен ден без него. Понякога трябва да имате пространство, за да накарате другия човек да осъзнае вашата стойност и да ви липсва. Така че, когато прекарате един забавен ден без него, това ви дава възможност и на двамата да липсвате на по-добрата си половинка и същевременно да общувате с други хора. Можете да започнете отначало, а това работи в полза и на връзката ви.

Отдайте значение на грижата за себе си

Грижата за външния вид е част от грижата за себе си. Ако сте наясно и сте се ангажирали да се грижите за него, това е чудесно. Приятелят ви знае каква е обичайната ви рутина за грижа за себе си и какво правите, за да подобрите външния си вид. Когато обаче опитате нещо друго и извън него, тогава той ще забележи. Щом продължавате да правите това по-дълго време, тогава той може да започне да се съмнява, че сигурно се опитвате да впечатлите някого, най-вече мъж. Това няма да му хареса, Може да не ви го каже в очите или да покаже признаци на недоволство, но това кара мъжа да ревнува.

да ревнува

Изключете го от списъка си с приоритети за кратко време

Вие сте тази, която прави плановете? Това е чудесно и отразява вашия жив интерес към връзката и него. Ако искате да накарате момчето си да ревнува, тогава може би ще трябва да се откажете от този навик за известно време. Спрете да правите малки неща, които поставят него на първо място; това би означавало сериозна промяна в поведението ви. Това може да шокира приятеля ви и да предизвика подозрения относно вашата отдаденост към него. Трудно е да се приеме такава рязка промяна и несъмнено кара мъжа да ревнува. Той може да си помисли, че се опитвате да впечатлите друг мъж.

Говорите с други мъже, когато сте с него

Когато сте с партньора си, опитайте се да говорите с някой друга мъж, може да е по телефона или чрез текстови съобщения, или лично. Да говорите с друг мъж лично може да е малко директно, но другите два начина са нещо, което можете да опитате. Това е един от най-лесните начини да накарате мъж да ревнува и никога не се проваля. Разбира се, важно е да спазвате границата.

Дръжте се така, сякаш сте забравили плана си с него

Може би знаете това, но нека ви напомним, че забравянето на плановете изобщо не е приемливо за един човек. Ако веднъж забравите плана си с него, той може да го пренебрегне и да се довери на каквато и да е причина, която му дадете. Ако обаче това се случи за втори път, той може да не го приеме с цялото си сърце и да очаква сблъсък на третия път. Забравянето на плановете може лесно да накара някой да ревнува.

да ревнува

Имайте малки тайни

Прозрачността е минималното нещо, което можете да очаквате от една връзка. Приятелкят ви също не е по-различен, той би искал и обича да има определено ниво на прозрачност във връзката ви. Когато обаче започнете да пазите тайни, това може да даде отражение върху връзката ви. Това може да не му хареса и да се усъмни в обвързаността ви с други мъже. Това лесно може да породи подозрение у мъжа и да го накара да ревнува от факта, че може да има друг в живота на половинката им.

И отново да кажем – не си играйте с огъня. Идеята е просто да запалите отново интереса на партньора, така че бъдете внимателни и не го наранявайте.

Вижте още:

Емоционалната изневяра е на една крачка от приятелството: Готова ли си да рискуваш?

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

3 магически бутона, които ви позволяват да „отворите“ всеки мъж

Как се появяват жените с „железен“ характер?

21 цитата на Киану Рийвс: Едно нещо, което хората не знаят за мен е, че имах депресия. Човекът, който не ми позволи да бъда щастлив, бях АЗ

Всичко ще бъде успешно: 3 зодии скоро ще претърпят МОЩНИ ПРОМЕНИ

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе