Как да кажете на човек, че го харесвате, без да изглеждате глупаво

да кажете че го харесвате
Психология Любов и партньорство

Как да кажете на човек, че го харесвате, без да изглеждате глупаво

Постоянно мислите за него, изчервявате ли се, когато ви говори и често ли си представяте щастливо бъдеще заедно? Изглежда, че някой е влюбен.

 

И ние силно препоръчваме да не криете чувствата си, а да разкажете на човека на мечтите си за тях. Звучи ли страшно? Не се притеснявайте, ние знаем точно как да го направим правилно!

 

Ето как да кажете на човек, че го харесвате

 

Започнете с намеци

Преди да го направите това с монолог в стил Шекспир, подгответе почвата, като му кажете как се чувствате и вижте как реагира. Кратко флиртуващо съобщение е най-добрият вариант.

 

Задайте краен срок

 

Изберете дата, на която определено ще направите това – да кажете че го харесвате.  Желателно е да не е утре – колкото повече време си дадете, толкова по-добре можете да се подготвите. И спри да се страхуваш 🙂

 

Отхвърлете съмненията си

В любовните въпроси никой не може да бъде напълно сигурен – така че отхвърлете съмненията и вземете решение за тази стъпка -да му кажете че го харесвате. Колкото повече опит придобивате, толкова по-уверен ставате.

 

Дайте му избор

Искрено се надяваме, че героят на вашия роман ще ви отвърне, но всичко може да се случи в живота. И всеки човек има право да не отговаря на чувствата на някой, който е влюбен в него. Така че нека не усложняваме ситуацията – нека знае, че има избор. Така ще го спасите от угризения на съвестта, а себе си от неудобна позиция.

 

Мисли глобално

Както вече казахме, всеки човек има право да не отвърне на чувствата за любов. И повярвайте ми, ако изведнъж това се случи, няма да е краят на света. Със сигурност в живота ви вече е имало неуспешни любовни истории, които тогава изглеждаха трагедии от глобален мащаб. Какво мислиш за тях сега? Можем да се обзаложим, че дори не си спомняте 🙂 Така че се настройте на положителното и не се страхувайте от нищо.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе