Как да привлечем вниманието му. Хитри женски трикове!
Любов и партньорство

Как да привлечем вниманието му. Хитри женски трикове!

 

Искате да привлечете вниманието му, но незнаете как! Ние сме тук за да ви помогнем с няколко хитри женски трика.

Изкуството на флирта е сложно и многостранно. Именно с негова помощ хората проявяват взаимен интерес – игриви погледи, докосвания и фрази дават воля на въображението, а също така са доказателство ,че  сме успели да привлечем на вниманието му.

В съвременното общество флиртът се оценява като открито изразяване на интерес, както и намек, че разговорът може да продължи. Въпреки това, последните социални тенденции стават все по-нетърпими към такива явления като тормоз и подобни агресивни прояви на внимание от страна на мъжете. В резултат на това те са принудени да прибягват до доста примитивни речеви конструкции, за да изяснят отношението на жената към възможната интимност , което се отразява негативно на тяхното либидо. А флиртът се превърна в един от най-удобните методи за момичетата да изразят това съгласие.

Струва си обаче да си припомним, че границата между него и вулгарността е много тънка. Предлагаме ви да се запознаете с няколко прости трика, които ще помогнат на мъжа да се увери в собствената си привлекателност и да направи прехода към ново ниво на отношения по-малко рязък.

Флиртът , както вече споменахме, е цяло изкуство. Някой го използва на подсъзнателно ниво, без да придава значение на думите и жестовете, но те са знаци за силния пол, че красивите дами не са против развитието на връзките. По-специално, това са някои от техниките.

 

Как да привлечем вниманието му

 

1. Демонстрация на откритост

Можете да кажете на човека, който харесвате, че изглежда привлекателно с помощта на отворени пози. За да направите това, трябва да избягвате кръстосването на ръцете и краката си, уверете се, че тялото е обърнато към събеседника. Позволява ви да установите по-тясна емоционална връзка чрез копиране на позицията на торса, главата, ръцете и краката.

Разбира се, не можете без усмивка – искрена и приятелска.

 

2. Мимолетни докосвания

Небрежния контакт винаги помага да се прояви интерес и привлече внимание му. Ако е удобно и за двамата, понякога можете да докоснете рамото или ръката на събеседника, да се облегнете на ръката му, докато вървите, дори да се сгушите до него в хладен ден.

 

3. Проявяване на интерес

Хората обичат да се говори за тях. Интересувайте се искрено какво се случва в живота на мъжа, който харесвате, и слушайте внимателно, дори ако не споделяте страстта му към зимния риболов и не познавате колегите си. Задавайте колкото се може повече въпроси, за да го опознаете по-добре: за семейство, работа, любими филми, хобита , приятели, детство и така със сигурност ще привлечете вниманието му.

В крайна сметка интересът може да привлечете вниманието му дори в социалните мрежи, като от време на време харесвате публикациите му.

 

4. Похвала и одобрение

Всички обичат комплиментите, дори и най-суровите представители на силния пол. Всеки от нас има нужда понякога да получи потвърждение за нашата изключителност – признание за страхотно чувство за хумор, добри маниери, професионален успех, способност да изпълнява определени задачи.
Ефективна техника за привлечане на вниманието му е да помолите мъжа за помощ. Това може да е нещо незначително или, напротив, в рамките на неговата компетентност, но да не е свързано с финанси или социални задължения. Искрената благодарност за всяко малко нещо е почти безценна за самочувствието.

 

5. Откровени разговори

В този контекст е необходимо да се спазва мярката, да не се нарушават границите на поверителност на потенциален партньор. За да привлечете внимание не трябва веднага да разказвате цялата история на живота си, включително текущи проблеми и поредица от неуспешни романи.

Положителната нагласа и известна игривост, проявяващи се в двусмислени (повтаряме – всичко трябва да бъде умерено, тъй като мъжът е много лесно да се изплаши) фрази, хумор и непринуден начин на разговор са най-ефективните начини за изграждане на лесен и приятен диалог. В същото време не е забранено да се засягат някои пикантни теми, ако е удобно и подходящо.

 

6. Един дъх за двама

Разбира се, това е образен израз. Много хора обаче отбелязват, че емоционалната връзка става по-силна, ако събеседниците имат еднакъв ритъм на дишане. Приспособяването към него понякога е трудно, но има изход – може да се повтори или възпроизведе с помощта на движения на ръка или ръка. В някои случаи е ефективно рязкото издишване, което завършва фразата, която носи основната ви идея. Подобно действие стимулира неволна подобна реакция на събеседника – той има усещането, че сърцето му е спряло за момент.
Да привлечеш вниманието на мъж всъщност е доста лесно, основното е да можеш да флиртуваш правилно. Смята се, че жените вече са родени с тези умения, но това не е съвсем вярно. Някои от тях си струва да бъдат подобрени и се надяваме, че нашите прости съвети ще помогнат на красивите дами да станат професионалисти в изкуството на съблазняването и привличане на вниманието.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе