Двойките зодии, които изкарват най-лошото един от друг
Астрология Любов и партньорство

Двойките зодии, които изкарват най-лошото един от друг

Хората постоянно се учат един от друг в ежедневното общуване помежду си. И докато някои вземат положителните неща от другите, не при всички е така.

От любов до приятелство – всички ние сме преминали през поне една токсична връзка в даден момент от живота си. От разликата в мненията до несходството в отношението – много фактори могат да доведат до нездравословна връзка. Несъвместимостта на зодиакалните личности обаче остава на върха в това отношение.

Според астрологията, когато два несъвместими зодиакални знака са заедно, те извличат най-лошото един от друг. Именно това създава и основа за нездравословни отношения. Тази връзка е обречена на провал още преди да е започнала. Независимо какви усилия двамата партньори полагат, в някакъв момент просто самите те ще достигнат до заключението, че не се получава. Тогава е най- добре да продължат напред и да потърсят любовта на друго място.

Тук ви представяме двойките зодиакални знаци, които са с най много разногласия и изваждат лошото един от друг, ако са заедно:

Овен и Рак

Твърди се, че огнените знаци като Овен са трудни за събиране с водни знаци като Рак. Причината за това е, че водните знаци са чувствителни и емоционални, докато огнените са болезнено откровени. Хората с водни елементи в знака си вървят със собствено темпо и по течението. Другите пък се запалват само с един изстрел. Тяхната природа не може да бъде променена, колкото и да се опитват. В резултат на това те взимат само лошото един от друг или завършват връзките си с големи разочарования. Никога няма да намерите спокойствие, ако участвате в подобна връзка.

Телец и Водолей

Въздушните знаци като Водолей и земните знаци като Телец нямат съвместимост. Тъй като притежават въздушен елемент, Водолеите искат да бъдат свободни и нежни точно като въздуха. В същото време Телците са по-стабилни и чувствени. Това може да накара Водолеите да се чувстват задушавани от човека до тях. Този факт неминуемо ще донесе проблеми в общуването. Не бива да възлагате големи надежди на връзка между тези две зодии, защото те продължават много кратко. Обикновено отношенията им приключват с шумен скандал и разбити сърца. Когато става въпрос за връзка, тези знаци не са предназначени да се разбират помежду си. Затова в крайна сметка ще се окажат от тази връзка поради взаимно задушаване.

Лъв и Стрелец.

И Стрелец, и Лъв имат един и същ темперамент, който е трудно да се съчетаят. Лъвовете са силни и не се страхуват да изразят мнението си, колкото и крайно да е то. Тези неща обаче не могат да вървят успоредно с любовта към живота и напълно свежата перспектива на Стрелец. Този дует не желае да върви заедно поради различните си личностни черти и винаги изважда най-ужасното поведение един от друг. Тук можете да станете свидетели на най- шумните скандали, които можете да си представите. Всичко може да приключи с няколко счупени чаши или чинии.

Близнаци и Скорпион

Близнаците са свободни и винаги имат противоречиви мнения, които могат просто да накарат Скорпиона да се побърка. Той би искал да се разбира с човек, който му дава усещането за безопасност. В същото време Близнаците са по-свободни и се чувстват комфортно в динамична среда. Именно това е причината тази двойка да разкрива ужасното отношение и странното поведение един в друг. Спокойствието, което всеки Скорпион иска да има около себе си, може да се стори дори смущаващо за някой от зодия Близнаци.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе