Как да го накарате да жадува за вас?
Астрология

Как да го накарате да жадува за вас?

 

Наистина харесваш новата си тръпка и искаш нещата между вас да се задълбочат, но просто не си сигурна как да го направиш, без да изглеждаш като досадна лепка. Искаш да го накараш да пожелае да се ангажира само с теб.

Но как точно се прави това?

Всъщност не е толкова сложно. Ако той вече ви харесва, вие сте на половината път. Сега всичко, което трябва да направите, е да му докажете, че сте всичко, което той може да иска и има нужда. И има начини, по които можете да направите това, без дори да се напрягате много.

Никога не е лесно да накараш мъжа да се обвърже – и имаме предвид пълен ангажимент – до степен да не иска никой друг освен теб.

Всички те имат блуждаещо око и не можете да се преструвате, че не го виждате. Но това, което МОЖЕТЕ да направите, е да го накарате да се влюби във вас толкова силно, че мисълта да ви загуби да надделява над всяка нужда.

С тези 7 трика лесно ще го накарате да залепне за вас като лепило! Просто бъдете себе си и след това добавете малко допълнителен вкус. Ще бъдеш неустоима за него и ще си единственото момиче в ума му.

Да започваме. Ето 7 лесни трика, за да го накарате да жадува за вас и само от вас!

 

Бъдете леки, забавни и спокойни

Това е най-лесното нещо! Уверете се, че той ви свързва със забавни моменти, пълни със смях, без стрес и без оплаквания. Вероятно все още сте в началните етапи, така че няма нужда да му възлагате всичко веднага.

Първо му позволете да види какъв човек сте, което се надяваме да го накара да види, че сте някой, с когото иска да бъде наоколо за дълго време! Забавлявайте се, не бъдете твърде предсказуеми и поддържайте интереса му, като му предлагате неща, които знаете, че ще хареса.

 

 

Спечелете приятелите му

 

Приятелите му са второто му семейство, така че им дайте шанс да видят какво страхотно момиче е намерил техният приятел. Но не се опитвайте твърде много и не стигайте до точката, в която е очевидно, че сте твърде нетърпеливи да угодите.

 

Не оставяйте усилията му да останат незабелязани

Това може да бъде най-малкото нещо, като например да ви приготви закуска, да си направите химическо чистене или да изведете кучето си на разходка. Всичко това означава много, когато се замислите, така че винаги, когато той направи нещо хубаво за вас, и особено ако направи всичко по силите си, за да ви угоди, наградете го!

Искреното „благодаря“ изминава дълъг път! Но можете също да му благодарите по много различни начини (ще оставим всичко на вашето въображение), но съм сигурен, че разбирате намека. Бъдете благодарни и забележете, когато той се опитва да бъде до вас, в каквото и да е качество. Най-малките неща правят най-голямата разлика.

 

Бъдете в постоянна връзка с него

Не прекалявайте, като се обаждате десет пъти на ден, но не забравяйте да изпращате текст за добро утро и да му пожелавате лека нощ всеки ден. Можете да му се обаждате по едно и също време всеки ден, за да видите как минава денят му и да го свикнете.

По този начин, ако измине ден или два, без да се обадите или изпратите SMS в определения час, той ще го забележи и ще разбере, че всъщност го пропуска. Дотогава вие ще станала неразделна част от неговия ден и той ще жадува за вашето присъствие. И така се прави!

 

Натиснете спирачките, когато сте на върха (и направете така, че наистина да му липсвате)

Когато нещата са в наистина висока точка, натиснете спирачките за минута и напуснете полезрението му за малко. Само ден -два, нищо крайно. Целта на това е той да свикне да те има толкова много, че внезапно да не те вижда в продължение на 2 дни да изглежда цяла вечност.

Ако успеете да направите това и не се обаждате или не изпращате текстови съобщения за цял ден, ще го накарате наистина да жадува за вашето докосване, глас и смях. Той ще осъзнае, че никое друго момиче не може да се сравнява и без значение колко момичета има, ВИЕ сте единствената, с която иска да се смее на най-глупавите неща.

 

Покажете му, че му вярвате и не го проверявайте

Покажете му, че няма да сте тази, която ще му отнеме свободата, като непрекъснато се обаждате и изпращате съобщения, за да сте сигурни, че е верен на думата си. В един момент ще трябва просто да му се доверите, че той не ви предава.

Ако направите това, той ще оцени това, че ви има в живота си до степен, че наистина ще види бъдеще с вас. Дайте му малко доверие и ще получите много в замяна.

 

Не го притискайте да се ангажира от какъвто и да е вид

 

Ако трябва да го принудите, няма да стане. По всякакъв начин работете усилено върху връзката, бъдете добра приятелка и прекарвайте много време заедно. Но не говорете за ангажираност и не се опитвайте да го притискате към каквото и да е. Мъжете забелязват това и познайте какво? Това само ги плаши. Ако види колко сте обсебени от това да го накарате да се обвърже, той ще се отдръпне. Никой не се нуждае от толкова голям натиск толкова рано.

Дайте му шанс да осъзнае, че ви иска. Ще се случи. Просто следвайте всички прости трикове. Оставете всичко да се случи естествено и ще го имате в дългосрочен план.

Вижте още ⤵️

Защо мъжете си падат по лоши момичета

Признаци, че имате емоционална връзка с него

Ето защо е опасно да се срещаш с женен 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе