Защо мъжете си падат по лоши момичета?
Любов и партньорство

Защо мъжете си падат по лоши момичета?

 

Сигурно сте забелязали, че понякога мъжете са привлечени като от магнит от жена с меко казано безцеремонно отношение. Жени, които с право наричаме „кучки“. Питали сме се – с какво, по дяволите те привличат мъжа? Нека още в началото изясним, че далеч не ВСИЧКИ мъже харесват кучки, но има няколко типа мъже, които ги предпочитат.

 

Изглежда, че да си добро момиче понякога не се отплаща. Въпреки че притежавате прекрасни качества, все още сте необвързана. Може би това е така, защото някои мъже следват лоши вместо хубави момичета.

 

Ето някои причини, поради които мъжете наистина харесват кучките, така че продължете да четете.

 

Всеки път, когато лошо момиче влезе в стаята, атмосферата става гореща. Всички забелязват присъствието й и се опитват да попият енергията й.

Може би тя не прилича на Мис Свят, но в нея има нещо необяснимо привлекателно. Тя държи главата си високо и всяко нейно движение е секси. Мъжете харесват това и веднага ще се опитат да привлекат вниманието й.

Познай какво? Колкото повече се държи незаинтересовано, толкова повече я искат.

Хубавите момичета не са предизвикателство.

Понякога „лесно“ означава „скучно“. Мъжете са ловци, това е тяхната природа. Те са конкурентни същества и ако им кажете, че не могат да имат нещо, те няма да се откажат.

Милите момичета изглежда са скучни, защото момчетата не трябва да полагат никакви усилия, за да спечелят сърцата на тези момичета. Кучките имат етикет „Трудна за получаване“ и повечето мъже са играчи, които няма да се откажат, докато не спечелят наградата.

Хубавите момичета винаги ще бъдат до тях, но кучките няма. По дяволите, не, защото лошите момичета са твърде заети със задоволяването на собствените си нужди.

Те искат секс, а не връзки.

Хубавите момичета обикновено искат нещо повече от секс и физическа близост. Те искат стабилност и истински отношения, изпълнени с любов и романтика. Е, някои мъже бягат от всичко това.

Единственото, което искат, е да задоволят сексуалния си апетит и е по -вероятно да го получат от жени, които имат подобно мислене.

 

Кучките са по -вълнуващи.

Някои мъже са пристрастени към вълнението. В живота им няма място за скука и те търсят някой, който да е в крак с лудия им начин на живот.

 

Мъжете са привлечени от кучките, защото са независими и свободолюбиви. Тези човекоядци не искат одобрение от никого; Те просто правят каквото си искат и това ги прави толкова вълнуващи.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе