Когато знаете, че никога няма да се получи, но продължавате да се връщате един към друг

Когато знаете, че никога няма да се получи, но продължавате да се връщате един към друг
Любов и партньорство

Когато знаете, че никога няма да се получи, но продължавате да се връщате един към друг

 

Понякога любовта ви към някого е по -силна от всичко останало. Понякога умът ви просто не може да контролира действията ви, колкото и да се опитвате. Понякога трябва да спрете някои неща, но просто не можете да си помогнете.

 

Ако някога сте били в ситуация, в която сте луди по човек, но знаете, че няма бъдеще за вас двамата, знаете точно за какво говоря. Този човек разтърсва света ви от първия момент, в който го видяхте. И вие знаете, че той чувства същото към вас.

Вие двамата сте лудо влюбени един в друг и не можете да държите ръцете си далеч един от друг. Но от момента, в който го срещнахте, знаехте, че е проблем. Знаехте, че двамата никога няма да намерите мир един до друг.

Да, винаги сте мислили, че той е вашата друга половина – никога не бихте могли да си представите да обичате някого толкова много.

И двамата искате нещата между вас да се получат, но по някакъв начин това не се случва. Продължавате да се карате и да се разделяте, защото просто не можете да се разбирате.

И вие не знаете защо е така. Не се съмнявате в чувствата му и сте сигурни, че го обичате.

Въпреки всичко, вие се връщате един към друг. Дълбоко в себе си и двамата знаете, че никога няма да успеете да имате здрава, силна връзка, но има някаква необяснима сила, която ви дърпа един към друг.

Всеки път, когато прекъснете нещата, решавате да го прекратите завинаги. Решавате, че това е последният път, когато ще пуснете този мъж в живота си, защото знаете, че той е токсичен за вас. Това не означава, че той е лош човек – вие двамата просто не сте подходящи един за друг. Той събужда най -лошото във вас и това е нещо, от което нямате нужда в живота си. Но всеки път, когато се върне пълзящ, го посрещате, сякаш нищо не се е случило.

Въпреки че знаете, че няма бъдеще за вас двамата, тайно се надявате този път да бъде различен.

Само че, истината е, че няма да стане.

Никой от вас очевидно не е готов да се промени. И двамата сте възрастни и би било абсурдно да очаквате някой от вас да се промени, така че да отговаряте на стандартите на другия човек.

Възможно е и двамата да сте раздразнителни или личностите ви просто да не си пасват. Вие двамата сте заедно от много години и досега трябваше да се научите как да функционирате заедно. Но очевидно това не се случва. И ако не се е случило досега, защо мислите, че ще стане в бъдеще? Защо мислите, че този път ще бъде различно, когато нещата завършват по един и същи начин всеки път в миналото?

 

Каквото и да ви пречи да бъдете щастливи, очевидно е нещо, което не можете да превъзмогнете и е време да спрете да бягате от този факт.

Време е да приемете, че вашият партньор не е човек, от който се нуждаете в живота си, въпреки цялата любов, която изпитвате към него.

 

 

 

Да,вярно е, че истинската любов може да победи всичко. И със сигурност може. Но е очевидно, че това не е истинска любов, колкото искате да бъде.

Истинската любов не трябва да ви кара да се чувствате така. Да, този човек ви дава усещане за пеперуди в стомаха и страст, които никога не сте изпитвали досега, но признайте го – през цялото време се чувствате стресирани и претоварени.

Никога не си наясно къде стоиш с него и никога не знаеш какво носи бъдещето за вас двамата. Въпреки че в началото това може да изглежда вълнуващо, с времето става изтощително.

Истинската любов ще ви накара да се почувствате спокойни. Ще се чувства като у дома си. Това ще нареди пъзела ви и ще бъде всичко, което сте търсили през цялото време, без дори да го знаете.

 

Така че, заради вашето психическо и физическо здраве, бъдете този, който ще си тръгне пръв. Защото това не е истинска любов – това е мъчение.

 

Да, ще се страхувате да вземете това решение и ще бъдете бъдете съсипани, след като най -накрая сложите край на тази сага.  Ще плачете, ще чувствате, че не можете да живеете без него и ще искате да се върнете при него. И това е моментът, в който трябва да бъдете най -силни.

Това е, когато ще трябва да осъзнаете, че понякога любовта просто не е достатъчна и тогава ще трябва да приемете факта, че никога няма да сте щастливи с този човек.

Но цялата тази болка ще изчезне с времето. И ще бъдете благодарни, че най -накрая приключихте. Ще бъдете благодарни, че се спасихте от нещастие през целия ви живот. А вие заслужавате да сте щастливи!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе