Ето защо е опасно да се срещаш с женен мъж
Любов и партньорство

Ето защо е опасно да се срещаш с женен мъж

 

Срещите с женен мъж може и да ти се струват сладки и вълнуващи, но всяко подобно действие носи неприятни за теб последствия. Преди да започнеш афера с нечий съпруг, трябва да си съвсем наясно, че нараняваш ужасно много жена му и децата им, ако имат такива. Но те не са единствените потърпевши тук. Ти самата също се нараняваш, излизайки с женен мъж. Независимо колко красиво е това чувство, то не води до нищо хубаво. Заслужаваш много повече от това.

Представяме ти някои от причините, поради които не трябва да излизаш с женени мъже.

 

Винаги ще си на второ място

Във връзката с него, ти винаги ще си на второ място – след жена му. Каквото и да ти говори и обещава, дори и да се кълне, че си голямата му любов – не му вярвай. Не си родена да бъдеш втора опция, когато първата не става. Нито си утешителна награда. Заслужаваш истинска връзка.

Не може да демонстрираш публично връзката ви

Кажи сбогом на публичните прояви на любов. Държането на ръце, прегръдките, целувките на улицата. Когато се обвържеш с женен мъж, започвате да се криете от целия свят, сякаш сте най-големите престъпници. И дори това отначало да ви се струва секси и забавно, много скоро ти самата ще се отегчиш от това, ще искаш нещо повече.

Лъжата се превръща в най-добрия ти приятел

Връзката ти с женен мъж превръща живота ти в една голяма лъжа. Започваш да лъжеш семейството си, приятелите си и най-лошото – теб самата. Но преди лъжата да се превърне в най-добрия ти приятел и оправдание за всичко, което правиш не забравяй, че рано или късно истината винаги изплува на повърхността.

Ще си център на клюки

Злонамерените клюки са най-неприятното предизвикателство през което трябва да преминеш. Веднага щом хората забележат вашата афера ти ще си център на обсъждане и нещата, които ще чуваш за себе си няма да са от най-хубавите. Помисли наистина дали си струва да търпиш всичко това.

За хората ще си „разрушител“ на семейства

Неприятен етикет. Може би околните не знаят истината, поради която сте заедно. Нито пък колко силна е любовта ви. Но за тях ти винаги ще си лошият герой от филмите, който разбива семейства. А дори и да се разделите след време с този мъж, репутацията ви на разрушител все още ще е сила. Затова ви съветваме да не започвате връзка в женен мъж. Последствията са прекалено тежки за теб.

Ще се нуждаеш от самоконтрол

Когато излизаш с такъв мъж, трябва да си наясно, че той не е свободен и не може да го търсиш, когато на теб ти се иска. Ще има моменти, в които ще е със съпругата си и няма да може да му се обадиш, нито да го видиш. А когато се намесят и децата, времето за теб съвсем няма да стига. Ужасно е, нали? Ако все пак си решила за връзка с женен мъж, трябва да умееш да контролираш себе си и емоциите си. Една неправилна, импулсивна реакция от твоя страна може да бъде пагубна за отношенията ви.

Силна болка

Няма любов без болка. А когато любовта е обречена, болката е още по-силна. Но за съжаление ти ще нараниш не само себе си, когато започнеш да излизаш с женен мъж, но и неговата съпруга. Дори и той да напусне жена си, винаги ще се чувстваш виновна. Може би си била наясно с всичко това в началото и си мислила, че може да се справиш. Но сега е прекалено болезнено за теб. Сърцето може да издържи на всяка болка. Но въпреки това няма смисъл да му причиняваш неща, които може да предотвратиш. Не излизай с женен мъж. Безсмислено, болезнено и грешно е.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе