Дамско облекло за летните ваканции

Дамско облекло за летните ваканции
Мода Лайфстайл

Дамско облекло за летните ваканции

С пристигането на горещото лято започваме да планираме предстоящата ваканция, да обсъждаме с любимите хора къде да отидем на почивка тази година, да резервираме хотел, да купим билети. И разбира се, не можем без да изберем и подходящи дрехи от нашия гардероб.

Не бива да носите всичките си летни дрехи със себе си, но в курорта ще искате да сте стилни и модерни, да сменяте тоалета си всеки ден. Какво е решението? Последвайте нашите съвети.

За да не вземете със себе си неща, които не са необходими, а ще само ще заемат излишно място в сака ви, трябва да разберете какви ще бъдат модните тенденции в лятното облекло през тази година. Също така да си отговорите и на въпросите:

• Колко време ще отнеме пътуването?
• Какъв климат ще има в избраното място?
• Ваканцията ще бъде ли свързана с активни дейности или само почивка?
• Програмата ви включва ли посещения на концерти, музеи и изложби?

Когато програмата ви за ваканцията е съставена, можете да прецените и да си вземете необходимите неща.

Лятна рокля

Това е толкова универсално нещо, което прави едно момиче наистина женствено и нежно. Роклята може да се носи както в кафене, така и на пътуване до търговски център, на кино или на разходка с лодка. Можете да вземете няколко със себе си:

• Рокля-риза, за градски обиколки и снимки на фона на интересни нови места.
• Лека плажна рокля за разходка край морето или езерото.
• Вечерна рокля за ресторант или концерт.
• Къса рокля за вечерни разходки из града и разглеждане на забележителности.

Тениски и горнища

Тениските се комбинират лесно с дънки, поли, шорти и панталони.

Летни къси панталони

Може би най-необходимото нещо по време на почивка. Може да сложите в багажа си няколко вида къси панталона: деним, за разходки в града или такива с декорации, за вечерни партита.

Леки ефирни панталони

Кремави, бежови, бели модели, изработени от естествени материи, успешно ще подчертаят вашия тен. Това облекло е идеално за вечерно излизане в ресторант, кафене или разходка по плажа.

Дънки

Светлосините модели, декорирани с издрасквания или ресни, ще бъдат прекрасен вариант за вашата почивка. По-добре е да откажете тъмносини или черни модели, за да не изпитвате дискомфорт в горещия ден, защото тъмните цветове привличат слънцето.

Модни поли

Достатъчно е да вземете две поли с различна дължина. Например, дънкова мини пола и тънка бяла пола от шифон. Полите могат да се комбинират с всяка тениска, риза или топ.

Късо яке

Добре е да го имате под ръка в случай на хладно време, дъжд или вечерни разходки край морето. В допълнение, дънково яке подхожда на всяка дреха, било то пола, панталон или дънки.

Какви дрехи да носим на плажа?

Отивайки на почивка, трябва да си купите чифт бански костюми с различни модели, например за морето и басейна. А също и широка туника която надеждно предпазва от парещото слънце.

Не забравяйте за просторна чанта, в която ще бъде удобно да носите одеяло, кърпа, слънцезащита, бутилка вода и принадлежности от първа необходимост.

Ще ви е необходима и широкопола шапка, която ще скрие лицето ви от слънчевите лъчи и слънчеви очила с модерни рамки. На почивка можете да носите ярки бижута: гривни, верижки, обеци, като оставите по-скъпите бижута у дома.

Обувки

Отивайки на почивка, по-добре е да дадете предимство на удобни и леки обувки: сандали за разходка през деня, свободни джапанки за плажа, сандали на платформа за дискотека или ходене до бар. Белите леки маратонки са подходящи за почти всеки тоалет.

Такива неща се комбинират лесно и разнообразно помежду си, което ви позволява да бъдете стилни и модерни. И възхитените и приковани погледи на другите към вас ще потвърдят това!

Tagged , , , , , , , , ,
на горе