6 признака, че сте готови за срещи след раздялата
Любов и партньорство

6 признака, че сте готови за срещи след раздялата

Животът ви може да се промени напълно след раздялата с доскорошния ви партньор. Всеки от нас в един или друг момент е преживявал това, което някои наричат махмурлук след раздялата. Това може да продължи от няколко дни, седмици, месеци или до няколко години, в зависимост от това колко сте били вложени във връзката. Но както всеки досаден махмурлук, отнема известно време за грижа, за да се изправите на крака.

От първоначалното отричане и вълната от емоции до драматичния възглас „никога повече няма да излизам с някого“, винаги ще има преломен момент, в който ще осъзнаете, че сте готови да започнете да се срещате след раздялата.

Както споменахме по-рано, това може да отнеме секунди, преди да се възстановите, или може да отнеме години, като и двата варианта са нормални. Няма времева рамка.

6 признака, че сте готови за срещи след раздялата

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Лили Иванова е стихия! Енергия! Вдъхновение! Вибрация! Любов!

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Има само признаци, че сте готови да започнете да се срещате след раздялата, и ние ще ги разгледаме тук.

Напълно сте приели раздялата си

Има много етапи на раздялата, но вероятно най-важният от тях е приемането. На този етап вече не се ровите в миналото. Не сте разстроени от бившия си или от себе си за това, че е можело да се развие по друг начин, и сте приели реалността, че връзката ви е приключила.

С тази нагласа можете да гледате към бъдещето. Ако все още не сте приели раздялата, може би все още изпитвате неприязън към бившия си или искате да си го върнете. А не можете да започнете нова връзка с тези емоции, които все още се прокрадват в живота ви.

след раздялата

Вече не мислите толкова често за бившия си

В окопите на раздялата всяко малко нещо може да ви напомня за бившия ви. Това може да са песни, ресторанти, филми, миризми, храни и други, поради което е трудно да избягате от спомена за връзката си. Но с времето всичко това изчезва. Това е добър знак, че вече не сте заети с мисълта за тях и освобождавате място за нови неща, които предстоят.

Уверени сте в способността си да бъдете независими

Приспособяването към живота като самостоятелна единица след раздялата, отначало е много неестествено, особено ако дълго време сте били заедно и сте живели под един покрив. Но щом започнете да се опирате на своята независимост и да се наслаждавате на самостоятелното си време, всичко се променя.

Преставате да желаете някой да е до вас през цялото време, започвате да приемате всички неща, които можете да правите без синджир, и вече не изпитвате нужда да сте във връзка. След като се освободите от нуждата да имате някого до себе си, сте в много по-добра позиция да започнете нова връзка.

след раздялата (2)

Идеята, че бившият ви се среща с други хора, не ви притеснява

Когато раздялата е прясна, последното нещо, което някой иска да направи, е да си представи е да види бившия си с някой друг. Това е сърцераздирателно, неудобно и направо адски неловко, независимо дали връзката ви е била краткотрайна или дълготрайна.

Все пак идва момент, в който не би било толкова страшно да чуете за бившия си, че е с друг човек. Може да не искате непременно да го виждате навън, но ако това се случи, няма да имате нищо против и дори ще се радвате за него. Това е признак, че сте приели ситуацията след раздялата.

Чувствате се развълнувани да се срещате отново

Ако все още мислите за срещите като „това е толкова ужасно, никога повече няма да го направя“ след раздялата, не сте готови да започнете да се срещате отново. Но не се страхувайте, рано или късно идеята да срещнете някой нов човек и да се срещате с него всъщност е… вълнуваща!

Запознанствата могат да бъдат наистина забавни и възможностите за нов флирт и връзка ще започнат да потискат чувството на главозамайващо очакване вместо на омраза. Това е един от най-лесните начини да разберете, че сте готови да започнете да се срещате след раздялата, защото тялото ви ще отговори вместо вас. Помислете: повече вълнение, по-малко притеснение.

след раздялата 3

Знаете какво искате от следващата си връзка

Обичайно е да пропускате щастливите моменти от връзката си след раздялата. Също толкова важно е да помните какво не сте обичали толкова много, защото тези две неща заедно ви учат какво искате и какво определено не искате от следващата си връзка.

Тези осъзнавания са от решаващо значение за полагането на основите на това с кого се срещате занапред и на следващата ви връзка като цяло, така че преди да започнете да се срещате отново след раздялата, първо се уверете, че знаете какво искате.

Вижте още:

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Малките тайни на идеалните двойки

Петте урока, които сме научили от учителите си и които остават до живот

Четирите зодии, които се карат най-много със своите братя и сестри

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе