Главната тайна на красивите хора
Психологически

Главната тайна на красивите хора

Главната тайна на красивите хора, споделят психолози. Всяко лице има някаква грозота и възхитителна естетика едновременно. Красивите хора са тези, които са се „назначили“ да бъдат красиви. А невинаги са тези, които имат идеални пропорции на лицето и тялото. Много пъти хората променят вида и излъчването си след духовни практики или различни начини за вътрешно отпускане.

Главната тайна на красивите хора

Духовни практики за щастие

Духовният дар на всяка зодия: С какво е благословена всяка зодия

Как да бъдеш в хармония със себе си

6 признака, че се превръщате в най-добрата версия на себе си

Всички лъскави списания, модни канали, уебсайтове определят стандартите за това какво трябва да се счита за привлекателно във външния вид на една жена или мъж. И колкото и шумно да се съпротивляваме на това, всеки човек по някакъв начин се сравнява с определен идеал.

Ако се чувствате привлекателна, но не много красива жена, животът ви ще бъде без комплименти и цветя, без енергията на сексуалността в поведението, флирта и блясъка в очите. Ето как можете да живеете.

Главната тайна на красивите хора

Важната тайна е, че обявените за красиви са хора, които сами са решили, че са такива. Тук няма жури. Колкото и да говорим за стандарти, външният вид е и изражение на лицето, походка, жестове, шеги, усещане за лекота в общуването, блясък в очите и щастлива усмивка. Това има много мощен ефект върху факта доколко красиви се чувстваме.

Ако възстановите тази вътрешна светлина и имате живот в удоволствие, е невъзможно да не харесвате противоположния пол. Разбира се, когато дупето е стегнато, е по-лесно да се чувствате красиви, така че никой не си прави труда да оспорва този факт.

Но дори и в процеса на усъвършенстване, ние ставаме по-добри и струваме повече, ако си го позволим. Потърсете своята гледна точка в огледалото, утвърждения, мантри, видове тренировки за корем – всички методи са добри!

Не забравяйте: да се влюбиш в себе си е работа! Колкото повече  това състояние е част от живота ви, имате страст към собственото ви развитие, фокусиране върху удоволствието, толкова по-красиви ставате с възрастта.

Има разлика между бира и отлежало вино, нали. Но си струва съзнателно да преминете към фазата на виното: просто не блестим с красота от житейски опит!

Щастливите хора винаги са привлекателни, просто трябва да се питате по-често: „Какво ще ми хареса сега?“ И правете това нещо, докато кожата на лицето ви стане по-светла от свобода и удоволствие.

Красивата жена е по-добра от външния си вид. Мъжете не виждат външния й вид, но го усещат. Някои изпадат в тишина. Някой изведнъж става остроумен. Повечето, изваждайки химикалки, предлагат помощ в работата или друг вид подкрепа. Красивата жена разделя мъжете и обединява жените. Тя прави история и променя хода на войната.

Тя, оказва се, може нещо вкусно да разклати в тенджерата в престилка, която я прегръща с панделките си толкова много, че всеки мъж на нейно място би висял, провесил глава.

Красивата жена ще премине през масите, без да събори чашите, и ще сведе погледа си, под който лежите. Тя няма собственик, но има фенове…

Нужна е много сила от един мъж, за да обича истински красива жена и в същото време да й даде нужната свобода, за да може тя да следва своите нужди, желания, мечти, таланти или да твори.

infomax-logo-50-15-HW Анджелина Джоли си спретна модна къща

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе