Духовният дар на всяка зодия: С какво е благословена всяка зодия

с какъв духовен дар е благословена всяка зодия
Астрология

Духовният дар на всяка зодия: С какво е благословена всяка зодия

С какъв духовен дар е благословена всяка зодия? Нека видим.

ОВЕН

Подаръкът на Овена е, че умее да вижда далече напред и почти никога не допуска грешки. Той може да изчисли събитията буквално до най-малките подробности. Друго нещо е колко правилно и полезно използват представителите на зодията този техен дар. Някои не вярват нито в мистицизма, нито в езотериката и затова не обръщат достатъчно внимание на възможностите си, не ги развиват и само губят от това.

Проблемът е, че следвайки упоритостта си, Овенът губи възможността да направи повече, да погледне по-дълбоко, да помогне на себе си и на околните. Освен това му пречат арогантността, абсолютният инат и неспособността му да се съгласява с очевидното. Но, развивайки таланта си, Овните могат да постигнат невероятен успех.

ТЕЛЕЦ

Телецът, винаги отворен за нови неща и готов да се учи, се развива духовно през целия си живот. Не бързо, не с голям размах, а стъпка по стъпка, доближавайки се до определени точки на знание. Телците са внимателни, опитват се да проверят и опитат всичко – и това е техният плюс, те са пречупват всичко през призмата си, което означава, че знаят за какво говорят.

Телецът гледа на света реално – всичко може да бъде спечелено, но и всичко си струва да се проучи, като се разгледа по-отблизо. И това е голям плюс и предимство. Ако развият своите таланти, представителите на зодията ще могат да получават изчерпателна информация само като докоснат определен обект, свързвайки се с него в едно цяло. Тоест, Телецът е отличен парапсихолог, той просто трябва да се научи да използва дарбата си.

БЛИЗНАЦИ

Те се интересуват от всичко, няма теми, знания, области, където биха се отегчили и не биха могли да се докажат. Често именно липсата на граници пречи на Близнаците да се концентрират и насочат ума си към изучаването на духовните проблеми. Те поемат всичко наведнъж, но няма да могат да напредват по-високо и да научат повече.

Независимо от това, ако Близнаците си поставят за цел, да се съберат и свършат добра работа, те могат да открият в себе си удивителен талант на медиум, способен да чете мисли и да ги интерпретира правилно.

РАК

Раците живеят в своя, понякога неразбираем и затворен за другите свят. Знаците, символите, намеците отгоре играят важна роля за тях. Те са много внимателни и изпълнени със съмнения и притеснения. Ракът има отворена душа. Представителите на тази зодия знаят как да съжаляват, да слушат, да разбират. Те са развили състрадание, отзивчивост, разбиране. Но страховете и постоянните съмнения затрудняват пълноценното общуване и доверие.

Раците са отлични гадатели на таро, те виждат картите като никой друг. Всички символи и скрити изображения са достъпни и ясни за тях. След като е отделил време за натрупване на познания, Ракът може да обясни връзката между миналото и настоящето, да предвиди събитията и да помогне за разплитането на сложна плетеница от взаимоотношения.

ЛЪВ

Каналите за комуникация с финия свят са отворени за Лъвовете и това може да се види с просто око. Никой няма късмет като тях. Никой не чувства опасността като тях. Никой не знае как да се измъкне от сложните истории толкова елегантно и без загуби.

 

Да се ​​превърне в истински екстрасенс на Лъвът му пречи само собственото его, чувство за превъзходство и голямото самочувствие. След като успокои хищника вътре в себе си, Лъвът може да прави това, което другите биха могли само да мечтаят.

ДЕВА

Девите биха могли да научат всичко, само вроденото съмнение в собствените им сили им пречи. По някаква причина им се струва, че всички около тях са станали професионалисти лесно и естествено, но те определено няма да успеят. Но всъщност Девата може да отвори истински склад от възможности в себе си, трябва само да повярва в силите си и да започне да се учи, без да се отказва или бави. Иначе притежава достатъчно твърдост и сила на волята.

Девата може да си спомни невероятно количество дребни детайли и да свърже перфектно в едно цяло привидно напълно несвързани събития. И затова астрологията е много подходяща за представителите на този знак. Вроденият талант на Девата е да помага на другите.

ВЕЗНИ

Съществуват много съмнения и несигурност и най-важното – честа промяна в настроението и отношението към всички въпроси. Това е, което пречи на Везните да достигнат високо ниво на духовен растеж. Те просто трябва да повярват в таланта си, да го разкрият максимално, да си дадат възможност да се издигнат над материала и да видят света от другата страна.

Понякога Везните смятат, че фантазират твърде много. Но това е и сигнал, че е време да се освободят от стегнатите окови. Това, което виждате в мечтите си е реално, просто използвайте подаръка си, той ще ви отведе там, където трябва да бъдете. Медитацията е много полезна за вас.

СКОРПИОН

Най-мистичният знак, който сам по себе си е истински Учител на духовното. Вие вече знаете за това, открито използвайте възможностите си, во може би внимателно криете този факт. Не е нужно да търсите своя наставник, вие сами знаете достатъчно. Развийте уменията си, разкрийте своя подарък.

Вие като никой друг успявате да четете мислите на хората. Достатъчно е само да установите контакт и ще разберете какво мисли, как живее, какво планира всеки човек. Лекотата, с която можете да направите това, кара другите да завиждат. Никой не може да направи това, само вие.

СТРЕЛЕЦ

Или нямате време да мислите за това, или изглежда твърде трудно, но темата за вашите духовни способности не е на преден план за вас. Въпреки това признавате, че нещо такова съществува, някои неща, които не можете да обясните, свързвате с мистика и магия.

Със сигурност ще стигнете до въпроса за духовното развитие, ако искате, и ще отделите време за това, но засега, ако в живота ви не се случи нищо внезапно и необяснимо, просто наблюдавате. Астралното пътуване е вашият дар и талант. Ако сериозно се занимавате с развитието на способностите си, лесно можете да се озовете там, където пожелаете.

КОЗИРОГ

За вас финият свят, магията, окултизмът, мистиката са много сериозни, солидни и значими въпроси. А повърхностното отношение към тях, недоверието, подигравките са недопустими. Навлизате дълбоко в въпроса, готови сте да го изучавате дълго и внимателно, никога няма да направите прибързани заключения. Вие сте ученик на стари училища, древни знания и традиции.

 

Руните са вашият подарък. Никой друг не е в състояние да усети, запомни, съотнесе или дори просто да разбере техните значения.

ВОДОЛЕЙ

Със сигурност знаете, че има нещо повече от обичайния материален свят. Но какво е това, как се нарича, къде е, кой отговаря – това са въпросите, на които нямате отговор. Но вие сте свикнали да ги намирате, свикнали сте да усещате всичко, да се докосвате, да вдишвате, да виждате. И ако няма рационално обяснение, вие сте в състояние отново да намерите за какво да се опрете, за да вярвате.

Междувременно вие сте проводникът между финия свят и материалния свят. Без да го знаете, носите нови идеи, съвети, правила, напомняния „отгоре“. Информацията преминава през вашето съзнание в нашия свят. Вие сте проводник, своеобразен канал за предаване на данни.

РИБИ

Емоциите много ви притесняват, трудно се контролират и сдържат. Но в моментите, когато сте над тях, напротив, получавате огромно количество информация чрез намеци, знаци и символи. Да, не всеки може да ги чете и да ги разбира правилно. И точно това е вашата задача – да се научите да го правите.

Вие знаете как да „видите“ болката на някой друг, да разберете причината за нея, можете да направите много – да влезете вътре в човек (или въпрос) и да го разнищите до най-малкия детайл. Можете да видите основната причина и да дадете съвет. Просто премахнете емоциите, научете се да филтрирате фантастиката и реалността.

Tagged , , ,
на горе