Как да си върнете бившия с текстово съобщение – 3 мощни текстови съобщения

Как да си върнете бившия с текстово съобщение – 3 мощни текстови съобщения
Любов и партньорство

Как да си върнете бившия с текстово съобщение – 3 мощни текстови съобщения

Вашите думи са най-добрите ви оръжия в тази битка. Ако ги използвате правилно, има голям шанс да започнете да липсвате на бившият ви и в крайна сметка да се върне при вас

Преживявате ли тежък период след раздяла и мислите ли да си върнете бившия приятел? Е, познайте какво? Имам някои интригуващи новини за вас — нужни са само 3 съобщения, за да си го върнете (да, да го върнете бързо)! Комуникацията е мощен инструмент и когато изберете правилните думи, идеалния момент и някои умни стратегии, можете да създадете съобщение, което наистина да привлече вниманието му. Съобщение, което има потенциала да възроди интереса му и да го върне в живота ви.

Как да си върнете бившия с текстово съобщение – 3 мощни текстови съобщения

Полезни съвети при събиране с бившия след раздялата

6 причини, поради които бившият ви отблокира

Случайна среща с бившия? Ето какво трябва да направите

Как да си върнете бившия с текстово съобщение – 3 мощни текстови съобщения

В днешния ден и епоха, когато търпението се изчерпва, връзките приключват внезапно в миг на око. Ако обаче сте обмислили раздялата си (прочетете: все още мислите за бившия си ), може да сте идентифицирали проблемите, които са причинили раздялата. Сега, когато имате малко яснота и искате да си го върнете, е време да извадите най-доброто оръжие в арсенала си: текстовите съобщения!

Ето един лесен начин да върнете бившето си гадже с помощта на тези текстове – напомняйте, помните и си спомняйте. Имайки предвид това правило, ние сме подготвили списък от 3 текста, за да го върнем бързо. Така че четете!

1. Текст за напомняне

Има много сладки неща, които да кажете на бившия си приятел, за да си го върнете. Но преди да направите няколко прибързани телефонни обаждания или да изпратите дълги съобщения, за да си върнете бившия, ви предлагаме да се успокоите. Ако вие и бившият ви приятел не сте поддържали контакт след раздялата, това е едно от 3-те съобщения, за да го върнете. Всичко, което трябва да бъде, е положително напомняне за вас. Изпратете му кратък и мил текст, който не изисква отговор, за да не се чувства принуден да започне разговор . Може да е за всичко – ръкописно писмо, което сте му изпратили по-рано, или любимите ви филми.

Препоръчваме ви да спрете да изпращате текстови съобщения като „Как си?“ и „Искаш ли да наваксаме?“ Истината е, че подобни съобщения могат да накарат бившето ви гадже да се почувства малко неспокойно. Човекът няма представа дали го каните на чат или ще се конфронтирате с него. Следователно споделеният спомен или преживяване биха били по-добър начин да възобновите романтиката с бившия си.

Какво да пишаете
Все още се чудите какво да му изпратите в съобщение, за да си го върнете? Нека ви улесним. Ако бившият ви е голям фен на даден певец или група: „Хей, чух, че бандата Х идват в града. Знам, че винаги си сикал да ги видиш на живо. Пропусна ги последния път, защото се разболях и ти остана да се грижиш за мен. Дано този път ги хванеш!“

Защо това работи

Идеята зад този подход е да се използва концепцията за „текста от 12 думи“, въведена от Джеймс Бауер в книгата му „ Неговата тайна мания“ . Текстът от 12 думи има за цел да се докосне до инстинкта на героя на мъжа , като потърси неговия съвет, поиска неговата помощ или признае миналия му принос. Например, ако споменете как неговата подкрепа ви е помогнала да преодолеете страха си от вода, вие активирате неговия геройски бутон и го карате да се чувства желан.

Соня (31), юрист в София, споделя пример за връщане на бившия ви приятел: „Знаете ли как започнах разговора си с бившия ми три месеца след раздялата? Като му изпрати SMS, за да му напомни за мач, който той очакваше с нетърпение. Чудех се дали изобщо ще ми отговори. Половин час по-късно той ми благодари за напомнянето. И най-хубавото е, че той дори ме помоли да се присъединя към него за мача!“

Бърз съвет

Независимо дали изпращате „хей“ или пишете дълги съобщения, за да си върнете бившия, добре е да подходите към тази ситуация с чувствителност и уважение към границите и емоциите на бившия. Така че, нека имаме предвид няколко правила:

Вашият бивш приятел може да не е готов или да не желае да отговори на първо място

Уважавайте решението му, ако не е готов да се ангажира или ако покаже, че изобщо не се интересува
Изпращането на флиртуващи съобщения на бившия ви (за да му напомните за връзката ви и да го спечелите отново) може да има отрицателни последици, особено ако не сте имали контакт известно време

Вместо това можете да използвате текстови съобщения като средство да напомните нежно на бившия си, че той все още минава през ума ви от време на време, без да го притискате да отговори или да възобнови връзката

2. Текст за запомняне

Все още се чудите как бързо да върнете бившия си с текстово съобщение? Е, пригответе се, защото сме на път да се потопим във втората фаза на стратегията „3 съобщения, за да го върнем“. Тази част е свързана с изпращането на текстово съобщение до бившия ви , което подтиква към отговор, вместо просто да му напомня за миналото. Идеята тук е да напомните на бившето си гадже за споделено преживяване, което може да бъде мощен начин да възродите чувствата на бившия си. Сигурни сме, че в този момент лесно можете да измислите сладки неща, които да кажете на бившия си приятел, за да си го върнете.

Но не забравяйте, че възстановяването на връзката с бивши партньори може да бъде деликатен процес. Така че е важно да бъдете деликатен, докато се връщате към бившия си.

Какво да пишете
Вместо да прибягвате до манипулативни или неискрени тактики, най-добре е да се съсредоточите върху истинската комуникация. Така че, когато създавате текстови съобщения, които да изпратите бившия си, за да си го върнете, просто следвайте това просто ръководство:

Изберете спомен, който се откроява и може да предизвика силни емоции и истински чувства у бившия ви (например романтично пътешествие)
След като изберете спомен, помислете за конкретните детайли. (Например, ако сте открили скрит плаж по време на вашето пътуване или сте попаднали на фантастично кафене, това са конкретните подробности, за които можете да помислите)

Следващата стъпка е да се обърнете към този спомен, като зададете на бившия си въпрос , свързан с него. (Ето пример, за да си върнете момчето: „Хей, ти. Спомняш ли си името на онова невероятно кафене, на което случайно попаднахме по време на нашето пътуване? Помниш ли, онова с онези безумно вкусни палачинки, които не можехме да спрем да ядем? Сестра ми идва на гости скоро и исках да я заведа там. Кажете ми, ако си спомняш името.“)

Защо това работи
Ето няколко неща, които трябва да забележите в горния пример, които ще ви помогнат да разберете защо това работи, за да ви помогне да си върнете мъжа:

Ти си фина (не искаш да издадеш, че съжаляваш, че си се разделила с него)
Напомняш му за красиво преживяване, което ще предизвика носталгия

Не изпращате отрицателно послание с фалшива надежда (няма да получите положителен отговор)
Давате му тема, за да зададе допълнителен въпрос. В крайна сметка той може да ви попита за сестра ви, което да доведе до разговор

Използвате текста от 12 думи, за да го върнете обратно, защото търсите помощта му. Този подход неусетно активира инстинкта на герой във вашия бивш, принуждавайки го да отговори

Бърз съвет
Повечето бивши имат нови партньори след раздяла и тук трябва внимателно да прецените ситуацията. Защото, съгласете се, понякога се случва така, че колкото и да сте се обичали, просто сте имали несъответствия в характерите и сега той може да е намерил своето щастие. Но ако смятате, че бившият ви е вашата сродна душа и има голям шанс той да не може да продължи напред със сегашната си партньорка, е подходящият момент да му изпратите този текст. Единственото нещо, което трябва да запомните е: дори ако искате бившия си обратно и изиграете всичките си карти правилно, дори ако изпратите страхотен първи текст, той пак може да не работи във ваша полза.

 

3. Текстът за спомен

Сега нека да преминем към третата и последна част от нашите 3 текста, за да го върнем. Това трябва да е текст за спомени, който е предназначен да предизвика някои искрени емоции. Но почакайте малко! Препоръчваме да изчакате, докато проведете няколко разговора с бившия си приятел, преди да изпратите този вид спомен.

Какво да пишете
Ето как да продължите. Припомнете си чувствен момент, който сте споделили, преди да го запишете в текста за спомени. Може би сте се гушнали под дъжда или може би сте прекарали вечерта, прегърнати пред огъня. Това е един от 3-те текста, които го връщат бързо, където няма правилно или грешно съобщение; само един, който ще накара ума му да препуска назад в спомените и да възстанови привличането.

За да знаете как бързо да върнете бившия си с текстово съобщение, можете да му изпратите нещо подобно: „Не мога да спра да мисля за времето, когато ние…“ Продължете от тук и си припомнете дълбоко личен спомен. Не е задължително да е чувствено. Можете да си припомните нещо, което сте обичали да правите само един с друг или как сте обичали да прекарвате времето си заедно.

Защо това работи
Е, това е просто. Искате да създадете солидна основа за комуникация, преди да се задълбочите в носталгията. По този начин, когато най-накрая изпратите този текст, той ще има още по-голямо въздействие. Така че, не бързайте, направете няколко смислени обмена и тогава ще сте готови да върнете онези хубави моменти и сладки спомени. Текстът за спомен действа като магия и може да повиши любопитството на бившия ви.

Зорница, на 29, споделя един от случаите, за да си върнете момчето. „Снощи валеше и бившият ми приятел ми липсваше. Исках да се съберем отново. Така че естествено се чудех какво да му пиша, за да си го върна. Изпратих му съобщение, че ми липсват дългите ни пътувания под дъжда, които винаги бяха последвани от филм до камината и малко романтично време между чаршафите. Това със сигурност е най-добрият начин да си върнете бившия . Защо? Защото час по-късно той беше на вратата ми !”

Бърз съвет
Когато изпращате съобщение за спомени на бившия си, бъдете ориентирани към детайлите. Включете всички важни детайли, като наблегнете на положителните моменти и избягвате негативните аспекти. Това ще предизвика чувство на копнеж у бившия ви, което ще го накара да постави под въпрос решението си да прекрати връзката.

Ключови насоки как да врнете бившия с текстви съобщения

Ако се чудите как да върнете бившия си приятел, следвайте правилото за напомняне, запомняне и припомняне чрез текстови съобщения.
Започнете с положителен текст за напомняне, който не изисква отговор, след това изпратете текст, който подтиква към отговор, като му напомня за споделено преживяване, и накрая, когато моментът е подходящ, изпратете  текст за спомени

Съсредоточете се върху споделянето на съкровени спомени, като същевременно изоставите негативните аспекти.
Докато създавате текстове, за да изпратите бившия си, за да си го върнете, използвайте правилото за текст от 12 думи, за да задействате инстинкта му на герой за по-бърз отговор

Ще опитате ли тези 3 текста, за да го върнете? Ако да, не забравяйте да бъдете търпеливи и да сте подготвени и за възможността от разочарование. Въпреки че има много примери за пристрастяващи флиртуващи текстове , за които се твърди, че ще върнат бившия ви, тези, които наистина имат въздействие, са тези, които го карат да преосмисли раздялата. Помните ли какво споменахме по-рано? Вашите думи са най-добрите ви оръжия в тази битка. Ако ги използвате правилно, има голям шанс да започнете да липсвате на бившият ви и в крайна сметка да се върне при вас.

Какво представлява текстът от 12 думи?
Текстът от 12 думи е теория, разработена от Джеймс Бауер, която говори за използване на текстове за иницииране на контакт и задействане на инстинкта на мъжа. Според тази теория, като следвате 12 прости стъпки, можете да съставите съобщение, което ще го накара да бъде обсебен от вас. Всичко е свързано с това да знаете как да изработите перфектното послание, което да запали вътрешния му герой и да привлече вниманието му.

Как да си върнете бившия с текстово съобщение – 3 мощни текстови съобщения 5 цветя носещи късмет в дома

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе