6 неща, които да помните, ако отново се срещнете с бившия
Любов и партньорство

Случайна среща с бившия? Ето какво трябва да направите

Да се срещнете отново с бившия си може да бъде истинско предизвикателство. Може да живеете в различни градове и да не сте се виждали с години, но пак да се сблъскате с него случайно. Дори и вече да си мислите, че сте го забравили, срещата ви може да предизвика буря от емоции, които не сте и очаквали. Затова трябва да сте подготвени.

infomax-logo-50-15-HW Адриана Лима стана глобален посланик на ФИФА

infomax-logo-50-15-HW Пинк издаде деветия си студиен албум Trustfall

Ето и някои неща, които да помните, ако отново се срещнете с бившия си:

Спомнете си причината, поради която сте се разделили

Ако се видите с бившия, това може да предизвикате цял куп емоции (добри и лоши), така че е лесно да се разсеете от това, което изпитвате, когато го видите. Но трябва да запомните едно нещо: причината, поради която вече не сте заедно. Няма значение дали вие сте скъсали, той го е направил или това е било взаимно решение да тръгнете по различни пътища.

Помненето на причината за раздялата – дори да е неприятна предвид обстоятелствата – ще ви помогне да не се вкопчвате в стари разочарования или ситуации, които вече нямат никаква тежест.

с бившия

Бъдете деликатни със себе си, ако не сте го преодолели

Независимо дали все още го обичате, все още сте му ядосани или се намирате някъде по средата и все още не сте преодолели напълно раздялата, това е нормално. Да се разделиш с някого, в когото си вложил сърцето си, не е лесно и отнема време. А това, че се виждаш с бившия дори случайно, не го прави по-лесно.

Ако сърцето ви се свие в стомаха, когато го видите, и изпаднете в паника, поемете дълбоко въздух и си дайте малко милост. Без значение колко време е минало, откакто сте го видели за последен път, напълно естествено е да се чувствате притеснени и емоционални. Не се упреквайте.

Напомняйте си за хубавите неща, които са се случили след раздялата ви с бившия

Раздялата е гадна. Повярвайте ни, разбираме ви. Но винаги има нещо хубаво, което идва от нея и това, че вече не сте с бившия си. Вместо да се впускате в спиралата на спомените, които сте имали с него, помислете за всичко, което се е случило, откакто сте скъсали.

Може би след като най-накрая сте спрели да плачете на дивана с най-добрата си приятелка, всъщност сте се захванали с ново хоби, което обичате. Или пък сте посветили повече време на кариерата си и сте получили желаното повишение. Ето как го виждаме ние: Можете да се потопите в спомените си или да отпразнувате живота си такъв, какъвто е сега. Изборът е ваш и само ваш.

с бившия

Не е нужно да го впечатлявате

Добре, знаем, че имате цяла колекция с идеи за облекло за случаите, когато може да се срещнете с бившия си приятел. Но смисълът не е да носите нещо, от което да му се завие свят, а да се чувствате добре и уверени, ако се случи да го срещнете. Разбира се, това не се отнася само до облеклото ви.

Въпреки че е естествено да искате да си мисли, че се справяте добре и изглеждате страхотно, реалността е, че вече няма значение какво мисля за вас. Така че не излизайте от рамките на възможностите си, за да излезете като най-готиното и най-привлекателното момиче в родния си град. Хората, които имат значение в живота ви, вече знаят, че сте такава. А мнението на бившия ти? На кого му пука.

Контактите е най-добре да бъдат кратки и мили (или изобщо да не бъдат)

Всъщност не е нужно да говорите с бившия, ако не искате, когато го видите. Въпреки това не препоръчваме да се държите така, сякаш не сте ги видели, когато всички (включително и той) знаят, че всъщност сте.

Изпращането на усмивка и махането по негов адрес е достатъчен и учтив начин да го поздравите и да не го правите странно. Ако все пак искате да говорите с бившия или той започне разговор, бъдете кратки и любезни. Всичко извън това може да повдигне стари чувства, разочарования или несъгласия, а това е сигурен начин да помрачи настроението ви.

с бившия

Това, което се случва в живота му, не е ваша работа

Жестоко, знаем. Но това важи и в двете посоки. Тъй като вече не участвате в ежедневието на другия, не си дължите никаква информация. Това включва дали има приятелка, как е работата му, защо е в града и т.н. Тези подробности за неговия живот (или за вашия), които обикновено бихте знаели един за друг, когато се срещате, вече не са работа на нито един от вас. Това не означава, че не можете да говорите за лични неща с бившия, ако се чувствате комфортно, но просто знайте, че не сте длъжни да го правите.

Вижте още:

Зодиите, които инвестират твърде много в ненужни вещи

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Зодиите, които постоянно обвиняват себе си, за да спечелят симпатии

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе