Как Вселената напътства чрез определени знаци?

Как Вселената напътства чрез определени знаци
Интересно

Как Вселената напътства чрез определени знаци?

Как Вселената напътства? Сънищата са най-честият начин, по който Вселената напътства (комуникира) с нас. Защото по време на сън умът е по-спокоен, подсъзнанието е отворено за получаване на информация на метафизично ниво. Това е идеалният момент за Вселената да ви предаде мъдрост, предупреждения, надежда или насоки без никаква съпротива от ваша страна.

Вселената напътства и нищо в живота не се случва случайно

Колко случайни са не случайните хора и събития в живота ни?

Силата на думите – да говорим с благодарност и любов

Вселената напътства
Как Вселената напътства? Източник на изображението: https://pixabay.com/bg/

Дори трудностите и инцидентите не се случват изневиделица, колкото и да е неприятно за всички.

Оказва се, че ако не следвате своя път, който сте избрали да следвате още преди въплъщението си на Земята, Вселената напътства, като така се опитва да ви „каже“ за това с помощта определени знаци.

Вселената напътства: Една мисъл идва в главата ви сякаш от нищото

Един от знаците, че Вселената напътства е случайна мисъл, която идва в главата ви сякаш от нищото. Това е нещо, за което никога преди не сте се замисляли, но е невъзможно да го пренебрегнете. Това може да е неочакван отговор на проблем, с който тъкмо ще се справите, или решение на дилема. Вие подсъзнателно поискахте и Вселената ви помогна.

Всичко в живота вибрира с определена честота – Вселената напътства

Всичко в живота има своя честота. Всичко, без изключение! Честотите представляват фини енергии, които се възприемат от човешкото енергийно тяло. Те участват и в обмена на енергия с всичко, което ни заобикаля. Всяка дума, движение, звук, течност, храна, цвят, предмет, растение, животно – всичко има своя собствена честота. Въздухът, водата, почвата и огънят имат вибрации. Здраве, успех, бедност, провал – всичко има своите вибрации. Всяко събитие, обстоятелство и действие има вибрации. Всяко име има своя собствена честота.

Човек постоянно вибрира, дори и когато спи.

Всички емоции, изпитвани от едно живо същество, са енергии. Винаги чувстваме, че емоционално съвпадаме с някои хора, но изобщо не съвпадаме с други. Когато казват, че негативността идва от някого или че някой сияе от щастие, това означава, че ние усещаме честотите на този човек.

Когато човек е здрав, той вибрира високи честоти. Когато човек е болен, вибрациите се понижават. Всъщност, няма лоши и добри честоти. Всички те са необходими и важни за нещо, но само ако се поддържа жизнен баланс.

В крайна сметка, ако се наруши, в живота се появява дискомфорт, което води до сериозни последици. Човек без необходимата енергия става апатичен и летаргичен. Ръцете му са отпуснати, изпитва проблеми със съня, губи интерес към живота. Излишъкът от енергия също води до дисбаланс и може да затрудни оптималната работа на тялото.

Вселената напътства
Как Вселената напътства? Източник на изображението: https://pixabay.com/bg/

Вселената напътства: Каквото чувства и мисли човек, той го привлича в живота си?

Когато сте щастливи и поддържате това състояние, ще привлечете позитивни хора в живота ви. Попадате в щастливи обстоятелства и се оказвате участник в щастливи събития. И противоположното, ако сте разстроени и тъгата не ви напуска, очаквайте, че в живота ви ще се появят същите тъжни хора и мрачни събития, а житейските обстоятелства далеч не са щастливи и радостни.

Забелязали ли сте, че когато закъснявате за някъде и бързате възможно най-много, привличате още повече препятствия и забавяния? В крайна сметка бързането само по себе си е негативно чувство. Или, когато започнете да се изнервяте, защото нещо не се получава, така както вие искате, тогава всичко ще продължи да пада от ръцете ви. И това не е нечие злонамерено намерение или влияние, а резултат от закона за привличането.

Както се казва, това, което излъчваме, е това, което привличаме към себе си и в крайна сметка – получаваме. Сега е ясно защо трябва да гледате на живота си с положителна нагласа?

Опитайте се съзнателно да се настроите на честотата, от която се нуждаете. Така ще можете да промените всичко в живота си! И още по-добре е, ако се научите да допускате само доброто и необходимото, затваряйки вратата за тревогите и несгодите.

infomax-logo-50-15-HW Кой е нарекъл богомилите на Запад катари?

Вселената напътства, чрез знаци и събития, колкото и фантастично да изглежда на пръв поглед.

А това, което ви се случва през деня, е много по-интересно от всеки фантастичен сюжет. Трябва обаче да наблюдавате какво се случва в живота ви и да следите събитията, които се случват, за да не загубите нишката на историята, както когато гледате филм. Така е и филмът на живота ви, който върви без прекъсване през целия ви ден. Ако сте разсеяни, тогава може да пропуснете важно съобщение, което самата Вселена е подготвила специално за вас. Вселената общува с вас, отговаря на вашите молби и желания.

Вселената напътства
Как Вселената напътства? Източник на изображението: https://pixabay.com/bg/

Няма случайни неща или съвпадения. Всяко събитие и явление има своя собствена вибрация, и ако те влязат в живота ви, това означава, че сега сте настроени на една и съща честота с тях. Всеки знак, който виждате, всеки звук, който чувате, всяка миризма, която усещате, всяко събитие, което преживявате, е на същата честота като вас.

Само човек може да разбере значението на знаците, изпратени му от Вселената. Но за да направите това, трябва да не ги пропускате и да внимавате. Тогава ще можете да си зададете въпрос и да получите отговор.

Човек постоянно получава знаци и отговори на своите въпроси. Ден след ден, година след година и така през целия си живот. Знаците могат да бъдат навсякъде. Дори случайно дочут разговор между непознати може да бъде отговорът на вашата молба. В крайна сметка, ако човек чуе случаен разговор, то за него този разговор изобщо не е случаен. И то се отнася конкретно за този човек. Този разговор носи някакво послание, отговор на въпрос или е реакцията на Вселената към действията на този човек.

Ако бяхте на друга честота, никога нямаше да чуете разговора между тези двама непознати или нямаше да видите надписа на огромния билборд.

Всичко, което заобикаля човека, се обръща специално към него, предавайки послания от Висше ниво, т.е. Вселената напътства. Помислете, ако забележите тъжни и негативни хора около себе си, това е сигнал, че честотата на вашите чувства се е променила от положителни към отрицателни. И за да се настроите отново, трябва незабавно да започнете да мислите за щастливи неща и благоприятни събития в живота си. Така, докато възстановите душевния си баланс и се почувствате по-щастливи.

Вселената напътства
Как Вселената напътства? Източник на изображението: https://pixabay.com/bg/

Може да си послужите със закона за привличането, да го помолите да ви покаже визуално доказателство за силата на любовта. Изберете нещо, което много обичате и нека бъде ваш символ на любовта. Винаги, когато видите или чуете вашия символ, ще знаете, че силата и енергията на любовта е с вас. Може да бъде всичко: звук, светлина, нежен аромат, предмет, животно, растение, число, дума, текст, цвят или конкретен човек.

Методът „Синьо перо“

Можем ли да творим осъзнато живота си, ако овладеем силата на мисълта?

Tagged , ,
на горе