Как да запазите приятелството си, ако започнеш връзка с бившия й

една връзка; връзка с; забавите темпото
Любов и партньорство

Как да запазите приятелството си, ако започнеш връзка с бившия й

Между приятелството и любовния живот има известна граница и ако започнете връзка с някого, то това е деликатен момент. Нещата могат да станат взривоопасни, ако въпросната връзка е с бившия приятел на вашата близка. Тогава много отношения са поставени под сериозна опасност, а вие рискувате да загубите завинаги приятелката си. Ако започнете връзка с доскорошния приятел на човек, с който сте споделяли най-интимните си тайни, може да стане малко неловко. Затова има няколко неща, които трябва да направите, за да намалите щетите и да продължите напред. Определено, ако искате връзка с някой, то не трябва да бъде бившия на приятелката ви, но понякога любовта е сляпа.

 

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Пламъкът на една свещ може да запали хиляди други

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите преразкази на Червената шапчица в стила на различни писатели

Затова ето някои идеи как да запазите приятелството си, ако започнеш връзка с бившия й:

Проведете среща

Това може да е малко неудобно, но в крайна сметка тримата трябва да проведете обща среща. В момента, в който сте се замислили дали трябва да започнете връзка с доскорошната половинка на приятелката си, е трябвало да се подготвите за такъв момент. Не го правете веднага. Дайте си малко време, за да се успокоят нещата. Ако всички желаят и са отворени към идеята, организирайте среща и вижте как са настроени. Възможно е да има някакви неразрешени чувства и тъй като е минало известно време, те може да са по-спокойни да говорят открито. От ключово значение е по какъв начин е станала раздялата между вашата приятелка и сегашния ви партньор.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Не говорете глупости

Сега се срещате с бившия приятел на вашата близка. Тъй като новият ви партньор е бил с нея, вероятно във вас витае някаква ревност. Но слушайте, това не е състезание кой от кого е по-добър. Не говорете глупости за приятеля си с надеждата да изглеждате като по-добрия избор. Това изобщо не е готино. Концентрирайте се върху собствената си връзка и не се опитвайте да го накарате да разбере, че вие сте по-добрата.

връзка с
Как да запазите приятелството си, ако започнеш връзка с бившия й

Отношенията ви с приятелката ви ще се променят

Това е нещо, което ще се случи, независимо дали ви харесва, или не. Не се съпротивлявайте, просто се подгответе, че това ще се случи. Ако имате връзка с бившия на приятелката си, връзката ви няма да е същата. Тя също вероятно няма да се чувства удобно да говори за връзката ви. Така че, ако забележите, че отношенията ви стават по-малко лични, не се тревожете. Просто й дайте време. Може да се нуждае от пространство и постепенно да приеме мисълта за това, което се случва. Все пак вие сте започнали връзка с човека, който тя доскоро е имала за своя подкрепа.

Разберете, че някои бивши са забранени

Никой не иска да чуе това, но има някои хора, с които наистина не трябва да се срещате. Слушайте, ако знаете, че бившият на момичето, с което сте неразделни от години ви е единственият за вас, тогава вероятно ще трябва да избирате между него или приятелката си. Защото ако бившият е бил в сериозна връзка с нея, приятелката ви наистина трудно ще приеме това, което сте направили. Преценете дали връзка с такъв човек наистина си заслужава.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Дайте време на нещата да се успокоят

Знаем, че искате всичко да е както преди, но срещите с бившия приятел променят нещата. В момента сигурно всички се чувстват странно, но дайте време да се успокоят. Не насилвайте всички да бъдат приятели или отношенията ви с приятелката ви да се върнат към нормалното. Бъдете търпеливи и оставете хората да преработят това в собственото си време. Както тази връзка с новия човек до вас, така и отношенията с приятелката ви ще се развиват според сегашното положение.

връзка с
Как да запазите приятелството си, ако започнеш връзка с бившия й

Помислете два пъти, преди да го направите

Дали бившият й е човек, с когото наистина трябва да се срещате? Или това е просто моментно привличане? Ако ще правите тази крачка, помислете за последствията, защото ще има такива. Дали бившият й е човек, с когото наистина се виждате? Или това ще бъде просто краткотраен флирт? Преди да вземете това решение, помислете два пъти. Връзка с такъв човек променя много неща.

В един идеален свят не би трябвало да се срещате с бившия на приятелката си. Но, разбира се, не можете да контролирате чувствата си и понякога те са по-силни от здравия разум. Така че, ако това се случи, следвайте тези правила. Важно е да бъдете честни и да не криете чувствата си, защото това ще я нарани повече.

Вижте още:

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Tagged ,
на горе