с бившия
Любов и партньорство

5 правила, ако излизаш с бившия на приятелка

Понякога за любовта няма граници и не е изключено да започнеш да излизаш с бившия на приятелката си. До преди няколко седмици може да сте си споделяли всички тайни и да сте били най-близки, а сега трябва да се замислиш какви последици може да има, ако започнеш да излизаш с този човек. Знаеш, че не изглежда редно, но понякога просто се влюбваш в някого и започваш да искаш да се срещаш с него. Това не е умишлено. Вероятно сте прекарвали много време заедно заради приятелката си, когато те са били заедно и сте си станали близки.

Може да имате сериозен проблем с приятелката си, ако тя не реагира на тази новина по добър начин. Не е изключено завинаги да сложите край на близките си отношения, затова трябва да сте готови на такова развитие на нещата. Внимателно трябва да прецените, заслужава ли си да започнете връзка с бившия на вашата приятелка и да жертвате нещо по-доказало се във времето.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Пламъкът на една свещ може да запали хиляди други

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите преразкази на Червената шапчица в стила на различни писатели

Така че, ако ще се срещате с бившия на приятеля си, има някои правила, които трябва да спазвате, за да подпомогнете прехода.

Трудно е да се срещаш с бившия на приятелка си, но може да се направи.

Поговорете с приятелката си

В края на краищата никой не знае дали ще се справите с бившия на приятелката ви. Може всичко да приключи много бързо. Приятелката ви е бил до вас в трудните и тежки моменти.  Не крийте това от нея и не се измъквайте с бившия. Преди да разбере сама, седнете с нея и поговорете за случилото се. Бъдете честни и я уверете, че между вас не е имало нищо, докато те все още са били двойка. По този начин тя ще разбере, че не сте я мамили. Затова откритият разговор е най-добрия вариант за подобни моменти. Може да се окаже, е тя се радва за вас, без значение, че излизате с бившия й.

бившият ви; с бившия си
5 правила, ако излизаш с бившия на приятелка

Поговорете с бившия на приятелката си

Помислете добре. Трябва да сте на една и съща вълна, когато става въпрос за приятелката ви. Бившият й иска да бъде с теб, а ти може би го харесваш, но трябва да има някакъв план. Чудесна идея би било да се движите бавно и да не бързате с връзката, да отделите известно време, за да ги опознаете, преди да вземете важни решения. Много е възможно вие да сте чули от приятелката си някои негови недостатъци, които са се оказали фатални за тяхната връзка. Все пак вие ще знаете някои подробности свързани с бившия на вашата близка, а сега вече ще го опознаете в съвсем друга светлина. Накарайте го той да ви разкажа за себе си и нещата, които го правят добър.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Задръжте за няколко месеца

Ако решите да се срещате един с друг, не афиширайте желанието за връзката си. Приятелката ви преживява своите собствени чувства и борби относно тази нова връзка. Изтъкването на това не е уважително или стилно. Отделете колкото време е необходимо, за да й поднесете новината, и дайте на приятелката си такова да продължи напред. Може да бъдете с бившия й, само ако тя е наясно с това. Не се опитайте тя да криете това от нея. Ако направите грешка това може да я съсипе, а така да пострада и вашата нова връзка.

с бившия
5 правила, ако излизаш с бившия на приятелка

Уважавайте границите на приятелката си

Ако тя не иска да ходи на партита или събития, на които ще присъства бившият партньор, уважете това. Не я притискайте да „преодолее“ чувствата си или да се адаптира към вашата връзка. Не всеки е толкова лесен за приемане на подобен тип промени. Вие и вашият нов партньор трябва да уважавате техните граници. Опитайте се да не се появявате заедно на места, където ще е и тя.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Винаги се консултирайте с партньора си

Това е странна ситуация, нещо, което ще отнеме време на всички да свикнат. Връзката, в която сте влезли, е с малко драма, така че трябва да проверявате партньора си и да видите как се чувства. Чувства ли се виновен? Или работят върху емоциите си? Поддържа ли приятелката още контакт с бившия си? Това са въпроси, на които спешно трябва да се намери отговор.

Знаем, че ситуацията е деликатна, но в някои сценарии тя може да се получи. Ако двамата са имали просто кратко увлечение, след известно време тя ще приеме мисълта за вас двамата с бившия й. Но ако са имали дългогодишна връзка, чийто край я е наранил, то тогава помислете дали е добра идея да излизате с този човек.

Вижте още:

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Tagged , ,
на горе