Зодиите, които са склонни да остават в брак без любов
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които са склонни да остават в брак без любов

Казват, че браковете се сключват от любов, но реалността е, че такива съюзи често се разпадат поради безброй причини. Докато някои връзки се провалят поради изневяра, в други партньорите губят вярата си в съпруга си или отношенията се разпадат поради финансови проблеми. Без значение какво причинява провала на брака, произтичащото от това разбито сърце е болезнено в еднаква степен. И все пак някои зодии отказват да си тръгнат от половинката си, въпреки че са в брак без любов. За тях раната от това вече да не са до този човек е огромна. Те биха предпочели всяка вечер да споделят едно легло с човек, към когото нямат чувства, вместо да си тръгнат. Понякога бракът и семейните отношения се превръщат в една рутина, която дори започва да става приятна за хората.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Разгледайте зодиите, които са склонни да имат брак без любов:

Рак

Има няколко зодиакални знака като Рак и Телец, които са склонни да се фокусират прекомерно върху храната във връзката си. Така че, когато един Рак е щастливо женен за кулинар, е вероятно той да прекара повечето нощи в захарна кома на дивана си. Разбира се, това не е основната причина. Тези хора са по-развълнувани да гледат филми и да релаксират с половинката си, вместо да разпалват интимност. Постоянното правене на това би угасило свещта на химията във връзката им и би довело до брак без любов. Те просто ще живеят заедно, без да усещат пеперудите в стомаха. За тях останалите аспекти на живота са по-важни от това да бъдат лудо влюбени в своя партньор.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Дева

Връзките на Девата може да са изпълнени със страст и химия в началото. Въпреки това, през годините фокусът на тези хора върху техния професионален живот и децата открадва време от съпруга им. Това често може да доведе до това, че техният мъж се чувства обиден и пренебрегнат. Въпреки това, удовлетворението, което една Дева изпитва с бебетата и процъфтяващата си кариера, е несравнимо. Така че те може никога да не обмислят да дадат приоритет на романтиката със съпруга си. Да подобрят интимността си по-късно в живота не е техен приоритет. За тях романтичните пътувания са нещо нечувано. По-скоро биха използвали възможността да поемат извънредна смяна в работата, за да изкарат повече пари. Когато това се приема добре и от двамата партньори. Така, те превръщат своя брак в съжителство, а не в любовна приказка.

Везни

Като хора, които са отдадени на семейството си, Везните естествено се насочват към усъвършенстване на своята духовност. Тъй като работят върху своето метафизично израстване, те са склонни да бъдат набожни и водени от вярата си. Това гарантира, че фокусът им се измества от физическата интимност, което води до брак без любов по-късно в живота. Понякога партньорът на Везни е склонен да изневерява, което ги отдалечава и ги кара да загубят вярата си в любовта. Всичко това може да доведе до големи проблеми между двойката. Те постепенно се отдалечават един от друг. В даден момент те са толкова чужди на своя партньор, че почти не си говорят. Обикновено живеят заедно, само за да отглеждат децата.

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Обичам те, но не искам връзка с теб

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Как да си върнеш бившия – този път завинаги

И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе