5 признака, че бившият ви проверява дали го искате обратно
Любов и партньорство

5 признака, че бившият ви проверява дали го искате обратно

След раздялата е много възможно бившият ви партньор да иска отново да се съберете. Независимо дали вие сте поискали да прекратите връзката си или решението е било взаимно, може в даден момент той да реши, че ви иска обратно. Било то заради мъжка гордост или от страх да не го отхвърлите, е много вероятно той да не ви сподели какво чувства. От поведението му обаче може да разкриете намеренията му.

5 признака, че бившият ви проверява дали го искате обратно

infomax-logo-50-15-HW Градът на маите е едно от Седемте чудеса на света

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Ето и някои признаци, че бившият ви партньор ви проверява дали го искате обратно при себе си:

Провокира ви емоционално

Ако бившият ви партньор умишлено повдига спомени и случки от миналото и ви провокира емоционално, това може да се счита за знак, че ви изпитва. Чрез умишлено разпалване на емоции и предизвикване на реакции той иска да дали все още изпитвате силни чувства към него или сте се придвижили напред в живота си. Това се превръща в начин за него да провери емоционалната ви устойчивост и да определя степента на емоционалната ви привързаност към него.

бившият ви

Игнорира ви умишлено

Макар да изглежда нелогично, ако бившият ви иска да се събере с вас, този признак също е често срещан. Избирайки умишлено да ви игнорира, бившият ви може да е любопитен да види дали ще го преследвате, или ще уважите решението му да създаде дистанция. Той иска да провери нивото ви на привързаност към него и да определи дали все още не ви е безразличен. Освен това игнорирането ви може да бъде начин бившият ви партньор да установи власт и контрол в динамиката след раздялата. То го поставя в позиция на лидер, тъй като наблюдава как се справяте с липсата на комуникация и емоционалната несигурност.

Извършва тест за лоялност

Подлагайки ви на тест за лоялност, бившият ви партньор цели да оцени надеждността ви и да определи дали все още сте му предани. Тестът за лоялност може да бъде под различни форми, като например умишлено създаване на ситуации, които да провокират ревност или подозрение, или дори проверка на вашата вярност и отдаденост към него. Възможно е той да търси увереност или признаци за потенциална изневяра или нелоялност от ваша страна, за да провери дали още има шанс да се съберете или вече има друг в живота ви.

бившият ви

Тества границите ви

Тестването на границите ви е начин бившият ви да прецени дали сте склонни на компромиси или да се съобразявате с неговите желания. Това поведение представлява опит да прецени готовността ви да се съобразите с неговите нужди и да оцени нивото на контрол, което може да упражнява над вас, което обаче повече или по-малко е характерно за токсичната връзка. Като тества границите ви, бившият ви се стреми нивото ви на подчинение или на асертивност. Той иска да разбере дали лесно се поддавате на влияние или твърдо отстоявате личните си граници. Може също така той да опита физическа близост с вас, за да види дали бихте го отблъснали или ще се поддадете на старите си чувства.

Появява се, където и да се обърнете

Ако бившият ви партньор се появява навсякъде, където отидете, това наистина може да е знак, че той се опитва да е около вас, защото иска да разбере бихте ли го приели обратно. Това поведение съответства и на признаците, че бившият ви проверява и ви държи под око, тъй като умишлено присъства в обкръжението ви, за да следи живота ви. Като се появява постоянно на местата, които често посещавате, бившият ви търси информация за вашите дейности и взаимодействия.

Това е начин за него да поддържа връзка или да събере информация за живота ви след раздялата. Това може да бъде продиктувано от различни мотиви като любопитство, желание да е близо до вас или в лошия случай – вманиачаване. Така че добре анализирайте поведението на бившия си. Всеки заслужава втори шанс, но ако усетите признаци на токсичност в отношенията, бягайте далече.

бившият ви

Вижте още:

7 начина да скъсате с някого чрез съобщение

Мъжката гледна точка: Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Тайна техника за изпълнение на желания

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

3 мита за мъжките желания, в които жените все още вярват и каква е реалността

10 признака, че мъжът се интересува от вас повече, отколкото казва

Как да изглеждаме скъпо облечени: 7 цвята /СНИМКИ/

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе