А може би е по-добре да бъдеш сама, мила моя – така никой няма да те нарани

А може би е по-добре да бъдеш сама, мила моя – така никой няма да те нарани
Любов и партньорство

А може би е по-добре да бъдеш сама, мила моя – така никой няма да те нарани

Да бъдеш сама понякога може да е най-доброто решение, което вземаш за себе си. Ако повечето от следните признаци определят теб, тогава знай, че си една от онези хора, на които им е писано да бъдат сами! И не, няма абсолютно нищо лошо с теб, защото всеки един от нас има свой собствен път в живота. Имаш 99 проблема, но да си сама не е един

Проблеми в работата, токсични приятелства, проблеми с домашни любимци… Като всяко едно човешко същество на земята, вие имате 99 проблема, но да сте необвързани просто не е един от тях. Романтичните връзки никога не са били вашата сила. Вместо това предпочитате необвързания живот, връзките за една нощ и непринудените романси.

Вие не преследвате потенциален партньор като повечето необвързани хора там. Вие сте щастливи там, където сте, и знаете, че сте точно там, където трябва да бъдете в момента!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци, че ти е писано да бъдеш сама, но в добрия смисъл 

Не обичате другите да се намесват в живота ви

Да бъдеш във връзка означава да позволиш на друг човек да влезе в живота ти. Когато това се случи, рутината ви се компрометира. Ако не сте от хората, които се съгласяват с това, тогава определено не отговаряте на условията да имате връзка. Вашата рутина означава много за вас и просто не желаете да промените нищо в нея. Не обичате да ви задават въпроси за личния ви живот или да бъдете „принудени“ да пишете обратно дори когато не ви се иска.

По-важното е, че не сте готови да правите компромис със себе си и вашите планове, за да прекарвате време с партньора си.

Работата върху себе си и кариерата ви са вашите основни цели

Повишаването на вашето самочувствие, самооценката и работата върху себе си (особено вашето психично здраве) са вашите основни приоритети. Добре, посещението на фитнес също е в списъка. Съсредоточени сте върху кариерата си и знаете, че наличието на сериозна връзка би нарушило този баланс. Взаимоотношенията изискват много усилия, което означава, че няма да остане много за други неща като вашата работа и самоусъвършенстване.

Когато бракът и децата влязат в живота ви, можете да се сбогувате с фокусирането върху всичко друго освен върху „как да преживеете деня, без да компрометирате разума си“.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Бог има план за теб. Просто повярвай

Когато теб те боли, любов, знай, че мен ме боли двойно по-силно

По-добре да бъдеш сама, отколкото с мъж, който не те уважава – цени себе си!

 

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе