Астроологичен съвет за новата седмица 21-27 Август

Астроологичен съвет за новата седмица 21-27 Август
Астрология

Астроологичен съвет за новата седмица 21-27 Август

Съвет към всички зодии за 21-27 Август: Радвайте се на успехите на приятелите си като на свой успех. Радвайте се на онзи успех, който е придобит с труд, с работа, с постоянство. Само по този начин вие можете да се повдигнете.

Астроологичен съвет за новата седмица 21-27 Август

КЪСМЕТ и ЩАСТИЕ през новата седмица 21-27 Август за 7 зодии

Подобното привлича подобно: Как да преобърнете живота си към добро

Ретрограден Меркурий в Дева от 23.08 до 15.09: Как ще повлияе на всяка зодия

Астроологичен съвет за новата седмица 21-27 Август 12 растения в градината според всяка зодия

 

Астроологичен съвет за новата седмица 21-27 Август

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Всичко се развива за определен период от време. Това е тема, с която сте твърде добре запознати, Овни. Така че, позволете на това ново приятелство да се развива и променя формата си, както трябва. Знайте, че за вас е безопасно да изразите своята истина. За вас е безопасно да се покажете като най-автентичното си аз. Що се отнася до предизвикателствата, пред които сте били изправени? Не им позволявайте да ви съборят. Вселената иска да знаете, че това е последният етап от битката. Вие сте по-близо от всякога до пристигането на крайната дестинация.

Космически съвет: За вас е безопасно да изразите своята истина и да се покажете като най-автентичното си аз.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Телец, ти разбираш, че дуалността, вътрешна и външна, е тема в човешкия план на съществуване. И така, вие култивирате спокойствие. Вие наблюдавате сенчестите аспекти на вашият живот с доброта и ги интегрирате в светлината. Самоприемането е ключът към вашата свобода в момента. Като такова, това също е прекрасно време да изследвате окултното и да се потопите по-дълбоко в духовна практика. Наставник или треньор, на когото гледате, може да ви насочи в посоката на растеж при тази луна.

Космически съвет: Потопете се по-дълбоко във вашите духовни практики.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Вашите приятелства процъфтяват, Близнаци. Да не говорим за внасянето на много радост и красота в живота ви. Това е вашето напомняне да благодарите. Да благодарим за това, което е и което предстои. Вярно е, че непостоянството е начин на живот в земното царство. Това не трябва да ви спира да се наслаждавате на сладостта, която се излива в чашата ви в този момент. Позволете си да следвате вътрешния си компас и да поемете рисковете, от които сте се страхували в миналото (с подходящи мерки за безопасност).

Космически съвет: Насладете се на сладостта, която се излива в чашата ви в този момент.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

„Доверието“ е вашата суперсила в момента. Не знаете накъде ви води животът, но вярвате, че всичко се случва за ваше най-висше и най-добро. Дайте си разрешение да рискувате повече, Рак. Дайте си разрешение да слушате сърцето си. Напомняне от вашите духовни водачи: не позволявайте възрастта да бъде фактор този път.

Космически съвет: Слушайте сърцето си.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Във вас има вътрешно знание. Вътрешно знание, че всичко се случва за ваше най-висше и най-голямо добро. Така че, доверие. Доверете се на ритъма и потока на вселената, докато правите тази смела стъпка към неизвестното. Доверете се, че имате необходимата мъдрост, за да се справите с предизвикателствата, които потенциално могат да се изправят по пътя ви. Най-важното е да се доверите на това, което ви казва интуицията, сега и във всеки момент. Ти си държан и си защитен, дивако.

Космически съвет: Доверете се, че имате необходимата мъдрост, за да се справите с предизвикателствата, които потенциално биха могли да се изправят по пътя ви.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Какво се случва, когато се опитваме да контролираме всичко в живота си? Откриваме, че се свиваме и стагнираме още повече. Какво се случва, когато приемем живота според условията на живота? Ние растем, разширяваме се и еволюираме във версията на себе си, която винаги сме представяли в съзнанието си. И така, предложете това фалшиво чувство за контрол на жертвения огън, докато правите крачка към истинската свобода. Вярвайте, че всичко, което се случва в момента, се случва поради по-висша причина.

Космически съвет: Време е да свалите тази стара кожа.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Това не е обикновена романтика, Везни. Но нямате нужда от нашия съвет, да ви кажат това. Приемете това като напомняне да нарушите собствените си правила и да се свържете с партньора по начин, който ви се струва автентичен. В същото време се уверете, че им съобщавате своята истина на всеки етап от тази връзка (с риск от прекалена комуникация). Въпреки това старите ви рани могат неочаквано да изплуват отново. Почитайте случващото се в момента като покана за повече лекота и яркост във вашата приказка.

Космически съвет: Покажи се такъв, какъвто си!

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Цялата вселена заговорничи да внесе във вашият живот това, което наистина желаете и заслужавате. Така че отворете сърцето си и позволете. Позволете си да получите благодат с благодарност. Това е време за задълбочаване на връзката ви както с партньора, така и със семейството ви. Има много начини да обичаш и да бъдеш обичан!

Космически съвет: Тук е любовта под всякаква форма!

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Не всичко, което изглежда хубаво, е непременно добро за вас. Но нямаше нужда да ти казваме това, Стрелец! Когато вземате решение, задайте си следния въпрос: „какво добро има в това за мен?“ Не забравяйте, че заслужавате да бъдете финансово и творчески удовлетворени едновременно. От друга страна, уикендът може да донесе със себе си възможност за изследване на неизследваното. Докоснете се до приключенската си страна!

Космически съвет: Докоснете се до приключенската си страна!

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Ветровете на промяната отново духат във вашата посока, Козирог. Можете или да ги прегърнете с любов и откритост, или да устоите на това, което животът ви предлага в момента. Предимства при избора на първото: повече радост, повече щастие, повече лекота, повече яркост. Като духовна практика, извикайте своя духовен екип и им предайте чувство си за контрол заедно с вашите твърди представи за това как трябва или не трябва да бъдат нещата. Нещо ни подсказва, че вашият живот е на път да се промени към по-добро през идните месеци!

Космически съвет: Прегърнете ветровете на промяната.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Ами ако кажем, че съвършенството е само илюзия, Водолей? Ами ако кажем, че тайната на вашата свобода се крие в прегръщането и приемането на живота според условията на живота? Това е вашето напомняне да промените гледната точка! Като такава, вселената ви предлага много радост и красота в момента. Чувствате, че нещата се нареждат за вас, че най-накрая получавате плодовете на труда си заедно с признателността, която заслужавате.

Космически съвет: Всичко се нарежда за вас!

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Ами ако ви кажем, че живота ви предлага празно платно в момента? Ами ако ви кажем, че това е вашият шанс да нарисувате платното на живота си с най-ярките и смели цветове? Така че, сънувай една малка мечта, Риби. Визуализирайте съвсем нова реалност за себе си, в която процъфтявате емоционално, духовно и финансово. Нещо ни подсказва, че имате силата и смелостта, необходими да сбъднете най-смелите си мечти!

Космически съвет: „Животът се свива или разширява пропорционално на нечия смелост.“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
на горе