Ретрограден Меркурий в Дева от 23.08 до 15.09: Как ще повлияе на всяка зодия

Ретрограден Меркурий в Дева от 23.08 до 15.09
Астрология

Ретрограден Меркурий в Дева от 23.08 до 15.09: Как ще повлияе на всяка зодия

Ретрограден Меркурий в Дева може да ви напомни за конфликти или проблеми от миналото, които все още не са разрешени. Затова всички знаци на зодиака трябва да се подготвят за неочаквани срещи и събития.

Това не е най-доброто време за вземане на важни решения или планиране на бъдещето ви. Астролозите на списание Happwoman съставиха хороскоп, който ще ви помогне да се справите с житейските проблеми.

Ретрограден Меркурий в Дева от 23.08 до 15.09: Как ще повлияе на всяка зодия

Законът на привличането: Как положителните мисли оказват влияние върху живота

9 бързи начина да разберете най-важното за един мъж за няколко минути

Три зодии ще имат невероятен КЪСМЕТ до края на август

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Случва ти се гадост, ноооо…..

Ето как ще повлияе Ретрограден Меркурий в Дева на вашата зодия:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Ретрограден Меркурий е във вашия шести дом на здравето и работата, така че трябва да преосмислите навиците и ежедневието си. Възможни са проблеми в работата, може да се наложи да се върнете към незавършени проекти. Тази ретроградност ще ви помогне да станете целеустремени.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Ретрограден Меркурий в Дева е във вашия пети дом на удоволствието и творчеството и това може да влоши романтичната ви връзка. Въпреки това можете да се свържете отново с човек от миналото. Това ще ви напомни за чувствата, които са ви липсвали в настоящата ви връзка. Може дори да ви даде сили и тласък да започнете нов творчески проект.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Имате семейни проблеми и отказвате да го признаете. Прекарвате много време на работа, защото времето, прекарано у дома, не ви доставя удоволствие отдавна. Тъй като ретрограден Меркурий е във вашия четвърти дом на семейството, това ще ви принуди да изградите по-добри отношения с близки и да разрешите всички проблеми.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Ретрограден Меркурий в Дева ще е във вашия трети дом на общуване и може да доведе до разговори от миналото, които ще завършват с лоша нотка, поради вашата напрегнатост и прекалено висока самооценка. Затова първо трябва да обмислите много добре, всички аргументи и да проверите истината и фактите, за да сте подготвени за добра комуникация.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Напоследък Лъвовете преживяват вътрешни промени, а това означава, че са надценили връзките и самочувствието си. Тъй като сте във вашия втори дом на стабилност и самоуважение, Ретрограден Меркурий в Дева може да ви остави да се чувствате сякаш имате нужда от нещо, което не можете да задоволите. Това ще ви принуди да преразгледате своите навици и възгледи за живота.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Ретрограден Меркурий е във вашия първи дом и това ще доведе до пълна преоценка на себе си и вашите ценности. Време е да си спомните кой сте били преди, може би сте пожертвали нуждите си в името на другите и това ви е направило нещастен. Време е да си спомниш кой си всъщност.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Везните трябва да се подготвят за дълбоко гмуркане в своя духовен свят. Ретрограден Меркурий в Дева е във вашия духовен 12-ти дом, което може да покаже другата ви страна, която се опитвате да скриете. Опознаването на себе си по-добре ще ви помогне да успеете по-бързо.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Ретрограден Меркурий е във вашия 11 дом на общността, което може да наложи да бъдете сами. Искате да се отдръпнете от приятелите си и да помислите за живота. Това поведение показва, че трябва да се свържете отново със стари приятели или колеги. Това ще ви помогне да се заредите с нова енергия.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Време е да преосмислите целите си в работата, защото Ретрограден Меркурий е във вашия 10-ти дом на кариерата. Това може да повлияе на професионалните ви планове. Мислете нестандартно, когато става въпрос за решаване на проблеми. Излезте от зоната си на комфорт, за да постигнете успех. Може да се върнете към незавършени проекти или да преоцените отношенията си с началниците си.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Козирозите се чувстват объркани, тъй като са повлияни от Меркурий в деветия дом на пътуването. Може да ви подведе и да ви отведе по непознати пътища. Позволете си да действате не по план, а се доверете на съдбата. Сега можете да се върнете към ученето и да подобрите уменията си.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Ретрограден Меркурий ще е във вашия осми дом на сделките, което може да доведе до известна финансова загуба. Трябва да прегледате бюджета си и да носите отговорност за разходите. Освен това можете да се свържете отново с хора от миналото, което ще ви повлияе положително.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Пригответе се да се потопите дълбоко в отношенията си. Време е да оцените пълното си разбиране за хармония и единство, защото Ретрограден Меркурий ще стане ретрограден във вашия седми дом на партньорство. Това може да ви напомня за минали проблеми, но трябва да се освободите от болката и да продължите с живота си. Връзките ще процъфтяват, ако се отворите напълно към партньора си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе