Астролозите посочиха идеалният ден за поемане на рискове през тази седмица

Астролозите посочиха деня за рискове
Астрология

Астролозите посочиха идеалният ден за поемане на рискове през тази седмица

Офира и Тали Едут, известни като AstroTwins (Астро близнаци), са професионални астролози от Ню Йорк. Работата им е представена във водещи щатски медии и те са автори на редица рубрики, свързани с астрология.
Със Слънцето, което грее в съвместния Водолей от 20 януари, духът на прогреса и единството витае във въздуха. Но може да има някои трудности.

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Ето какво казват по въпроса астролозите

Груповата динамика може да влезе в труден етап този петък, 3 февруари.
Точно както всеки търси допирни точки, може изведнъж да духне разделителен вятър от разрушителния Уран в Телец, предизвикващ хаос .

Астролозите предсказват, че преговорите за сътрудничество може внезапно да се почувстват като битка на волята – и никой няма желание да отстъпи. Въпреки че е важно да защитите позицията си, пазете се от излишни конфликти и проявете гъвкавост. Твърдите правила всъщност са най-лесни за нарушаване, така че не си правите никакви услуги, като „налагате закона“.

Ако се колебаете относно любовен интерес, съботният сблъсък на романтичния дует Венера и Марс може да хвърли светлина върху ситуацията.
Може да откриете, че просто не сте толкова съвместими, колкото сте мислили, или може би незначителен проблем се превръща в основна пречка. С Венера в Риби може да се изкушите да отричате и да заметете този въпрос под килима. Но смелият Марс в приказливи Близнаци ви насърчава да обърнете внимание на това. Бъдете дипломатични, но директни, съветват астролозите.

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

Но неделното пълнолуние ще ви насърчи към общуване и поемане на рискове

Трябва ли да публикувате тези „рискови и предизвикателни“ селфита? Да изпратите работата си на конкурс с жури? Да разголите душата си пред вашия партньор? Пълнолунието в неделя е в Лъв (13:29 ч. EST)и ви казва „по дяволите да!“

Не е нужно да сте излъскани или перфектни, за да се представите. Това лунно повдигане с лъвско сърце възнаграждава смелостта. Опитайте се да се свържете истински с хората, вместо просто да ги удивлявате с изумлението си.

Какво да не правим?

Съдебни спорове или разпалване на обществена вражда, само за да раздразните хората, категорични са астролозите от професионалния тандем. Тъй като това пълнолуние се заключва в заплетен ъгъл с буйния Уран, опровержението (и последствията!) може да бъде по-сурово, отколкото очаквате. И с кометата „ранен лечител“ Хирон в трибуна тази пълна луна, разпалете мирни преговори, вместо да използвате рева си, за да започнете война.

infomax-logo-50-15-HW Нина Добрев: Нова година, нов континент. Антарктида 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW  Григор Димитров пусна снимки от стаята си в „Бурдж ал Араб“, където Николета Лозанова пие „златно“ кафе

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе