минус 10 кг
Добра форма

Минус 10 кг за месец с вкусен кефир

Минус 10 кг за месец с вкусен кефир, това е новата рецепта на диетолози, която ще ви помогне чрез този „скраб“ бързо да прочистите стомаха си и да стопите големия корем.

Мисия: Как да подобрите здравето и качетвото си на живот

Програма за детокс: Какда намерим „Златната среда“ в грижа за здравето

Как да си приготвите този „скраб“ за червата на базата на ленено семе, овесени ядки и сини сливи, с който ще постигнете минус 10 кг за месец.

Съставки за 1 порция:

2 супени лъжици смлени овесени ядки

1 супена лъжица лен

1 ч.л. какао на прах

4 сини сливи или 4 сушени кайсии

240 мл кефир

Ключът към успеха на този „скраб“ за червата са полезните свойства на лена, който стимулира дейността на стомашно-чревния тракт и извежда токсините от тялото. Това влияние допълнително засилват овесените ядки, които имат благоприятен ефект върху храносмилането и метаболитните процеси в организма.

Използвайте магическата смес, трябва да бъде една чаша, през нощта, така ще можете да загубите до 10 излишни килограма за месец. „СКрабът“ може да се приготви за няколко дни наведнъж, за го пиете вечер, преди да си легнете. Съхранява се в хладилник за 2-3 дни. В подходящ съд се поставят първо тези продукти: 2 супени лъжици смлени овесени ядки, 1 супени лъжици лен и 1 ч.л. какао на прах. След това 4-те сушени сини сливи се нарязват на ситно, добавя се 1 суха смокиня и също се нарязва на дребно. Те се сипват при другите съставки, добавя се кефирът, може да се остави за няколко минути да набъбне. Много е вкусно и нормализира работата на стомаха.

Предлагаме ви едно проста отвара, която има силно жлъчегонно влияние и също нормализира работата на стомаха. Тя е с кориандър, който е невероятно полезен през зимата, когато липсата на витамини и минерали води до застой на жлъчката и сгъстяване на кръвта. Има жлъчегонни, отхрачващи свойства, което е много важно в сезона на вирусите. Кориандърът съдържа етерични масла, пектини, дъбилни и екстрактивни вещества, захар, нишесте, витамини С, В1, В2, Р, минерални соли, фитонциди, протеини. Усилва секрецията на жлезите на храносмилателния тракт, стимулира регенерацията на увредените тъкани при заболявания на черния дроб и жлъчния мехур.

В народната медицина кориандърът се използва при заболявания на стомашно-чревния тракт, при настинки, като успокоително средство при истерия и конвулсии, и като противоглистно средство.

Вижте рецептата за запарка, която се приготвя много лесно и бързо: 1 супена лъжица счукани семена се поставят в 400 мл вряла вода, оставете за 1 час. Приемайте по четвърт чаша, 4 пъти на ден, преди хранене. Също така не забравяйте, че кориандърът е част от много рецепти за детокс терапия, възстановяване и прочистване на организма.

Минус 10 кг за месец с вкусен кефир Какво символизират различните цветя

Минус 10 кг за месец с вкусен кефир Важно! Цветята, които носят оложителна енергия!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе