астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 7 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Конфуций: “Скъпоценният камък не може да бъде полиран без натиск, нито човек може да бъде усъвършенстван без изпитания.”

Огледалната дата 8.08.2023 ще донесе невиждан КЪСМЕТ на пет зодии

infomax-logo-50-15-HW Да влезеш в ремонта на апартамента

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Много малко неща са необходими за живота. Истинското щастие трябва да се търси в дълбините на собствената ни душа. Така че, продължавайте напред и в един момент по пътя ще разберете, че щастието е тук, до вас и във вас.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: За да постигнете успех в повечето начинания трябва да бъдете търпеливи и да се научите да чакате спокойно. Сега най-доброто действие за вас е търпеливо да изчакате.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: е пренебрегвайте задълженията си, бъдете верни на себе си, уважавайте чуждата гледна точка. Вслушайте се в съветите на приятели и хора по-възрастни по възраст или положение, защото до голяма степен от това зависи изпълнението на вашите желания.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Култивирайте в себе си такива качества като честност, рационалност, съвестност и благоприличие. Времето благоприятства всички ваши начинания. Те ще се реализират с честен подход и безпристрастно, а резултатът ще бъде повече от добър.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Трябва да се адаптирате към обстоятелствата и да се отдръпнете малко в сенките. Опитайте се да промените възприятията си за себе си и другите. Ако ситуация е възникнала не по ваша вина, не поемайте отговорност за нея.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Обикновеният човек не може да знае със сигурност нещо, докато не разбере това нещо от собствен опит, докато не изпита действието на това нещо. Предположенията, съмненията, догадките често имат малко общо с това, което действително съществува, така че решенията, взети на тяхна основа, често са несъстоятелни.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Докато постигате целите си, мислете за хората около себе си. Не забравяйте, че е невъзможно да изградите своето благополучие върху провалите на другите. Не е нужно да жертвате никого или нещо, заради собствената си амбиция.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Бъдете уверени в себе си, в своите сили и възможности, дори ако препятствията се опитат да блокират пътя ви. Осъзнайте неизменната истина: духовните стремежи не променят земните обстоятелства, но силният може да промени отношението си към тях.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Не се отказвайте, търпеливо преодолявайте препятствията, твърдо се придържайте към убежденията си. Не забравяйте, че имате силата на ваше разположение да разрешите всеки проблем и че понякога истинската мъдрост се крие в способността да се върнете назад във времето и да анализирате.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Време е да пожънете плодовете на разумното използване на вашите таланти и средства. Важно е да сте в мир със себе си и с всичко, което ви заобикаля. Сега можете да контролирате мислите и съдбата си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Добре е да се научите мислено да преминавате през изпитания и на двата полюса, като си представяте благоприятно стечение на обстоятелствата, а след това точно обратното и себе си, преминавайки през тях.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Приемете случващото се спокойно и с вяра в доброто, в противен случай има голям риск да попаднете в неприятна ситуация. Изпълнението на желанията може да се забави. Не се суетете. Сега е време да проявите търпение и постоянство.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 7 август 2023

на горе