любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 7 август 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 7 август? Според любовен хороскоп, днес късметът в любовните отношения ще бъде на страната на онези, които знаят точно какво искат от своя избраник, от живота, от връзките! Не бъдете срамежливи, ви съветват звездите на любовта. Слушайте сърцето и интуицията си, които днес ще са във вихъра си, не заглушавайте гласа на тялото.

Седмичен хороскоп 07.08.2023-13.08.2023

Мъжете от тези зодии правят и немислимото, за да не загубят любимото си момиче

infomax-logo-50-15-HW Кърмещите жени имат нужда от обич и…

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днешното игриво настроение на Овена ще му позволи да внесе лекота и свежест в общуването с противоположния пол. Дори и най-трудните въпроси днес Овните ще могат да решават с усмивка на устните, което ще им позволи да спечелят там, където другите са се отказали. Това не може да не радва, затова той трябва да се подготви за проявата на повишено внимание от противоположния пол.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: днес Телците най-накрая трябва да повдигнат завесата на тайната над личния си живот, като посветят сродната душа в него. Това е много подходящ ден да запознаете любимия човек с приятели, колеги или семейството, тоест да го въведете във вашия кръг, като по този начин официално ще заявите, че сте заедно. Звездите обещават, че днес тази стъпка на Телците ще бъде адекватно възприета от другите. Е, или възможно най-адекватно.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес Близнаците ще бъдат по-мечтателни от обикновено, фокусирани върху мисли за любов, романтика и личен живот. Но работните процеси и ежедневните дела могат да останат на заден план от такова отношение. От време на време Близнаците могат да се реят в розовите облаци на мечтите си, като същевременно пренебрегват реалните задачи, които стоят пред тях. От друга страна, защо да не се пуснат по течението този ден? Според хороскопа днес трябва да се примирят с това душевно състояние.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: днес Ракът ще се събуди отпочинал и вдъхновен! Причината са ярки емоции и чувства към любимия човек или, ако все още сте свободни, значи ще ви се случи нещо хубаво. Заедно с любовта днес, енергията и желанието за покоряване на нови върхове обещават да посетят сърцето ви. Усещането за подем и желание да действате ще ви накара да се почувствате, най-важното е да се възползвате от вдъхновеното състояние навреме. Хороскопът съветва Рака: днес е моментът да си поставите няколко глобални цели и на вълната от ентусиазъм да започнете решителни, но отговорни действия!

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Любовните емоции и чувства – дълбоки или по-повърхностни – днес могат буквално да ви завладеят! Ще бъде почти невъзможно да ги задържите в себе си, ще искате да споделите преживяванията си с любимия човек, приятелите, с целия свят! Хороскопът предупреждава: този ден изобщо не предразполага към деликатност. Ето защо е добре да помислете, преди да отворите душата си или да разкриете тайните на сърцето си пред случайни или безразлични хора.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес имате всички шансове да почувствате пролетта в сърцата си! Кръвта ще искри във вените ви, ще възприемате всичко красиво на този свят с необикновена острота. За тези от вас във връзка днес може да бъде чудесен момент за съживяване на страстта: организирайте вечеря или по някакъв друг начин намекнете на сродната ви душа, че тръпката между вас съществува. За необвързаните хороскопът уверява, че днес имат всички шансове да намерят достоен обект за обожание. Възможно е да се влюбите истински.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Това, от което бягате, може да е нещото, което накрая ще ви донесе щастие. Активно се стремете да се наслаждавате повече на живота и усетете как мечтите ви се материализират точно пред очите ви. Ако финансовите затруднения излязат на преден план, отворете сърцето си за другите, дайте рамо за опора или протегнете ръка за помощ без никакви очаквания. Изградете нещо издръжливо и прекрасно. До края на тази година ще получите повече, отколкото сте очаквали или мечтали.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес ще изживеете моменти на интензивна и бурна страст с особено чувствен партньор, способен да ви накара да почувствате тръпки по кожата си. Някои от вас ще бъдат отворени за срещи с особено вълнуващи личности, но твърде уязвими и готови да регистрират всяка липса на внимание. Звездите наистина са за! Няма нищо по-добро от това да прекъснете поредица от тъжни и самотни вечери. Невероятно е да се каже, но тази вечер вашият забранен сън е нова нежна и реална любовна връзка.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Веднага щом забележите някаква възможност днес, не забравяйте да се възползвате, особено когато става въпрос за романтика. Ако някой поддържа зрителен контакт твърде дълго, усмихва се твърде широко или задава лични въпроси, този човек иска да ви опознае по-добре. Заредете се с романтично настроение, дори ако изглежда, че се държите лековерно. Какъв е смисълът винаги да изглеждаш перфектно, когато никой не знае кой си всъщност?

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес е денят, в който всичко в любовта и отношенията обещава да се развие изключително успешно. С едно малко условие: за това трябва да преодолеете някои ваши личностни ограничения. Звездите от хороскопа вещаят спокойствие и релаксация, но повярвайте – това ще стане, ако предпочетете романтична среща или излизане с любимия човек, вместо вечер на дивана пред телевизора! Обградете своят любим човек с грижа и обич.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Водолеите трябва да бъдат по-спокойни и да не прекаляват. Ако започнете да придавате твърде голямо значение на това как някой се държи с вас, тогава този човек може да се отдръпне. Да, понякога се случва любимия ви човек да не вземе предвид настроението и желанията ви. Това обаче може да се дължи на факта, че той също има свои грижи, свързани с работата или ежедневните задължения.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес сте във вихъра на най-смелата страст, благодарение на партньор, който ще знае как да докосне най-скритите струни на вашето желание. Опитайте се да изградите по-добро разбирателство с тези, които обичате: достигането на добро ниво на съчувствие е важно! Не се натъжавайте твърде много за някои отношения в любовта. Скоро ще имате приятна среща, която ще ви даде всичко, от което имате нужда.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 7 август 2023

на горе