седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп 07.08.2023-13.08.2023

Седмичен хороскоп 07.08.2023-13.08.2023 за всички зодии. Прочетете вашето красиво душевно послание, идващо от вашите звездни семейства през царствата на светлината. Нека разберем какво очаква представителите на всяка зодия през тази прекрасна седмица. Тази седмица се насочете към цел, която подхранва страстта ви и смело се втурнете към нея. Временно възприемете начин на мислене на начинаещ, обогатете се с ободряваща реч и раздухайте пламъците на решителността. Вашето мото в този седмичен хороскоп: Просто го направи! Вашата мечта ви очаква и имате космическата зелена светлина да я реализирате!

Реки от ЩАСТИЕ и УСПЕХ ще донесе новата седмица 7-13 август за шест зодии

Седмичен хороскоп 07.08.2023-13.08.2023 12 растения в градината според всяка зодия

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: Време е да блеснете, Овни! Северният възел във вашия знак е мощен призив да влезете безстрашно в съдбата си. Прегърнете силата на автентичното си аз, следвайте интуицията си и действайте с целенасочена увереност. Вашето пътуване е свързано със себеоткриването и като опитен специалист в даването на ново начало, ключът е да прокарвате нови пътеки. Прегърнете тръпката от приключението и оставете смелото си сърце да ви тласне с напред към успеха. Вие сте тук, за да бъдете пионери, така че оставете вашата вътрешна светлина да ви води по пътя! През уикенда луната ще въздейства като ви насърчава към чувство за независимост да откриете своето.

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: Северният възел активира вашата зона на интроспекция, Телец. Прегърнете призива да излезете от зоната си на комфорт и да изследвате духовните аспекти на себе си. Освободете се от ограничаващите вярвания и се доверете на вътрешното си аз. Вашият път е да намерите вътрешно безстрашие и да се освободите от минали ограничения. Култивирайте интуитивния си глас, слушайте мечтите си и прегърнете мистичните дълбини във вас. Има толкова много горещи тенденции и практики, които стават все по-достъпни и приемливи, така че опитайте. От понеделник до сряда вечерта, луната през вашия знак прави идеалното време да се отдадете на любимите си дейности и емоционално подхранване.

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Северният възел разпалва вашата социална зона, Близнаци! Прегърнете обединяващия призив, за да разширите връзките си и да изразите своя уникален начин на мислене в рамките на екипа. Създайте нови приятелства и сътрудничества, които са в съответствие със значими интереси. Вашата съдба се крие в изграждането на мрежа от съмишленици, които ви вдъхновяват и издигат. Осмелете се да бъдете напред и оставете индивидуалността си да блесне в социалните ви кръгове. Прегърнете ролята си на катализатор за ново начало, поемете отговорността и поведете битката. Луната във вашия знак от средата на седмицата до петък вечер е идеалното време да започнете разговор и да достигнете до онези, които събудят любопитството ви.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Северният възел активира вашия кариерен сектор. Прегърнете призива да влезете в лидерство и да поемете отговорност за професионалния си път. Вашата съдба е да отстоявате амбициите си и безстрашно да преследвате професионалната си мечта, признание и постижения. Доверете се на способностите си и предприемете смели стъпки към целите си. Прегърнете предизвикателствата и покажете свежите си идеи. Ако тръгвате по пътя, знаете, че вървите в правилната посока, така че оставете силната интуиция да ви води! Докато вашият знак често приема страничен подход и предпочита зоната на комфорт, не забравяйте, че това е част от вашето предизвикателство. Така че, смело в дивата природа и към нова територия, това ще ви се отплати. Освежете се и се погрижете за себе си през уикенда и бъдете готови за още една жизнена седмица.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Северният възел в сестринския огнен знак Овен енергизира вашата сфера на по-високо обучение и разширяване. Прегърнете призива да изследвате нови хоризонти и да разширите базата си от знания. Вашата съдба е да прегърнете тръпката от приключението и да търсите възможности, които са в съответствие с вашите страсти. Доверете се на способността си да растете и да се развивате и прегърнете вълнението да стъпите в неизвестното! Ако имате мечтана дестинация, бъдете смели и планирайте своето приключение. Време е да научите нов език, да започнете спорт или да станете учител по йога? Каквото и да е вашето призвание, хванете бика за рогата и просто го направете. Вашето естествено лидерство работи много добре за вас през този период, така че го използвайте добре.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Северният възел активира вашата зона на интимност и трансформация, Деви. Прегърнете промяната и се разделете с това, което вече не ви служи за добро. Ако е време да свалите няколко пласта или да разхлабите оковите на очакванията на другите, тогава ги отхвърлете и не поглеждайте назад. Вашата съдба се развива чрез намиране на смелостта да се изправите пред по-дълбоките си страхове. Изследвайте уязвимостта и се отворете за трансформиращи преживявания. Доверете се на силата да се откажете и да прегърнете нови начала. Вашето пътуване е свързано с дълбоко емоционално изцеление и разпалване на вашата вътрешна сила. Приемете безстрашен подход към психологическите и скрити аспекти на живота и бъдете смели в близки съюзи.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни:  Северният възел в противоположния ви знак (Овен) разпалва вашия партньорски сектор, Везни! Прегърнете своята напориста страна и изяснете нуждите и желанията си в партньорствата. Вашата основна задача е да намерите баланс, като същевременно останете верни на своята автономия и свобода на избор в тези взаимоотношения. Предпочитайте партньорства, които ви дават сила и ви вдъхновяват да растете, с пространство за независимост. Отстоявайте целите си и бъдете истински пионер в любовта и сътрудничеството. Прегърнете пътуването за намиране на посока и хармония в себе си и с другите!

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Северният възел активира вашата сфера на здраве и работа, Скорпиони. Грижете се за здравето си и се заемете с работа, която е в съответствие с вашите желания. Вашата съдба е да прегърнете овластяването и да предприемете смели стъпки към целите си в тези области. Доверете се на способностите си и прегърнете тръпката от едно или две достойни предизвикателства. Вашето пътуване е свързано с намирането на цел и сила в ежедневието ви, опитването на нови неща и предприемането на решителни действия. Прегърнете силата на грижата за себе си и преследвайте смислена работа. Може ли това да изглежда като предприемане на по-независим подход, странична суматоха или по-решителни стъпки? Ако сте изправени пред пламтящи пътеки, тогава знайте, че се движите в правилната посока.

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Северният възел в сестринския огнен знак Овен активира вашата креативност и сфера на себеизразяване, Стрелец. Уверено покажете своите уникални таланти и идеи. Вашата съдба е да прегърнете страстта си и да намерите радост в творчески занимания и занимания за свободното време. Забавлявайте се, Стрелци. Доверете се и развийте способностите си; оставете творчеството да тече свободно. Изследвайте разнообразни пътища или предприемете нов подход към нещо, в което вече сте опитен човек. Не забравяйте, че лидерството, пионерството и новаторството са ключови теми във ваша полза в тази област. Прегърнете тръпката от себеизразяването; това ще изгради увереност, подкрепа и ще развие чувството ви за идентичност.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Северният възел активира вашия домашен и семеен сектор, Козирог. Отстоявайте нуждите си в личния си живот и приемете предизвикателство. Вложете енергия и действие в тази част от живота си и потърсете нов подход или посока. Намирането на емоционално удовлетворение и изграждането на солидна основа за себе си и вашите близки е от полза. Или може би това е вашата ера да създадете свое собствено пространство. Доверете се на способностите си като възпитател и прегърнете пътя към създаването на подкрепяща домашна среда. Прегърнете силата на уязвимостта и се свържете дълбоко със семейството си, тези, с които споделяте дома си и личния си живот. Поемете някои рискове; да, това дори може да бъде нещо нетипично и спонтанно.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Северният възел разпалва вашата зона за комуникация и обучение, Водолей. Изразявайте идеите си и се свързвайте с другите чрез градивни разговори, дори и да са малко странни. Изследвайте нова област или област и вземете курс на обучение, ако сте призован за това. Ако някой знак е роден за технологии, то това е вашия, така че помислете за огромните предимства в тази област. Намерете своята общност в сферата, от която се интересувате или ръководите, като я организирате сами. Вашата съдба е да прегърнете уникалния си вътрешен глас и безстрашно да споделяте знанията си. Мислете глобално, след което се развивайте, като действате локално. Доверете се на способността си да вдъхновявате и повдигате другите чрез думите си. Прегърнете безстрашното пътуването на учене и изследване на нови идеи!

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Северният възел във вашия финансов и материален сектор корелира с начинаещи действия и подходи чрез лидерство или действие. Съсредоточете се върху най-високите си ценности, прегърнете стойността си и поемете отговорността за финансовия си път. Активирайте изобилието и икономическата независимост, за да посрещнете съдбата си. Доверете се на способностите си, инвестирайте в себе си и в начина, по който печелите, след което оставете вашата креативност да ви поведе по пътя към просперитета. Начертайте и развийте нови пътища към стабилност и изградете солидна основа за себе си. Прегърнете силата на проявлението и безстрашно преследвайте финансовите си и лични цели.

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп 07.08.2023-13.08.2023

на горе