астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 30 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Това е идеалният момент да започнете нещо ново. Това се отнася, както за спортуване, така и за развиване на ново хоби и стартиране на нов проект. Звездите ви напомнят: няма да имате по-добро време.

11 дамски чанти от модния подиум/СНИМКИ/

infomax-logo-50-15-HW Кодът на Орфей е скрит в Родопа планина

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Алгоритмите на Вселената са перфектни и винаги работят с точност. Така че, ако чувствате, че нещо се изплъзва между пръстите ви, може би така трябва да бъде. Приемете всичко и не се съпротивлявайте на нищо. Позволете си да станете едно с ритъма на живота и неговия поток.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Всичко, което се случва, е част от план, който ще ви отведе на следващото ниво и ще ви помогне да станете най-добрата версия на себе си. Сега основният въпрос е: как можете да превърнете слабостите си в силни страни? Само вяра в себе си и неминуем успех!

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Прибързаността през този период няма да ви се отрази добре. По-добре се фокусирайте върху стабилността. Бавните и обмислени стъпки гарантират вашия успех и растеж. Що се отнася до сърдечните въпроси, звездите показват определен човек, който ще ви подкрепи в най-свирепите бури.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Вие сте автор на този красив и прекрасен филм, който наричате свой живот! Поемете юздите и насочете колесницата си в посоката на мечтите ви. Не забравяйте, че не сте дошли на този свят, за да се поддадете на страховете си. Вие сте дошли да посеете семената на промяната в колективното съзнание.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Време е да започнете да сеете семената на промяната. Няма значение, ако не можете да видите дестинацията си от мястото, където стоите. Единственото, което има значение, е да продължите въпреки така наречените препятствия по пътя си. Продължавай напред.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Колкото повече се фокусирате върху външността, толкова повече се отклонявате от вътрешното си ядро. Фокусирайте се върху себе си, слушайте вътрешния си глас и следвайте желанията си. Желанието постоянно да се харесва на някого няма да доведе до нищо добро.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Запитайте се дали този остарял сценарий, в който живеете в момента, е подходящ за вас. Не забравяйте, че енергията на луната ви насърчава да се откажете от това, което вече не ви служи. Освободете се от миналото, за да направите място за новото в живота. Вярвайте в себе си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Има моменти в живота, когато пътят към една мечта изглежда като стръмно катерене. Понякога се случва така, че усилията, които полагаме, не ни помагат да се доближим до желаната дестинация в желаната времева рамка. Звездите ви напомнят – продължавай към целта.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Ако възникнат проблеми, не им придавайте особено значение. Старайте се, да бъдете в компанията на добродушни хора. Покажете максимална толерантност към хората около вас. Идеалните отношения с близки, приятели и колеги гарантират за липсата на конфликтни ситуации.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Не влизайте в битки, които са безсмислени, а в същото време ви отнемат много време, нерви, енергия и усилия. Трябва да строите не стени от хора, а мостове към тях. Успехът е като изкачването по стълба.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Прекарвайте повече време в мисли за хубавите неща във вашият живот. Опитайте се, да акцентирайте върху положителното. Повярвайте, че у вас има много повече сили, отколкото някога сте си представяли. Припомняйте си го.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Бъдете сигурни, че сте един чудесен, прекрасен човек, личност с много качества и достойнства – просто защото съществувате. Представете си, че лежите със затворени очи. Почувствайте слънцето върху лицето ви. Вдишвайте и издишвайте, слушайте звуците на животът около вас.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 30 август 2023

на горе