любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 30 август 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 30 август? Днес дори между най-любящите хора могат да възникнат недоразумения: тенденцията на този ден е такава. Казват, че любовта бяга от тези, които я преследват, т.е. днес има смисъл да следвате съвета на Шекспир и да отделите време за взаимоотношенията ви.

Супер Луна: На три зодии пълнолунието на 31.08.2023 ще донесе ГОЛЯМО ЩАСТИЕ

infomax-logo-50-15-HW БНТ отговори на Ивайло Захариев: Над 6 милиона лева печалба ли?

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес в отношенията с любимия човек Овенът трябва да избягва крайностите, въпреки че денят ще го склони към това. Неговите преценки ще бъдат остри, а дипломатичността ще остане някъде в страни, така че дори най-невинният разговор на Овена може да се превърне в спор. За да не премине деня в излишно напрежение, Овенът трябва да е по-малко търпелив. Дори да му се струва, че е абсолютно прав, за абсолютно всичко.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес, в отношенията с любим човек, Телецът е в състояние да извлече много положително дори от най-обикновените неща – от съвместното готвене на вечеря, разходка в парка, четене на книга на глас един на друг или ходене на кино. Всъщност точно това трябва да направи Телецът днес: да забравите за проблемите, да се наслаждавате на всяка минута заедно. И най-важното, не усложнявайте нищо: рецептата за днешното щастие на Телеца е спокойствието и лекотата.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес Близнаците имат нужда от задушевен разговор с любимия човек. Независимо дали се срещат от дълго, почти не се познават или живеят заедно, днес е идеалният момент да отворите сърцето си и да се свържете един с друг. Дори да сте семейни от много години, това има много смисъл: взаимното разбирателство е нещо, върху което трябва да се работи. Без това дори и най-страстните връзки постепенно загасват.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес на Рака няма да му е лесно да се почувства като романтик – денят изобщо не го предразполага към това. За да направи нещо за любовта си обаче, Ракът днес не е нужно да прави революции или да тръгва на бой с врага. Можете просто да дадете на любимия човек малки, но толкова приятни признаци на внимание – например да приготвите вкусна вечеря. Или пък да подарите нещо, за което тайно мечтае от дълго време.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес звездите съветват Лъва да бъде откровен с познатите си от противоположния пол – дори ако запознанството току-що е станало. Честност, искреност, чистосърдечност, откритост – тези качества ще бъдат най-ценени в общуването днес. Ако Лъвът се настрои на доверчива вълна, той няма да съжалява. Но опитът да се скрие или изопачи нещо днес лесно може да създаде напрежение с човека, който не е безразличен към него.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес за Девата ще бъде трудно да управлява силните си емоции във всички сфери на живота и особено в любовта. Под влияние на импулса тя е способна на нелогични и дори необмислени действия, които не е очаквала от себе си! Тези действия могат да бъдат както конструктивни, така и разрушителни … Любимият човек на Девата днес ще трябва да бъде търпелив и да изчака, докато нестабилното й настроение бавно премине от само себе си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес Везните трябва да се замислят дали не са поставили летвата на любовните си очаквания прекалено високо? Може би изискванията на Везните към кандидатите са твърде високи за сърцето им? Звездите днес призовават Везните да гледат по-реалистично на нещата: едва ли има човек на света, който да отговаря на техните романтични мечти. И ако е така, отколкото да търсят недостатъци в потенциалните ухажори, Везните трябва да се вслушват в гласа на чувствата си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес Скорпионът ще се отличава с повишена придирчивост! Може би критиката ще му се стори оправдана, но мърморенето може да се превърне в източник на разочарование и негодувание за любимия човек. Така че, ако Скорпионът не иска да посвети целия ден днес, за да разбере кой е прав и кой крив, той ще трябва да държи придирчивостта си под контрол. И не критикувайте партньор си без никакъв повод – особено за дребни неща.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес на Стрелците може да се наложи да помогнат на някого в любовните отношения. Това може да бъде просто приятелско участие, съвет или пълноценен обмен на романтично преживяване. Стрелецът не трябва да се смущава и още повече да избягва подобни теми: днес е в неговата власт да накара двама души да станат все по-близо един до друг благодарение на неговата намеса. Така че, целият свят може стане малко по-добро място за живеене.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес спрете да бъдете безразлични към човека, който ви търси от дълго време. Освен това чувствата ви са взаимни. Достатъчно, за да изпитате търпението му, по-добре е да му подарите романтична вечер. И изобщо няма значение къде отивате двамата, основното е, че ви е добре да сте заедно. Това ще бъде най-красивата вечер на света. Време е да покажете истинските си чувства на онези хора, които са ви скъпи. Не се страхувайте да говорите от сърце с любимия човек. Разкажете за всичко, за което мечтаете. Възможно е вашите идеи и мисли да са едни и същи.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес ще привлечете, като с магнит, нечие внимание. Може да сте в центъра на привързаността на колега, която може да се прояви. Така че, е твърде вероятно днес да се окажете в центъра на страничните приказки по време на работа за вашия процъфтяващ романс. Може да ви е трудно да се справите с това, но ако няма нещо съществено, което да ви стимулира да продължите, просто се успокойте. За предпочитане е да разделите личният от служебният живот.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Любовната ви връзка ще бъде в прогрес. Вашият партньор може да ви бъде добър съветник по много въпроси. Чувствайте се свободни, да си поговорите по всякакви въпроси. Очевидно ще оцените искреното му внимание към вашите интереси. И, ако наскоро сте били в не добри отношения, тогава в този ден ще забравите за всичко. В дома ви ще се настани идилията. Днес не е нужно да сте безразлични и да губите от поглед какво се случва с любимия човек. Изслушайте го. Може би, съдбата иска да ви изпита силата на чувствата.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 30 август 2023

на горе