Супер Луна: На три зодии пълнолунието на 31.08.2023 ще донесе ГОЛЯМО ЩАСТИЕ

пълнолунието на 31.08.2023
Астрология

Супер Луна: На три зодии пълнолунието на 31.08.2023 ще донесе ГОЛЯМО ЩАСТИЕ

Пълнолунието на 31.08.2023 ще донесе голямо щастие на три зодиакални знака. На 31 август 2023 г. ще станем свидетели на рядката поява на синя луна – супер луна. Това астрономическо събитие се смята за значимо за много култури по света.

Синята луна е термин, използван за описание на второто пълнолуние за един календарен месец. Това е рядко събитие, което се случва на всеки две до три години. Тази година синята луна също съвпада със супер луна , когато луната е в най-близката си точка до Земята в своята елиптична орбита, изглеждайки по-голяма и по-ярка от обикновено.

В много култури пълнолунието има голямо значение, символизирайки промяна, трансформация и ново начало. Синята лунна – супер луна се счита за мощно време за определяне на намерения, освобождаване на отрицателна енергия и проявяване на изобилие.

В астрологията се казва, че Пълнолунието на 31.08.2023 – супер луна води до повишено чувство за осъзнатост и интуиция. Това е време на повишена емоционална енергия, което го прави идеално време за лечение , медитация и духовни практики.

Като цяло августовската супер луна – пълнолуние на 31.08.2023 ще донесе голямо щастие и е рядко и мощно събитие, което има голямо значение за много култури и хора. Това е време за размисъл върху миналото, задаване на намерения за бъдещето и свързване с енергията на Вселената.

Супер Луна: На три зодии пълнолунието на 31.08.2023 ще донесе ГОЛЯМО ЩАСТИЕ

Астрологична прогноза за 2024: Кой ще е най-щастливият месец през 2024 за всеки зодиакален знак

Кога да очакваме магнитни бури през Септември 2023 г.

Пълнолуние в Риби или Синя луна 2023: кога ще бъде и какво трябва да знаете

Ето за кои зодии пълнолунието на 31.08.2023 ще донесе голямо щастие

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Пълнолунието на 31.08.2023 ще донесе голямо щастие, ще ви донесе много любов, слава, подкрепа и признание. Ще излъчвате излъчване и самочувствие. Астролозите казват, че е настъпил най-успешният период от годината, за да постигнете всичките си цели. Бъдете искрени и споделяйте ценностите си със света. Не се затваряйте в черупката си – точно сега е дошло вашето звездно време.

Пълнолунието на 31.08.2023 ще донесе голямо щастие и ще се съсредоточите върху семейните дела, но не пренебрегвайте стремежите си в професионалното поприще. Плановете за бъдещето трябва да бъдат внимателно определени и да се предприемат действия. Използвайте силата на сътрудничеството и насочете енергията си не само към лични амбиции, но и към съвместни начинания.

В кариерата ви ще има много възможности, които ще се превърнат в плодородна основа за решаване на проблеми и предприемане на значителни стъпки към постигане на вашите цели. Очаква ви обещаващ период, чиито основни теми ще бъдат личностното израстване и хармоничното сътрудничество.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Пълнолунието на 31.08.2023 ще донесе голямо щастие и невероятни възможности и неограничен потенциал. През следващите седмици се фокусирайте върху личното си израстване. Началото на есента е най-благоприятното време за нови начала и обещаващо сътрудничество. Чувствайте се свободни да изследвате неизследвана територия и да започнете рискован, на пръв поглед, бизнес.

Освен това се възползвайте от Пълнолунието на 31.08.2023 този перфектен момент, за да прегледате и разрешите трудностите, които ви измъчват от дълго време. Ще има нови източници на доходи в паричната сфера. Упоритата работа ще привлече вниманието на ръководството, потенциално проправяйки пътя към по-високи печалби.

Пълнолунието на 31.08.2023 ще донесе голямо щастие, но се доверете и на интуицията си и бъдете отворени за нови преживявания, които могат да ви тласнат напред, както в личен, така и в професионален план.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Пълнолунието на 31.08.2023 ще донесе голямо щастие и ще задуха вятърът на промяната и ще ви освободи от всички трудности, които ви пречеха да продължите напред толкова дълго.

По време на Пълнолунието на 31.08.2023, е като ваш трансформационен период трябва да се намери деликатен баланс между независимостта и нуждата от подкрепа. Тъй като сте уверени и решителни по природа, ще търсите подкрепа и мъдри съвети и от близки.

Използвайте възможностите за създаване на нови сътрудничества или напредване на планове, издигайки кариерата си до нови висоти. Пълнолунието на 31.08.2023 ще донесе голямо щастие и ариерата ще върви нагоре и желаното повишение е точно зад ъгъла.

Най-важното е да сте отворени към новите неща. Парите ви обичат , така че потокът от финансов успех ще се стовари върху вас. Вие ще сти големи късметлии през Пълнолунието на 31.08.2023.

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе