Пълнолуние в Риби или Синя луна 2023: кога ще бъде и какво трябва да знаете

Синя луна 2023:
Астрология

Пълнолуние в Риби или Синя луна 2023: кога ще бъде и какво трябва да знаете

Времето на Синя луна ще започне на 30 август в 04:35 ч. българско време

През август 2023 г. ще се случи наистина рядко явление: в един календарен месец две пълни луни наведнъж. Първата беше на 1 август 2023 г., втората ни очаква на 30 август. И това няма да е просто пълнолуние, това е супер луна. Също така, такова астро събитие се нарича Синя луна . От нашата статия ще разберете защо се появи такова име и друга интересна информация за предстоящия процес.

Пълнолуние в Риби или Синя луна 2023: кога ще бъде и какво трябва да знаете

Голям КЪСМЕТ през м. Септември за 5 зодии

Три зодии ще срещнат своята ИСТИНСКА ЛЮБОВ през м. СЕПТЕМВРИ 2023

Суперлуна през август 2023 г.: защо се нарича Синя луна

Суперлуната носи второто име на Синята луна не защото нощната звезда е оцветена в този нюанс. Причината е много по-интересна. Blue Moon е превод на английския идиом „Once in a Blue Moon“, който може да се сравни с фразата „след дъжд в четвъртък“.И двата израза имат едно и също значение – казват го, когато става дума за събитие, което се случва много рядко (почти никога). И такава енергийно заредена суперлуна, която ще ни очаква, точно отговаря на това описание. По същество това е астрологичен феномен.

Времето на Синята луна ще започне на 30 август в 04:35 ч. българско време в съзвездието Риби при съединяването на Луната със Сатурн.

За последно подобно астрологично явление беше през 2020 г. В тази нощ ще изглежда, че Луната е много по-близо до Земята. В допълнение, наблюдателите могат без усилие да забележат колко ярък става внезапно самият диск.

Какво ще донесе синята луна

Пълнолуние в Риби или Синя луна 2023: кога ще бъде и какво трябва да знаете за него

Периодът на Синята Луна носи големи промени, свързани с прочистването на миналото, старите догми и създаването на нови вярвания. По това време е добре да се занимавате с практики и дела, които ще обновят душата и пространството наоколо.

Включително чрез раздяла с негативни и обезпокоителни мисли за определено време.

В крайна сметка суперлуната в астрологията е неразривно свързана с периода на трансформация чрез разрушаване на старите бариери и измамни заблуди.

Синята луна благоприятства напредъка, дарява с необичайно мощна енергия и увереност в бъдещето. По това време мнозина ще отворят очите си за скрити преди това истини, интуицията ще се увеличи : тези, които слушат инстинктите си, ще направят правилния избор във важна за тях ситуация.

Всеки процес обаче винаги има две страни.Недостатъкът на Синята Луна е въздействието върху психо-емоционалното състояние.За това е допринесъл мистичният и противоречив знак Риби. От една страна, влиянието му ще ви позволи да опознаете по-добре себе си, да намерите скритите кътчета на душата си, да разберете, да се освободите от открития баласт.

От друга страна, такава повишена чувствителност може да предизвика конфликти, тъй като действията и думите на другите ще се възприемат необичайно остро.

В допълнение към агресията ще се появи сълзливост и подозрителност. За някои подобни категорични реакции на смущаващи събития се компенсират от размисъл и склонност да извадят на повърхността предишни оплаквания и скрити чувства. Но не губете бдителност и изпръсквайте своите тайни и тайни по време на конфронтация. Това може да доведе до резултати, които са трудни за коригиране: по-специално до генериране на нови страхове .

Пълнолуние в Риби или Синя луна 2023: кога ще бъде и какво трябва да знаете за него

Основната мисия, върху която трябва да се съсредоточи, е провеждането на глобален одит в онези области и случаи, които преди са получавали недостатъчно внимание и контрол. „Подчертайте“ силното им влияние на Сатурн.

Ретроградна Венера и Меркурий ще допринесат за емоционалния фон : могат да възникнат допълнителни съмнения при разрешаването на бизнес и любовни проблеми. За да не допускате грешки, важно е внимателно да проучвате договорите за подписване, както и да контролирате думите и действията си спрямо любимия човек.

Ако се появят негативни и апатични емоции, най-доброто решение е да изчакате и да не вземате важни решения в този момент, а също така да се опитате да погледнете ситуацията от различни ъгли.

Съвкупността от астрологични явления може значително да уплътни цветовете в главата.Всъщност всичко няма да е толкова страшно с по-задълбочен анализ.

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе