астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 3 ноември 2023 г.

Астрологичен съвет за 3 ноември 2023 г. за всички зодии: Дайте любов и грижа на любимите си хора, стоплете ги с топлината си – това е най-доброто нещо, което можете да направите, за да укрепите отношенията.

Вода от пещерата „Света Марина“ помага при безплодие

infomax-logo-50-15-HW Кучетата подушват колко е часът

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес трябва да се опитате да не реагирате на несгодите, а да въздъхнете с облекчение и да приемете, че всички сме хора. Дишайте дълбоко, пребройте до десет и помислете, че това е просто един ден, а не цял живот.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес трябва да бъдете внимателни във финансовите въпроси. Звездите ви съветват да минете на режим на пестене, ако още не сте го направили.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Вие знаете точно за какво сте дошли тук и какво трябва да направите, за да постигнете това, което искате. Важно е да запомните, че съвършенството е илюзия. Така че, не се тревожете твърде много за това дали всичко е наред.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Проявете към себе си нежност, любов и грижа. Купете си ароматни цветя, изключете телефона си и се насладете на храната си, обадете се на най-добрия си приятел.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Да бъдете с някой, който ще ви чувства, ще ви се възхищава и ще ви разбира. Вашият партньор ще се отнася с вас с нежност, а вие просто се доверете на тази духовна връзка.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Не позволявайте на минали провали да ви спират по пътя. Вярвайте, че ще станете магнит за чудеса и възможности, които ще ви тласнат в посока на растеж.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Вместо да се фокусирате върху това, което не работи, фокусирайте се върху освобождаването от нездравословни привързаности, за да можете да направите място за любовта, която наистина искате и заслужавате.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Отидете на водни процедури. Отпуснете се и се свържете с елемента вода. Отделете време да плувате, ако имате тази възможност.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес трябва да се отпуснете и да се освободите от стреса. Цялата помощ и ресурси, от които се нуждаете, ще ви бъдат предоставени, точно когато имате нужда. Освен това, в този момент златните врати на възможностите се отварят за вас.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес трябва да обърнете внимание на магията, която ви заобикаля. Вашата способност да призовавате чудеса получава голям тласък. Така че използвайте силата си разумно.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Не сте родени, за да позволите на страха да вземе най-доброто от вас. Спрете да се страхувате и направете днес това, за което сте мечтали толкова дълго. Всичко ще се получи.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес енергията ще бъде на ваша страна, но задачата пред вас е трудна – да разтоварите вътрешното напрежение и да се доверите на Висшите сили.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 3 ноември 2023 г.

на горе