астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 17 ноември 2023 г.

Астрологичен съвет за 17 ноември 2023 г. за всички зодии: Няма смисъл да омаловажавате заслугите си в нещо, както и прекалената скромност няма да е от полза за зодиите в този ден. Приемете всичко, което заслужавате и не крийте емоциите си.

Пещерата Орлова чука лекува белите дробове

infomax-logo-50-15-HW Бестселър от американския писател Питър Блаунър излиза на български

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Съвет на деня за зодия Овен: въпреки че ще имате много добър ден и всичко ще се нормализира, не е нужно да се задоволявате с по-малко. Компромисите са необходими, но само тези, които не омаловажават вашите желания и визия за момента, както и тези, които не нарушават вашите принципи.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Съвет на деня за зодия Телец: трябва да реагирате по-бързо и да не се поддавате на натиска на околните в работата и в личния си живот. Бъдете по-оптимистични и всичко ще стане по-лесно, не се вкопчвайте в думите на хора, които не виждат цялата картина.

Близнаци 21 май – 21 юни

Съвет на деня за зодия Близнаци: спрете да очаквате комплименти и похвали, а се опитайте да бъдете по-реалистични. Всичко, което заслужавате, определено ще дойде при вас. Ограничете и импулсивното харчене на пари, време е да помъдреете в това отношение.

Рак 22 юни – 22 юли

Съвет на деня за зодия Рак: спрете този ден и по възможност не предприемайте важни стъпки, сега не е най-подходящият момент за това. Опитайте се да не вземате много важни решения през този ден, а се заемете с текущите дела и рутината.

Лъв 23 юли – 22 август

Съвет на деня за зодия Лъв: трябва да бъдете по-спокойни и по-уверени в това да се радвате на всичко, което имате в момента. Няма нужда да бързате и да искате да получите всичко на момента. Определено ще получите това, което искате, но засега просто се наслаждавайте на текущия момент.

Дева 23 август – 22 септем.

Съвет на деня за зодия Дева: продължете да мислите позитивно и ще постигнете още по-голям успех. Всичко ще върви гладко, ако мислите за положителното и отхвърлите всичко негативно, дори за известно време.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Съвет на деня за Везни: отстоявайте всичките си интереси, за да сте щастливи и доволни, и не мислете толкова много за това, което другите казват. Само вие знаете от какво точно се нуждаете, какво искате, къде искате да стигнете, как да подходите към целите си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Съвет на деня за зодия Скорпион: спрете да се опитвате да контролирате всичко около вас, както и това, което се случва с другите хора, оставете интуицията да ви води, фокусирайте се върху себе си. Доста бързо ще почувствате, че започвате да управлявате живота си с увереност и пътят е станал по-ясен.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Съвет на деня за зодия Стрелец: бъдете спокойни, в противен случай рискувате да навредите на близките си хора и на себе си. По-малко импулсивност и емоции при общуване, знаете как да направите това, тогава всичко ще остане на приемливо ниво. В този ден добавете контрол към себе си.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Съвет на деня за зодия Козирог: имате достатъчно самочувствие, защо излишна критика към решенията ви. Не забравяйте, че правите най-доброто, което можете, така че няма смисъл да се задълбочавате и да се самокритикувате за това, което вече сте направили. Движете се уверено по избрания от вас път.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Съвет на деня за зодия Водолей: гордейте се с постигнатото и продължавайте да работите здраво, определено можете да станете лидер в почти всички сфери на живота. Доверете се на интуицията и инстинктите си, сега те са на максимално ниво.

Риби 19 февр. – 20 март

Съвет на деня за зодия Риби: трябва да инвестирате повече време и усилия в проектите, които имате, в уникалните си идеи. Резултатите може да не се появят точно сега, но ще извлечете ползите от тях в близко бъдеще.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 17 ноември 2023 г.

на горе