Как да накарате силен мъж да си падне по вас
Любов и партньорство

Как да накарате силен мъж да си падне по вас

Нормално е, когато се интересувате от някой силен мъж, да се чудите как той може да си падне по вас. Невинаги успехът в това начинание е гарантиран, но си струва да опитате.

Дори да има други мъже, които си падат по вас, вие ще търсите само неговото внимание. Това показва колко много се интересувате от този човек. Нужно е да привлечете неговото внимание и да бъдете готови за сериозна битка, защото интересът към такъв тип мъж няма да е никак малък.

Как да накарате силен мъж да си падне по вас

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“ се радват на сериозен успех

Ето с какво може да започнете, за да си падне по вас:

Покажете своя интелект и чар

Да плените силен, мълчалив тип е въпрос на това да запазите класата си. Тези хора харесват да са център на внимание, макар да се смята друго. Ако сте от момичетата, които обичат да изпиват по няколко питиета и до зори танцуват в дискотеките, вероятно този мъж няма да си падне по вас.

Ако завържете разговор с него, трябва да знаете как да поддържате интереса му и да покажете своя интелект. Също така трябва да можете да поддържате потока на разговора, а това става не само чрез слушане, а и чрез задаване на въпроси, които обаче са точни и уместни. Така ще засилите интереса му и може да си падне по вас.

по вас
Как да накарате силен мъж да си падне по вас

Не бъдете прекалено шумни

Тези мъже биха си паднали по вас, ако сте силни, уверени и се чувствате комфортно в кожата си, а и не изпитвате нужда да го натрапвате на хората. Затова в опита си да бъдете интересни, внимавайте да не станете прекалено бъбриви.

Не се страхувайте да направите първата крачка

Силният мълчалив тип може да е от хората, които никога не правят първата крачка. Така че, ако някое момче привлече вниманието ви, може да се наложи да задвижите топката, за да може и той да си падне по вас.

Не се страхувайте обаче, че това ще го отблъсне. Направете го правилно и може да получите желания резултат.

Какво трябва да знаете, преди да се срещнете със силен мълчалив тип мъж

Силно мълчаливият тип може да е загадка, но може да бъде и труден за среща. Той може да има напълно различна личност от тази, с която сте свикнали, а това означава, че трябва да сте подготвени за това, което предстои, ако искате той да си падне по вас.

Не се притеснявайте, ако той е тих

Това е просто начинът, който той предпочита. Силно мълчаливият тип не изпитва нужда да запълва всяко едно мълчание с думи, а това означава, че ще имате моменти, когато никой от вас няма да каже нищо. Вместо да намирате всичко това за малко неудобно, приемете тишината. Той е щастлив да бъде там, просто няма нужда да бъбри безкрайно.

по вас
Как да накарате силен мъж да си падне по вас

Оставане вкъщи срещу излизане навън

Този тип хора не са любители на партитата. Това не означава, че никога не излиза, а че предпочита да се наслаждава на спокойни вечери вкъщи. Така че, ако сте човек, който обича да излиза постоянно, тук вероятно ще трябва да направите малък компромис.

Ако решите да излизате, помислете за различни дейности, които можете да правите заедно и които не винаги включват партита. Може да отидете на кино или на театър, или да отидете в тих бар и да се насладите на обстановката. Така той ще ви оцени и може да си падне по вас.

Спазвайте своята част от сделката

Не можете да очаквате от него да се промени такъв, какъвто е, така че ако е тих, това означава, че няма да е този, който ще започва разговори през цялото време. Трябва да знаете своята част от сделката и да сте готови да поемете по-голямата част от товара на разговорите, за да може да си падне по вас. Ако обаче установите, че той не се интересува от разговорите, може би ще искате да разберете защо. Има разлика между това да бъдеш силен и мълчалив и да бъдеш откровено груб и невеж!

Бъдете чувствителни към мълчанието

Просто не забравяйте, че той може да не иска да води разговор през цялото време. Ако сте бъбрив човек, той може да не иска да му говорите постоянно. Затова бъдете чувствителни към неговите нужди и разберете, че понякога просто трябва да се наслаждавате на компанията си без шум. Така той може да се води по вас и постепенно да се отпусне.

Да знаете къде стои той

Силният мълчалив тип обикновено е доста интелигентен, което означава, че знае много неща и вероятно също има твърдо мнение и принципи. Възможно е да има определени теми, които не са на дневен ред за него, и е важно да знаете за тях още в началото, за да не се окажете с проблем по-нататък.

Наясно сме, че този тип мъже са висока топка, но това не означава, че някой от тях не може да си падне по вас. Просто трябва да положите повече усилия от обикновено. В същото време обаче и не забравяйте собствената си стойност и че трябва да цените и себе си преди всичко, балансът е ключов.

Вижте още:

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Какво да търсим в един партньор

13 признака, че не трябва да се разделяте с партньора

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Дъщерите от тези три зодии имат най-близка връзка с бащите си

Петте урока, които сме научили от учителите си и които остават до живот

Зодиите, които са маниаци на тема чистота

Четирите зодии, които пазаруват разумно и не прахосват пари

Tagged , ,
на горе