астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 16 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии. Днес можете спокойно да погледнете изкушенията си „в очите“ и да си кажете, че сте по-силни от тях. Ще имате достатъчно сила на духа, за да им устоите, особено ако развиете своето ниво съзнание.

Полезни съвети, ако сте допуснали грешка на работното място

infomax-logo-50-15-HW Един безценен съвет (докато сте в Япония)

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: ще почувствате, че имате твърде много възможности за избор, но това е начинът, по който Вселената се опитва да комуникира – усещането за свобода може да бъде противоречиво по този въпрос. Опитайте се да сложите край на това въображаемо усещане за свобода и да тръгнете по пътя на истинската независимост.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: свободата води до пристрастяване. И това не е лошо. Все пак има разлика между свобода и отговорност. А умът ви е пълен с мисли за взаимоотношения, работа, лично израстване и други. Вселената ви казва, че умът не винаги възприема всичко, понякога трябва да обърнете внимание на интуицията, да следвате невидимите знаци.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: спрете да поемате твърде много неща, опитвайки се да стигнете навреме навсякъде и по всяко време. Днес си струва да оставите в миналото това, което вече е дало своя резултат. Дори ако нещо напусне живота ви, не се разстройвайте – имате достатъчно други поводи за щастие.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: ако днес ви се струва, че сте във водовъртеж, опитайте се да се успокоите с мисълта, че има изход. Повярвайте, скоро всичко ще се оправи, защото възможностите ви са безкрайни. Не се страхувайте да действате, отхвърлете несигурността, въображаемото, Вселената е с вас.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: ако днес нещо ви дразни и изкарва от себе си, опитайте се да прекъснете този цикъл от негативни мисли. По-добре насочете енергията си в градивна посока и ще видите как всичко започва да се променя. Обърнете внимание на нещо наистина значимо.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: този ден ви позволява да отворите първата страница на нова книга, нов том от живота ви. Всеки човек има няколко периода в живота, които могат да бъдат разделени на различни томове. Как ще започнете новия си том? Всичко зависи от вас! Доверете се на потока на Вселената и дайте началото.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: днес може да се почувствате като изгубени, объркани или не сте сигурни как да продължите. Но повярвайте, това е само ваш страх. Всъщност всичко, което сте пожелали и поискали, постепенно се сбъдва. Но дори понякога нещо да спре, не спирайте. Търпението е най-добрият помощник.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: от сега нататък е важно да пуснете всичко старо, за да не ви натоварва и да не ви кара да гледате назад. Това ще попречи на придвижването напред, следователно основната задача е да се отървете от недовършени задачи, неизяснени отношения, ненужни оплаквания.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: започнете да уважавате себе си, своите мисли, чувства и усещания. Повярвайте, външността не е толкова важна, колкото вътрешността. Спрете да наблюдавате всичко отстрани, станете пряк участник в събитията. И ще видите как Вселената ви възнаграждава с това, за което отдавна мечтаете и което отдавна желаете.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: спрете да сдържате себе си и поривите си. Вие наистина заслужавате това, за което мечтаете. Спрете да търпите, дайте воля на чувствата и емоциите. Започнете да говорите открито какво искате, какво ви притеснява, изнервя. Излезте от ролята на жертвата и усетете вкуса на свободата.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: най-после сте се освободили от ненужните тежести, а вместо това сте избрали лекотата и небрежността. Време е да си позволите да живеете свободно и да мечтаете за най-съкровеното. Не забравяйте, че мнението на другите значително променя нашите мисли и хода на събитията.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: някои се опитват да се върнат назад във времето и след това да сравнят миналите моменти с настоящия живот. Спомените за стари времена ви карат да се потопите, както в тъжни мисли, така и в щастливи моменти. Не позволявайте да се оплитате в илюзии, живейте в настоящето.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 16 юни 2023

на горе