астрологичен съвет за 12 март 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 10 март 2023

Астрологичен съвет за 10 март 2023: Всичко се случва за ваше най-добро. Доверете се на интуицията ви.

Дневен хороскоп за 10 март 2023

Любовен хороскоп за 10 март 2023

Седмичен хороскоп 6-12 март 2023

Лесна рецепта за спаначена супа

Рецепти за разядка със спанак

Кампанула: Може ли някой да остане безразличен към „цветето на семейното щастие“

Астрологичен съвет за 10 март 2023

Астрологичен съвет за 10 март 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 10 март 2023

Ако всичко изглежда перфектно в личен план, значи е така. Не се тревожете, както се случва всеки път, когато животът започне да се променя към по-добро. Благодарете на Вселената за благословиите, които получавате сега и за тези, които ще получите в бъдеще.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 10 март 2023

Трябва да се пазите от недоброжелатели, маскирани като приятели. Доверете се на гласа на интуицията, който ви казва, че нещата около вас не са това, което изглеждат в момента. Ако все още се стараете, за да разберете скрития план, бъдете търпеливи, това е на път да се случи.

Астрологичен съвет за 10 март 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 10 март 2023

Време е да направите равносметка. Намаляваща луна ви дава възможност да прекроите плановете, които вече не ви служат. Ако връзката ви с някого е станала токсична, намерете смелостта да я промените, сега е идеалният момент да го направите. Вселената знае, че вие заслужавате най-доброто.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 10 март 2023

Това е времето, което лекува раните ви и ви дава сила да отворите отново сърцето си, Раци. По-добре е да седнете и да се справите със случващото се и да оставите раните да заздравеят сами. Търсенето на подкрепа от приятел може да бъде полезно точно сега. И дейности като водене на дневник, рисуване и градинарство ще донесат чувство на облекчение.

Астрологичен съвет за 10 март 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 10 март 2023

Толкова сме погълнати от желанието да действаме, че забравяме, че се наричаме човешки „същества“. Вселената ви напомня, Лъвове, че не бързайте да постигнете целта си. Позволете си просто да бъдете. Слушайте какво ви “казва” тялото и душата ви. Само като се отречеш от външния свят, можеш да разбереш вътрешната мъдрост.

Астрологичен съвет за 10 март 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 10 март 2023

Днес Вселената ще ви даде уникална възможност – нещо, за което сте се надявали и за което сте се молили. Бъдете там. Направете всичко възможно да не пропуснете това, което искате. Парите, които ви се предлагат, могат или не могат да оправдаят количеството работа, което сте положили. Поставете си цел и вървете към нея.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 10 март 2023

Нека пътят постепенно ви се разкрива на хоризонта на живота ви. Междувременно се наслаждавайте на процеса на себеоткриване. Помислете какво е работило за вас в миналото. Това ще ви даде добра представа как да начертаете пътя към бъдещето, за което винаги сте мечтали.

Астрологичен съвет за 10 март 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 10 март 2023

Чувствителността може да бъде, както най-голямата ви сила, така и слабост, в зависимост от това как решите да я използвате. Не позволявайте нежното ви сърце да бъде причината да страдате мълчаливо. Говорете за себе си, когато нещата не вървят.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 10 март 2023

Не забравяйте, че нищо не е по-важно от вашето психическо здраве. Стрелци, за някои от вас това може да е време за промяна на работа, офис или град. Преходът може да изглежда „труден“, но това е за ваше добро.

Астрологичен съвет за 10 март 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 10 март 2023

В животът има много повече от осигуряването на голяма заплата. Някои от вас осъзнават, че вашата свещена цел е да споделяте своето знание, както светско, така и духовно, с хората, които срещате по пътя си. Започнете да изпълнявате тази цел, Козирози. Време е.

Астрологичен съвет за 10 март 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 10 март 2023

Детските преживявания ни оформят и ни правят това, което сме. Любовта, която сте получили, продължава да бъде част от вашата история, която определя динамиката на взаимоотношенията с другите хора. Трудните спомени може да изплуват отново, което ще ви накара да се почувствате уязвими.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 10 март 2023

Моментът, който чакахте, наближава. Свършихте добра работа и заслужавате награда. Създаването на връзки с правилните и важни хора на този етап може да изведе кариерата ви на следващото ниво. Ако сте се борили да накарате шефа си да забележи колко усърдно работите, повярвайте, това ще се случи скоро.

Астрологичен съвет за 10 март 2023 От зеленината до цветните акценти: 10 бюджетни решения за декор в апартамента

Tagged , ,
на горе