седмичен хороскоп 6-12 март 2023

Седмичен хороскоп 6-12 март 2023

Седмичен хороскоп 6-12 март 2023: Още началото на седмицата опитайте да прегледате партньора си по нов начин. Това ще подобри динамиката между двамата и ще увеличи взаимното привличане. За да се започне процеса, може да отидете на ново място с любимия. Втората половина на седмицата не е препоръчително да планирате мащабни дела, а просто да си почивате. 

Сбъднете мечтите със силата на суперхраните!

Салата витаминозна бомба

Рецепти за разядка със спанак

Патрик Суейзи: Любовта е единственото нещо, което взимаш със себе си!

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Невероятна рецепта! Отървете се от подуването на корема и отслабнете

Симптоми на дефицит на витамин А

Кампанула: Може ли някой да остане безразличен към „цветето на семейното щастие“

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Според прогнозата в седмичен хороскоп 6-12 март 2023, началото на седмицата може да бъде изключително благоприятно за вашите отношения с другите. Това е прекрасно време за комуникация с родители, роднини, познати и приятели. Седмицата може да бъде наистина прекрасна за учене, кореспонденция, излизане за пикник и нови познанства. Средата на седмицата може да постави акцент върху вашите партньорства. Възможно е да достигне до вас някаква невярна информация, а в събота и неделя възможно е да възникне вербална конфронтация между вас и любимия човек. Бъдете внимателни в думите си.
Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Седмичен хороскоп 6-12 март 2023: В началото на седмицата, проблемите с финансите и материалните въпроси ще бъдат на преден план. Това може да бъде добър период за печелене на пари, а също така и за придобиване на материални ценности. Има и други артикули, по които може да се разбере, дали притежавате добра естетика и усет за качество. Средата на седмицата ще бъде по-динамичен период. Някой от вашите приятели ще има нужда от вас. Не давайте обещания, защото те могат да се окажат трудни за изпълнение. В края на седмицата, особено през уикенда, трябва да насочите повече внимание към здравето си, тъй се очаква спад в енергията. Трябва да отделите повече време за почивка и сън.
Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Според седмичен хороскоп 6-12 март 2023, още в самото начало на седмицата ви очаква прекрасно време. Ще се чувствате весело и забавно, ще ви бъде щастливо, а другите няма как да не забележат това. Понеделник или вторник ще бъдат идеални дни за посещение на салон за красота или релакс, за да се почувствате още по-добре. Средата на седмицата ще бъде подходяща да отделите повече време на любимата ви сродна душа. А в края на периода отделете повече време и внимание към децата или близките и към тяхното поведение.

Рак 22 юни – 22 юли

Според настоящия седмичен хороскоп 6-12 март 2023, звездите от небесната лента съветват Раците в началото на седмицата да прекарат повече време в уединение. Трябва да си отделите малко време за духовни практики и да се отдадете на медитация, особено преди лягане. Тази седмица не е подходяща за разрешаване на договорни въпроси, защото се очакват затруднения при оформянето на документите. Краят на седмицата може да бъде малко по-напрегнато време във връзка с вашите семейни отношения.

Лъв 23 юли – 22 август

Според настоящият седмичен хороскоп 6-12 март 2023, за Лъвовете се очертава добра комуникация с приятелите. Прекарването на малко време с тях ще ви достави удоволствие. Препоръчително е да приемате поканите за приятелски партита, дори и сами да организирате такова. За да се подобри комуникацията, най-добре е да се срещате в неформална обстановка – в клуб или кафене. Също така може да се заформи интересна комуникация в интернет пространството. Средата на седмицата не е благоприятна за пътуване с автомобил. В края на периода, преди всичко, се опитайте да избягвате споровете със съседи и роднини.

Дева 23 август – 22 септем.

Според седмичен хороскоп 6-12 март 2023, в началото на седмицата нещата ще се окажат изненадващо лесни, ако зададете цел за себе си. Затова понеделник и вторник за вас спокойно могат да се нарекат вълшебни дни. Най-важното е да действате гладко, без да стигате до мозъчно прегряване. Внимателният подход към решаването на въпросите може да ви донесе повече ползи от директното действие. В средата на седмицата може да се постигне много, особено силно това важи за брачните двойки. В края на седмицата може да получите неочаквана сума пари, която да се използва за определени потребности или благотворителност.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Според настоящият седмичен хороскоп 6-12 март 2023, в началото на седмицата може да получите покана за участие в празнично събитие, като например: годеж, годишнина, важна церемония или излизане с приятели. В понеделник или вторник, ако ви предстои пътуване с приятели, то това може да ви донесе много приятни преживявания. В този период може да се постигне споразумение по различни правни спорове, а учениците могат да усъвършенстват и подобрят отношенията си с преподавателите. В средата на седмицата трябва да си обърнете по-сериозно внимание на здравословното състояние, а през уикенда да поставите за обсъждане на важни въпроси с партньора. Шансовете да постигнете взаимно разбирателство са много големи.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Според прогнозите в настоящия седмичен хороскоп 6-12 март 2023, в началото на седмицата Скорпионите могат спокойно да разчитат на подкрепата на небесните тела при извършването на финансови транзакции. Това може да включва достъп до материалните ресурси на други хора, като даване на пари назаем или прехвърлянето им за съхранение. Също така е подходящо време за терапевтични и превантивни процедури, които при грижа за тялото ще окажат положително въздействие на здравето. Ако неотдавна сте претърпели някаква интервенция, вероятността за бързо и успешно възстановяване е голяма. Средата на седмицата може да бъде хубав период за нова среща с човека, с когото сте имали кратки романтични отношения и може би да решите да ги възобновите. Бъдете по-внимателни, защото в края на седмицата е възможно да почувствате енергийна слабост и умора, поради които трябва да се опитате да почивате повече и да работите по-малко.
Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Според седмичен хороскоп 6-12 март 2023, Стрелци, за вас седмицата ще стартира с много оптимистични настроения, специално за тези, които преживяват период на влюбване. Спокойно можете да му (както на любимия човек, така и на периода) се насладите чрез посещения на концерти, кина и изложби. Романтичните преживявания между двамата ви толкова може да се усилят, че дори да предприемете стъпка към годеж. Средата на седмицата не е подходяща за ремонт и пренареждане на вещите, а в периода около уикенда се очаква отношенията да бъдат рутинни.
Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Според седмичен хороскоп 6-12 март 2023, вашата предана половинка може да чувства необходимост или да изисква подкрепа и разбиране от вас. Може би поведението на любимият човек няма да ви се стори достатъчно внимателно, което ще се различава от предишните ви идеи. Не бързайте да си вадите заключения. Проблемите в любовта ще продължат само ден-два, не повече. След това ситуацията в личният ви живот ще се нормализира. Ако имате деца, опитайте се да държите поведението им под контрол. През втората половина на седмицата се препоръчва да слушате повече нашепванията на интуицията. През този период е по-добре да се доверите на чувствата, но не забравяйте и за разума. Това е особено важно, ако сте на прага на някакво сериозно съдбоносно решение. Слушайте какво ви казва сърцето. Това ще бъде най-правилното решение.
Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Според седмичен хороскоп 6-12 март 2023, тази седмица за някои Водолеи може да бъде доста противоречива. Желанието да живеете за себе си, за ваше удоволствие, ще се увеличи. Реализирането на мечтата ви обаче ще бъде доста проблематично за тези, които са с различно мислене. В крайна сметка ще трябва да търсите баланс между вашите интереси и нуждите на близките. Също така, ще искате и ще трябва да укрепите позициите и авторитета си. Настоящите обстоятелства могат да попречат на вашите планове. Не се блъскайте в затворена врата, просто направете пауза и се откажете от амбициозните си планове за известно време. След това, без много усилия, ще можете да се докажете и да получите заслужено признание.
Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Партньорствата на много Риби ще се стабилизират в тази седмица. Ще успеете да достигнете по-дълбоко ниво на взаимно разбирателство, от което връзката ще стане още по-стабилна. Ако по някои точки в отношенията възникнат въпроси, опитайте се веднага да ги изведете на дневен ред за обсъждане. По време на конструктивен диалог с любимия човек ще можете да облекчите напрежението и да разрешите конфликта. Също така, е подходящ момент да се отървете от обременителните контакти. Тази седмица ще бъдете канени на развлекателни събития, за които си струва да отделите малко повече време за тях. Напрежението може да се увеличи в отношенията с личност от вашето обкръжение. Дръжте под контрол чувството за собственост и се отнасяйте внимателно към тези, които обичате.
Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп 6-12 март 2023

на горе