Астрологичен съвет за 4 юни 2023

Астрологичен съвет за 1 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Вие сте архитектите на собствената ви реалност. Вашите мисли играят важна роля в създаването на мирогледа. Добре е да живеете според сърцето си, но не забравяйте и за ума си.

Астрологичен съвет за 1 юни 2023 Прекомерно омазняване: как да поддържаме комбинираната и мазна кожа

Какъв е еталонът за красиво женско тяло? Вижте мнението на учените и на истински мъже

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, вие имате ясна визия какво искате да създадете във вашата реалност през следващите няколко години. Просто се уверете, че оставяте място за неочаквани изненади. Не приемайте тези събития присърце: тези, които наистина са предопределени да бъдат част от вашето пътуване, ще намерят начин да бъдат до вас и да ви подкрепят.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, няма грешен избор, доверете се на интуицията си. Звездите ви съветват да отделите време за вашите навици. Ако прекарвате твърде много време пред компютъра, променете ситуацията. Отделете повече време за забавления и игри, както и общуване със съмишленици.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, вашата нужда от подобрение пречи на творческата ви енергия да тече свободно. Не допускайте да бъдете съдени, не е нужно да оправдавате очакванията на другите хора. По-добре се концентрирайте върху чувствата и желанията си. Проявата на себе си ще отвори скрития потенциал във вас.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, Вселената ще ви помогне да продължите напред и да освободите мощен поток от жизнена енергия. Звездите ви съветват да започнете да усвоявате ново хоби, където може да ви очакват приятни запознанства!

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, не приемайте твърде присърце трудностите на този ден – може би това е индикатор, че се опитвате да пробиете каменна стена, когато наблизо има врата, просто трябва да я потърсите. Черпете сили и енергия от природата – намерете време за разходка.

Дева 23 август – 22 септем.

Девао, не влизайте в своята „черупка“ на негодувание, дори ако някога сте били наранени, неприятни – това не е причина да се барикадирате от всичко. Страхът да не загубите, да не получите това, което искате, ви лишава от най-важното удоволствие – участието в процеса.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, пожелавайте добро навсякъде и на всички, където и да отидете и където и да се появите, и тази енергия ще ви се върне стократно. Научете се да слушате интуицията си и да разчитате знаците, които небето ви изпраща.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, днес е важно да осъзнаете какви цели имате в живота и какво трябва да научите, за да ги постигнете възможно най-ефективно. Избягвайте стереотипните мисли, че вече сте се отучили от собствените си – светът не стои неподвижен.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, днес е добър ден, който ще се развие добре за вас, но се опитайте да не правите големи крачки. Това е чудесен ден да довършите започнатото, да се помирите или да намерите емоционално равновесие. В същото време не изисквайте повече, отколкото можете да дадете!

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, освободете се от вината и емоциите, които ви притесняват и изяснете нещата. Всичко ще бъде решено и отработено без много усилия. Постигането на умереност във всичко – храна, емоции, особено проявата на гняв – е най-доброто, което можете да направите за себе си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, хармонизирайте вътрешната си светлина, своето „слънце“, за да помагате и подкрепяте онези, които се нуждаят точно от вашите ярки, топли лъчи. А сега вие сте щастливец, който има прекрасната възможност да изпита прекрасното чувство на любов в друго измерение.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, приливите и отливите са толкова нормални, колкото и възходите и паденията в живота. Важното е да запомните, че колелата на съдбата винаги се въртят и затова всички ваши мечти и желания могат наистина да се сбъднат. Гледайте на разочарованията като на ценен опит.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 1 юни 2023

на горе