Ако двама души се обичат истински – те ще намерят път един към друг

Ако двама души се обичат истински – те ще намерят път един към друг
Любов и партньорство

Ако двама души се обичат истински – те ще намерят път един към друг

Да се върнеш при бившия си не е решение, което трябва да вземеш с лека ръка. От първостепенно значение е и двамата да сте на една и също мнение относно събирането, ако решите да го направите.

Любовта често претърпява множество перипетии и понякога от инат или от отчаяние пътищата на двама души се разделят. Само че, когато любовта е истинска, те отново намират път един към друг. Може би не веднага, понякога е нужно да минат месеци след раздялата и дори години, докато осъзнаят, че това е тяхната съдба. Да бъдат заедно. Завинаги.

Знаци, че много скоро той ще се върне при теб

Той все още често говори с теб

Да, ако сте се разделили без скандали и интриги е твърде вероятно да си останете приятели и след това. Нормално е да се интересува от теб, но вече се предполага, че няма как да сте толкова близки, както преди. Не и до такава степен да се чувате всеки ден по телефона и да се виждате. Но ако той продължава да те търси настоятелно и да се държи така, както когато сте били във връзка, то най-вероятно го прави, защото иска отново да се съберете.

Отговорите му са бързи и ентусиазирани

В съответствие с точката по-горе можете също да провериш по какъв начин ти  отговаря. Може да бъдеш още по-сигурна, че той иска да те върне, ако отговорите му обикновено са бързи и ентусиазирани.

Не ти ли напомня как мъжете обикновено се държат по този начин, когато флиртуват с жена, която харесват? Е, мила, бъди готова много скоро да получиш повторно предложение за връзка. Но дали ще приемеш е изцяло твое решение.

Раздялата беше неволна

Отношенията са безкрайно сложни. Възможно е ти и бившият ти партньор всъщност да не сте искали да се разделите. Може би и двамата сте били обхванати от силни емоции след особено разгорещен спор. И от болка, гняв и негодувание решихте, че е по-добре ако се разделите.

Често казваме неща, които всъщност нямаме предвид, или правим неща, които не бихме направили с ясен ум, когато сме се оставили емоциите да ни ръководят. И да, това понякога може да ни коства нещо толкова ценно като връзката с любимия човек.

И ако отдадени на емоциите спонтанно се разделите, то тогава знайте, че е възможно много скоро отново да се съберете, защото със сигурност и двамата изпитвате чувства един към друг все още.

Ревнува те

Още един ясен знак, че бившият ти все още изпитва чувства към теб и иска да се съберете отново е, когато не одобрява нито един от мъжете, с които излизаш. Винаги търси недостатъците във всеки от тях, както и не спира да ти повтаря, че заслужаваш нещо по-добро и не спира да ти прави намеци, че всъщност говори за самия него.

Усещаш ли как всеки път, когато му споделяш за срещата си с друг, той позеленява от яд и лицето му посърва, въпреки че се опитва до последно да прикрие ревността, която изпитва? Това е така, защото този мъж все още те обича и не иска да бъдеш в нечии други ръце, защото знае, че ако дадеш шанс на някой друг, той може да те загуби завинаги.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе